סתם משהו נחמד

backstreet girl

New member
סתם משהו נחמד

אם יבוא לפה משהו ויאמר שהוא חדש בעניין של הפפרז וירצה המלצות איזה אלבום הוא צריך לקנות ראשון,שני,שלישי ואחרון.. מה יהיה הסדר שלכם? דומגא: האלבום הראשון שתמליצו לו לקנות הוא blood shuger sex magic נגיד.. השני הוא..mothe'rs milk אח"כ אוסף הלהיטים(מ-2003).. כאילו ככה עד כל האלבומים... מבינים.. אוקי תתחילו..

Rock and MetaL

New member
../images/Emo9.gif

הראשון-להיטים 2003 כי זה סיכום של כול העבודה שרד הוט עשו או במילים אחרות רד הוט מצומצמים השני-קליפורניקיישן-כמו גרייטסט איטס יש בו להיטים גדולים של רד הוט ואלבום מושלם חייבים לשמוע את כולו כדי להבין מה רד הוט עושים השלישי-בלוד שוגר סקס מג'יק-כי אחרי שמכירים ת'להיטים ושומעים "אלבום להיטים"צריך להגיע לדובדבן שבקצפת האלבום מלא רק בשירים מצוינים ולקח לי אולי חצי שנה להפסיק שהוא ייהיה האלבום היחידי שאני שומע הרביעי-וואן הוט מינט-אחרי שרישמית הקרתם את רד הוט של שנות ה-90 נשאר לכם רק את האלבום הכבד של שנות ה90 שלהם הבנתם מה הם רוצים ממך עכשיו רק נשאר החלק הקשה.אם אהבתה את כול האלבומים עד עכשיו אין ספק שתאהב את וואן הוט מינט החמישי-וואט איטס זהו מתחילים את הסדר מחדש ועוברים לשנות ה80 מתחילים באוסף להיטין של שנות ה80 עם קליפים והשירים הכי מצליחים של רד הוט עד השנה שוואט איטס יצא. השישי-מודרס מילק-אין כמו האלבום הזה קיבל אלבום זהב ומראה את כול מה שרד הוט עשו השביעי-אפליפט-פאנק פאנק פאנק השמיני-רד הוט צ'ילי פפרס-פאנק פאנק פאנק פאנק פאנק פאק כמה פאנק התשיעי-ביי דה וואי-ביי דה וואי זה כבר סגנון שונה לגמרי מכול שאר הדיסקים של80 90 הוא הראשון משנות האלפיים,האלבום מדבר על חברתו לשעבר של אנטוני והוא מרגש ולא פאנקי השירים המומלצים הם ביי דה וואי קנט סטאפ ו...הו בעיכרון(בישבילי הרבה יותר אבל תלוי למי אני ממליץ) העשירי-פריקי סטיילי-הכי גרוע של רד הוט אין בו שיר אחד טוב רק קללות אולי פאנק אבל פאנק שטותי לגמרי לא קניתי אותו וכמו כאן אני ייקנה אותו אחרון

אני דווקא עשיתי את זה הפוך

ואת האמת זה לא נראה לי כל כך משנה, עדיף אולי להתחיל באוסף להיטים או בקליפורניקיישן כדי לא להתבאס על ההתחלה מפריקי דטילי(למרות שהוא בסדר)אבל משם מה שרואים קודם פשוט לקנות כי בסופו של דבר, כל דיסק הוא מעולה בפני עצמו.

למעלה