סתם משהו שחשבתי עליו...

crazy4tc

New member
סתם משהו שחשבתי עליו...

נגיד ואתם פוגשים את דה קולינג... (אאאאאמן!!)
מרוב תדהמה אתם שוכחים את כל מה שתכננתם להגיד להם...
מה סביר להניח שתגידו?? אצלי זה בטח יהיה משהו סגנון: a...a...a... you are the calling!!! a... a... a... האמת שאני ממש מקווה שזאת תהיה השטות היחידה שאני אפלוט כי אני אלופה בלעשות לעצמי פאדיחות...

adi u

New member
טוב..וידוי...

אני עדי...מודה באשמה..שאם כל הערכה האין סופית שלי למוזיקה שלהם... אני לא מאלה שתלך ותגיד..אני מעריצה אותם! אנננני מעריצה אותם! אתם הכי טובים... סביר להניח שאני אגיד.... אני אוהבת את המוזיקה שלכם..אתם עושים עבודה נהדרת...ואני לא יכולה לחכות עד שתוצאו דיסק חדש! משהו בסגנון...

aYaLoLy

New member
I aM bAcK PeOpLe

ממצבבבבבבבבבבב? האינטרנט העילג שלי התקלקל אבל חזרתי אליכם וכמעט התחרפנתי מההודעה של דרור שסוגרים את הפורום עד שראיתי מתיחה !!! לא עושים דבר כזה! =\ כמעט קיבלתי התקף לב ממכם!!!

crazy4tc

New member
חזרת!!!!!!!!!!!

סוף סוף!!! איזה כיף!!! יולי!!!!!!!!!!! או שאני אמורה לקרא לך אילה? מה רע בשם הזה? שם חמוד ביותר! למה הסתרת את העוכדה הזאת מאיתנו???

aYaLoLy

New member
הסברים למה אילה הוא שם בעעעעעעעעעעע

1) אילה?! WTF is ayala?! מאיפה השם הענתיקה הזה!? 2) טוב שאילה.. שם של חיה תקעו לי.. אולי עדיף שהיו קוראים לי קוף יערות?! אולי היפופוטם? או צבי?! כלב?! חתול?! למור?! 3) שם בלתי קליט לחלוטין! 4) שם שדופק אותי מכל הבחינות! מסקנה: אילה -
יולי -
אני רוצה להיות דג זהב.. הזכרתי עובדה מעניינת זו?!

Charmed 4ever.

New member
יולי זה שם נפלא ../images/Emo54.gif

|תחול| LOL
אבל גם אילה הוא שם נהדר. יש לי חברה שקוראים לה אילה ואני מאוד אוהבת אותה... ואת השם שלה... וכמובן, אין לך מה "להתבייש", או איך שתגדירי את זה אחרת, בשמך היפה.

למעלה