סתם משהו שאהבתי (מפי יותם זמרי בתוכנית הפטריוטים)

Harrington

Well-known member
מנהל
בהתייחסו לכמה ציטוטים מפי רל"בניקים קיצונים וכל מיני טענות שהעלו (כרגיל, שכל האקדמיה הבכירה תצא לשביתה, אמירת בזויות מנשיאת עליון -או בכל אופן שופטת- לשעבר, פרקליטות ושאר מרעין בישין), אמר זמרי פחות או יותר כך:
"עם ההישגים שלנו במלחמה אני קצת חושש שבקרוב נישאר הדיקטטורה היחידה במזרח התיכון" :).

אני אהבתי.

SupermanZW

Well-known member
זמרי... מזכיר משהו... אה, את הציטוט הבא: "עושה מעשה זמרי ומבקש שכר כפנחס", רק חבל שזמרי לא יודע מה זו דיקטטורה.

Harrington

Well-known member
מנהל
זמרי... מזכיר משהו... אה, את הציטוט הבא: "עושה מעשה זמרי ומבקש שכר כפנחס", רק חבל שזמרי לא יודע מה זו דיקטטורה.
אולי זה רק אני, אבל יש לי הרגשה שהבעיה היא לא עם הבנת יותם זמרי מהי דיקטטורה, אלא עם הבנת SupermanZW מהו הומור :).

SupermanZW

Well-known member
אולי זה רק אני, אבל יש לי הרגשה שהבעיה היא לא עם הבנת יותם זמרי מהי דיקטטורה, אלא עם הבנת SupermanZW מהו הומור :).
לא, אני פשוט לא יודע מי זה יותם זמרי ולא מכיר את התוכנית "הפטריוטים", התייחסתי לציטוט שפשוט נראה לי מוזר.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא, אני פשוט לא יודע מי זה יותם זמרי ולא מכיר את התוכנית "הפטריוטים", התייחסתי לציטוט שפשוט נראה לי מוזר.
הממ... לא חושב שצריך להכיר דווקא את הדובר או את הבמה מעליה דיבר, כדי לזהות הומור. אבל אולי אני טועה.

SupermanZW

Well-known member
הממ... לא חושב שצריך להכיר דווקא את הדובר או את הבמה מעליה דיבר, כדי לזהות הומור. אבל אולי אני טועה.
ההומור שלנו פשוט שונה, אני בטוח שיש הרבה בדיחות שמצחיקות אותי אך אותך לא.

Harrington

Well-known member
מנהל
ההומור שלנו פשוט שונה, אני בטוח שיש הרבה בדיחות שמצחיקות אותי אך אותך לא.
אלא שלא אני הנושא ואולי אני טועה אבל נדמה לי שכפותח השרשור/דיון יש לי מידע מסוים בעניין, גם אתה לא :).

באמת קטע פשוט שכל אדם נורמטיבי שמבין הומור מהו, יכול היה להבין את האירוע. מי שאין לו את הגן הזה, כנראה שלא יצליח לו. כאמור מעלה, אולי טעות שלי.

די מיצינו.

SupermanZW

Well-known member
אלא שלא אני הנושא ואולי אני טועה אבל נדמה לי שכפותח השרשור/דיון יש לי מידע מסוים בעניין, גם אתה לא :).

באמת קטע פשוט שכל אדם נורמטיבי שמבין הומור מהו, יכול היה להבין את האירוע. מי שאין לו את הגן הזה, כנראה שלא יצליח לו. כאמור מעלה, אולי טעות שלי.

די מיצינו.
יש הבדל בין סרקזם להומור ואין תלות ביניהם. מצאתי סרקזם בציטוט ואני לא מוצא מה מצחיק בו, אתה כן, אשריך. אני מבין מצוין מהו הומור.

Harrington

Well-known member
מנהל
יש הבדל בין סרקזם להומור ואין תלות ביניהם. מצאתי סרקזם בציטוט ואני לא מוצא מה מצחיק בו, אתה כן, אשריך. אני מבין מצוין מהו הומור.
מיצינו. אין לי מה להוסיף על האמור מעלה. זכותך המלאה להתעקש ולהמשיך להוכיח עוד ועוד סבבים ופוסטים שאין לך חוש הומור. חבל לי כשאנשים נוהגים כך (מגלים את ערוותם ברבים), אבל זה חלק מחופש הביטוי, לטוב ולמוטב.

הרבה בריאות.

למעלה