סתם משהו שכתבי...

סתם משהו שכתבי...

לילה, שנינו ביחד מחובקים מתחת לשק שינה, מסביבנו כל הגדוד, כולם ישנים, אתה מלטף אותי, ואני בודקת אם אף אחד לא רואה מתחת לשק מה קורה שם, קור כלבים ואתה מכניס את היד שלך מתחת לחולצה שלי אתה עובר חולצה אחרי חולצה אחרי חולצה עד שאתה מגיע לבטן שלי, אתה קפוא, אני לא יכולה לנשום, אתה מעלה את ידך למעלה ומלטף את החזה שלי, אתה רואה שאני לא עושה כלום לעצור אותך, אני כמו צעצוע בשבילך, אתה רוצה עוד, אז אתה מכניס את היד מתחת לחזיה, אתה מתענג על הפיטמה שלי, מסובב את האצבע שלך, ואני בינתיים לא נושמת. לאט לאט אתה מכניס את את כל היד שלך לחזיה ומלטף את כל החזה, אתה לא זז, רק היד שלך משחקת בי, ההרגשה של רק שמישהו יקלוט אותנו מטריפה אותך, אתה מוריד את היד שלך, אתה יורד לי מהחזה לבטן ומשם למעטה, אתה מלטף אותי שם, אני עם מכנסיים ואתה מלטף אותי ונהנה מכל רגע. אתה רואה שגם פה אפשר לשחק איתי, אתה מכניס את היד לתוך המכנסיים ומשם יורד עוד- מתחת לתחתונים, פעם ראשונה שלך למעטה, ככה אני כמו ערומה בשבילך. אתה מוריד את היד. אני בינתיים לא נושמת. אתה נהנה וממשיך לרדת, מגלה פעם ראשונה איך בדיוק זה נראה, אתה מוצא את השפתיים ומכניס אצבע. אתה משחק שם, ואני בינתיים מתה, מרגישה את הלב שלי כל כך חזק דופק, כל כך מהר. אתה עוד משחק שם, בודק כל מילימטר. פתאום אתה מגלה שאני בהלם שותקת לא זזה, לוחש לי "אני אוהב אותך", ואני אחרי חצי דקה יוצאת מההלם ומחזירה את אותה התשובה. אתה ממשיך, וככה עולה מלמעלה למעטה, כשסביבנו כל הגדוד ישנים. לאט לאט אתה מתעייף, ומוציא את היד, נהנת מכל רגע. אתה לוחש לי שאתה אוהב אותי ונרדם... ואני עוד בהלם, מנסה להירדם. אם באמת קראתם הכל אז אני שמחה... אתם יכולים להגיב אבל לא חייבים... אני לא יעלב...

peace a love

New member
רואים שזה לא סתם משהו שכתבת...

זה קרה באמת נכון? או שהוצאת את זה מאיזה ספר סקס או משהו?

חחחח קטעים...

אממ כן זה דיי קרה.... כאילו תאמת קצת הגזמתי אולי... לא יודעת... אין לי כישרון כתיבה באמת אבל לא יודעת פתאום חשבתי על זה היום וחשבתי לכתוב את זה...ץ וראיתי שזה מתאים וזה אז שמתי את זה פה ובלה בלה בלה בלה... אז כן למי ששואל זה קרה... ותאמת אני לא מאמינה שעשיתי את זה.. נהנתי אבל באמת זה לא יקרה חחח... אני עוד בהלם שעשיתי ארת זה ... אין לי בעיה אבל לא שיהיו עוד אנשים...

ורגע של רצינות

בחורה לכי עם זה , אם נהנת זה כל מה שחשוב.. אני רק מקווה שהיחסים עם הבחור ימשיכו... תהני

תוסיפי עוד כמה בנים לתמונה...

ועוד כמה בנות תעשו מסיבה ענקית . ולא לשכוח אמצעי מניעה!

מור~!

New member
לא לא לא!!

איך שזה עכשיו זה פשוט מעולה הקור הזה והפחד של האנשים מסביב כמה מוכר |געגוע|

Max California

New member
___

לא אהבתי. כתיבה עלובה והרעיון עצמו די דבילי. אפילו לא אינטימי. תוהה למה לעזאזל המילים אני אוהב אותך שם עקב ההתנהגות החרמנית ופתטית. בת כמה את ?

אלי זרום עם הרגשות שלה קצת

מה זה משנה מה המניעים של הבחור מה שמשנה זה איך שהיא הרגישה

תגידי את בצופים במיקרה????

תגידי את בצופים במיקרה???? אני יגיד לך למה אני חושבת שאת בצופים כי אתמול בדיוק היה טיול חמישיות לארבעה ימים (3לילות) ואת גרה במרכז שמה היה קור כלבים שהאצבעות קופאות במקום וגם חילקו אותנו שם לגדודים מכל איזור המרכז וככה שיוצא שאת מכירה אנשים חדשים ויכול להיות שיצא לך איזה קטע אם אחד מהאלה שלא הכרת וידיד שלי סיפר לי שהוא התמזמז שם אם איזשהי בת שהוא נדלק עליה אולי זאת את???

למעלה