סתם משהו שאולי יצחיק אתכם

dariii

New member
סתם משהו שאולי יצחיק אתכם../images/Emo13.gif

אתמול ישבתי עם חברה שלי עם הIPod שלה, שמענו שירים, והגענו למסקנה!! לבנים יש כל כך הרבה שירים שהם יכולים לשיר לבחורה שלהם, סתם בבוקר, סתם כשהם ביחד, וזה הכי יפה בעולם ושירים ממש יפים, כמו "תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום" או "איתו לנצח" של קרח 9 או "baby i love your ways".. כל מיני כאלה, ממש מיוחדים ולבנות אין כמעט כלום!!! אבל, אפילו שלבנים יש כל כך הרבה, הם בכלל לא מנצלים אותם!! שזו דרך מעולה להשיג אהובה, או אפילו רק לשמח אותה! לא?.. מוזר...

כי רוב הבנים הם פשוט**** סלחו לי :)

חח בנים יקרים לא יזיק לכם קצת לשיר לנו שירים מלבלבים על הבוקר הלוואי ולי היה מישהו שישיר לי שירים או בכלל שיקום איתי בבוקר

Lancelot99

New member
אם אני לא טועה איתו לנצח זה שיר ששר

בחור לבחו אחר..
ולא חסרים גם שירים שבנות יכולות לשיר לבנים (אל תחפשי בלהקות רוק ישראליות שהסולן שלהן הוא גבר..) בעברית באמת אין יותר מדי שאני מכיר חוץ מ-
אתה לי ארץ
כמו ששיר נוגע
זה כל הקסם (שיר הדדי)
עופרה חזה - פרחה
חשמל בכפות ידיך
קח אותי לשם
אם קוראים לו גידי, אז יש את "גידי"
שרון עזריה - בראשית (מאוד מומלץ!!!)
מה לעשות שבישראל רוב השירים מבוצעים ע"י זמרים ולא זמרות
באנגלית בכל אופן לא חסרים. רק תבקשי!

Lancelot99

New member
ולמה בנים לא שרים לבנות? מה לעשות,

לא כולנו שי גבסו ובעלי קול זמיר.. לרוב הבנות לעומת זאת יש קול די סביר
קבלו את החרוז!!

TheWhiteTigris

New member
אם הייתי

מנסה לשיר למישהי, היא הייתה זורקת אותי מהמרפסת. או כמו שאמר אחד לפני: "לא כולנו שי גבסו". ואם עדיין לא הבנת - בשירה אני דיי גרוע. עדיף לך לשים לי משתיק קול מאשר לשמוע אותי שר.

Zoharrr

New member
יש מלא מה אתה מקשקש?!?

יש את Bell Book & Candle - Rescue Me Cristina Aguilera - What A Girl Wants Cindy Laupher - I Drove All Night Eternal - Angel Of Mine Extreme - More Than Words שזה שיר שבנים שרים גם בנות יכולות לשיר... The Calling - Wherever you will go גם שיר שבן שר אבל.. Freaky Friday Soundtrack - 03 - Lillix- What I Like About You Freaky Friday Soundtrack - 01 - Lindsay Lohan - Ultimate אקיצר בתור אחת שחיה ונושמת מוזיקה ושרה כל היום (ואפילו בחלומות שלי!) ותמיד שרה לחבר(כשיש) אני יודעת שיש מלא. ויש את turn you lights down low האגדי של בוב מרלי ולורין היל שהוא דואט מקסים ובערך כלל הדיסקים של סלין דיון זה שירי אהבה לבחורים...

Black Star

New member
החלטתי לבדוק את העניין

אז מדגם קטן עפ"י רשימה של MP3ים שיש לי כרגע במחשב... שירים שבנים יכולים לשיר לבנות: אהובתי היחידה - יוני רכטר אל תשאלי אם אני אוהב - מאיר אריאל אני שוב מתאהב - גידי גוב את חירותי - חווה אלברשטיין (זה שיר שבן שר, אבל עובדה שחווה אלברשטיין, שהיא גברת לכל דבר ועניין, גם שרה אותו..) בואי - עידן רייכל בואי אליי - אלון אבוטבול בורח - נמרוד והבודדים בכל פעם שאני מתאהב בך מחדש - יזהר אשדות (אגב, זה פשוט שיר קלאסי לשיר לה בבוקר
). בלעדייך - כוורת ברית עולם - מתי כספי גאולה - חמי רודנר האהבה הישנה - שלמה ארצי הנני כאן - יהורם גאון (או הראל סקעת) השמיים הכחולים - אסף אמדורסקי ואותך - מתי כספי ואיך שלא - אריאל זילבר זה כל הקסם - נמרוד לב (יכול להיות גם של בת לבן) ילדותי השנייה - מתי כספי יקירתי - אסף אמדורסקי יש אי שם - גידי גוב כל כך טוב להיות לבד - ירמי קפלן כמה את יפה - דני רובס כמו אז - שלמה ארצי כשאור דולק בחלונך - מתי כספי לא דיברנו עוד על אהבה - מתי כספי לא יודע איך לומר לך - שלום חנוך לא יכול להוריד ממך את העיניים - מאיר אריאל לילה בחוף אכזיב - שלישיית גשר הירקון מה זאת אהבה - ריקי גל ומתי כספי (זה גם שיר הדדי, שבת יכולה לשיר לבן) ממעמקים - עידן רייכל נבראתי לך - שלמה ארצי סמבה בשניים - מתי כספי (מתאים גם שבת תשיר לבן, זה דואט) עוד נגיעה - החברים של נטשה עכשיו - ג'וני שועלי ערב של יום בהיר - אפרים שמיר צליל מיתר - אייל גולן צליל מכוון - שלישיית צליל מכוון רוך וקושי - אסף אמדורסקי רוני - גידי גוב שוב היא כאן - יוני רכטר שובי אל ביתי - עידן רייכל שירים שבנות יכולות לשיר לבנים: אתה פה חסר לי - נורית גלרון (זה אהבה נכזבת.. זה נקרא?) בייבי - הפיקיות (נו, גם זה סוג של שיר אהבה, לא?) בתוך - דפנה ארמוני / הראל סקעת (כן, זה יכול להיות גם שיר של בן לבן..) גידי - שרון ליפשיץ האר את עיניו - הפרוייקט של עידן רייכל (שושנה דמארי) הינך יפה - עידן רייכל השיר של מימי - עידן רייכל לקחת את ידי בידך - יהודית רביץ מלים יפות מאלה - עידן רייכל מכל האהבות - עידן רייכל עכשיו הכל בסדר - יהודית רביץ רק אתמול - גלי עטרי לסיכום - כן, נכון, יש הרבה יותר זמרים מאשר זמרות, לפחות כאלו שכותבים שירי אהבה. ותודה לעידן רייכל שנותן גם לנו הבנות כמה שירים שנוכל לשיר

ידוע שאת רוב שירי האהבה הגדולים...

שרים גברים. ניסיתי פעם לעשות דיסק לאקס שלי בתחילת מערכת היחסים שלנו.. ורציתי להעביר מסר כלשהו.. לא של אהבה גדולה (זה היה די בהתחלה) אבל של חיבה עמוקה.... והיה לי ממש קשה למצוא שירים שיכולים להביע זאת. בסוף מצאתי כמה ויצא לי אוסף די נכבד...

למעלה