סתם משהו שבא לי לחלוק..

סתם משהו שבא לי לחלוק..

הקשר שלי עם אבא שלי לא היה אף פעם טוב, על זה אני יכול לדבר שעות. השבוע, נסעתי איתו לעשות את הקניות לחג, בכלל לאחרונה אני נוסע איתו לכל הסידורים, זה כיף כזה, אני בא עם מכנסים קצרים ורגלים שעירות והוא תמיד לוקח אותי לאכול שווארמה ואומר לו לעשות לי את זה שרוף ושם לי המון חריף ואני תמיד חייב לאכול הרבה. היינו בסופר, ועברנו על יד חולצות מכופתרות, שנינו הסתכלנו לשם, ואז אמרתי, חולצות יפות בזול, והוא אמר, נכון, קחי לך, ואני הסמקתי ואמרתי -באמת? ואז הרמתי שתיים בכחול כהה ושאלתי איזה עדיף, והוא אמר - קחי את שתיהן. לא ידעתי את נפשי מרוב אושר! אח"כ כשהגעתי הביתה, מדדתי את החולצה עם מכנסים שקניתי בקסטרומן(ורבתי על זה עם אמא) ויצאתי מהחדר, אבא שלי אמר שאני נראית נפלא, אמא שלי סיננה מתחת לשפם המרוט - תפסיקי לנסות להיות בן, את בת. וזה אחרי, שלפני שבועיים כשהחברה שלי עוד היתה בארץ, היה פה איזה אירוע בכפר, הייתי במצב רוח טוב, אז לבשתי את אותם מכנסים מקודם, ואחרי שפשפשתי הרבה בחדר ארונות של ההורים שלי מצאתי חולצה לבנה מכופתרת של אבא שלי שהיתה מספיק קטנה בשבילי(אגב, איפה מוצאים חולצות במידה שלי? אני לא מוצא חולצות גברים קטנות מM, ואני ממש שוחה בתוך זה)שמתי הרבה ג'ל וסירקתי את השיער אחורנית, ויצאתי לרחוב. אחותי כמעט חטפה התקף לב וברחה כדי שהחברות שלה לא יראו אותי, אמא שלי אמרה לי שאני משוגעת ושאני אפסיק להתלבש ככה, ואבא שלי אמר שאני נראית מעולה ואמר לאחותי להפסיק להתנהג ככה. וגם, כל מיני דברים קטנים, לפני כמה ימים היה חסר להם מניין בבית כנסת, ואבא שלי אמר לי שאני יכול לבוא להשלים מניין. וכשהיינו בכותל לפני חודש, הוא העביר אותי במעבר של הגברים, ואמר שאף אחד לא שם לב.

scuffin

New member
בחנויות ילדים

אפשר להשיג חולצות במידות סבירות.

יסמין 28

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

בחנויות של בנים ובחנויות של בר מצווה אפשר למצוא חולמצות כפתורים גבריות וקטנות, וגם שעונים גבריים קטנים,גרביים גבריות (לא גרבי ספורט!) וכמובן מכנסיים. וכל הכבוד על הקטע עם אבא, נראה לי שהוא קולט שיש לו בן חדש והרעיון דווקא מוצא חן בעיניו...

St Frangelico

New member
מדהים לראות

שדפקה האבא לוקח את זה טוב,והאמא לא. לרוב האבא הוא זה שעושה את הבעיות ,והאמא זזאת שמבינה איזה כיף לך!

יסמין 28

New member
הרבה פעמים האבא שמח

אם זה אבא שיש לו רק בנות ותמיד הוא רצה בן... ופתאום בת אחת מתחילה להתנהג כמו בן אז אבא שמח. דבר מצחיק ששמעתי מהרבה לסביות (לפחות שתיים): תמיד אבא היה מדבר על פוליטיקה אבל לא איתן, פתאום מאז שהוא גילה שהן לסביות והן הולכות טיפה יותר גברי, הוא מתחיל לדבר איתן על פוליטיקה, אני חושבת שזה נחמד להן כי זה מראה שאבא מקבל אותן כמו "אחד הבנים".

אמממ... השלב הזה חצי עבר:(

הוא פעם היה מנסה ללמד אותי כדורסל, וכ"כ התאמצתי לרצות אותו, אבל אני פשוט עקום:( ומנגל הוא עושה עכשיו כל ערב(מה שמת בורקסים בתנור? בואי אני אעשה לך על האש!)

FreakOnALeash

New member
אבא שלי

לא תמשכו אותו עם גרר לדבר על פוליטיקה. לעומת זאת, הוא מסרב לצפות בתוכניות 'שלו' (דיג, כדורגל, מזג האויר- אל תשאלו) לבד. יש קצת פער דורות(אצלהו הוא דווקא מתבטא בזה שאני משתדל להיות יותר בוגר) , אבל אנחנו יכולים להסתדר בסדר.

scuffin

New member
נשמע דוקא לא כ"כ

נחמד שאב אינו מעוניין לדון בפוליטיקה עם בתו אבל כן עם "אחד הבנים". גם לאבא שלי קל יותר עם איך שאני נראית מלאמא שלי. לא מבינה אף אחד מהם.

נייס נייס.

באמת שנחמד. חוויות ראשהשנה: אני מתלבש במיטב מחלצותיי, אצל סבא וסבתא בירושלים מדליקים נרות, הבנות עם מטפחות על הראש, אני דורש כיפה ומקבל כיפה לבנה וחגיגית, מצמיד לראש, אין לי שום הארה יהודית, אבל נוח לי, ביומיים הבאים אני מסתובב עם הכיפה על הראש, נייס ג'ואיש בוי, אנחנו ישנים אצל אביבה והיא שואלת אותי למה, אני עונה לה שזו הצגה של ילד יהודי, היא אומרת לי "אבל את לא ילד, את ילדה". יותר מאוחר היא תודה שאני נראה כמו נער מצוות למהדרין. בבוקר יום שבת אנחנו נוסעים לבית הכנסת, בית כנסת רפורמי, מותר לי להיות עם כיפה למרות שאמא אומרת לי: "אל תלכי עם הכיפה, את גם ככה נראית כמו בן". אני אומר לה שאם ככה, זה בכלל לא משנה. יש עוד בנות עם כיפה, אבל אני מרגיש מיוחד כי אני בןבת עם כיפה לבנה חגיגית, ואף אחד לא יודע מה אני בדיוק. סבתא קוראת לי "הילדה עם הכיפה, אבל זה באמת יפה". אני פוגש חבר/ה בבית כנסת, אמא שואלת אם גם היא לסבית, "כי היא לא נראית, היא לובשת חולצה צמודה", אני מתעצבן ומסביר לה שזה סטריאוטיפי להחריד, "אם ככה, למה את נהיית יותר ויותר גברית" (!!), אני מזכיר לה שזה לא קשור ללסביוּת שלי. כמה קל לה לשכוח. בדרך הביתה אנשים מסתכלים עליי מהמכוניות שנוסעות לידנו. צילמתי את עצמי. קיבלתי את הכיפה מתנה.

uri 0

New member
../images/Emo24.gif לשלושתכם

(מתן, חכמ-ויפה ותומס) לאט לאט כולם יתרגלו. אני מקוה.

DarlingAdam

New member
איזה מותק אבא שלך :)

אבא שלי היה מאושר לספר לי על מכוניות וספורט כשהייתי קטן, אבל נראה לי שברגע שהוא יבין שאני קצת יותר רציני, זה פחות ישמח אותו :)

כשהייתי ילדה, הוא תמיד היה מתבאס

הוא היה מנסה לדבר איתי על מכוניות, ובסוף מתייאש ומתעצבן. ולאחרונה, ככל שאני נעשה יותר ילד, אני מקבל מעמד של בן בריתו:) מול החזית הנשית!

למעלה