סתם משהו שכתבתי בראש השנה

irisshay

New member
סתם משהו שכתבתי בראש השנה

טוב, כרגיל על מה שמדרבן אותי לכתוב בתקופה הנ``ל, מקווה שלא אישי מידי. על פני גלים, על פני שמחות וחיוכים, על פני זכרונות, תקוות ימים, מארצות ולאומים. צליל שופר שוב מהדהד, על חלונות, מסך לבן יורד. בכל בית אב תפילה עולה עכשיו, תפוח, דבש ורימונים, על מרבד קסמים נחים. שנחתם ונכתב, שיהיה רק טוב בלב. בכל בית אב, קולח היין עכשיו ולי...חסר פה אבא, ולי...חסר הבית שלעד אוהב. מפנה מבט, נפתחת דלת, פוסעת אל מיפתן החלומות וקולך בי מרעיד, כמליון שופרות. ונרות החג, את פניך מלטפות. ליבי זועק עכשיו, אני רוצה לבכות, כי מאז שהלכת, ידעתי... רק את - ח ג ה מ ס כ ו ת.

*קסנדרה

New member
מרגש עד דמעות

מרגש מאוד, לפחות אני התרגשתי מאוד הזכיר לי את בית אבא בילדותי הזכיר לי את בית אבא בבגרותי, ללא אבא הזכיר לי שמחות קטנות הזכיר לי עצבונות יפה קסנדרה

irisshay

New member
קראי פה , הייתה תקלה במחשב בהודעה הקודמת.

1. המחשב שלי מסתדר עם לשלוח תגובה בזמן האחרון, אז מצטערת , 2. מה שלא נקלט היה, ששמחתי מאוד לתגובתך הנרגשת אבל לא על הנסיבות, אז רוצה לאחל לך שתדעי, או לחילופין, שנדע ימים יפים מאלה ונכתוב על שמחות. תודה.

מכאיב שירך

חושף הוא נפש מיוסרת ומתגעגעת... כתיבתך נפלאה בעיני ואת מרגשת אותי לעומק הנשמה אכן מאחלת לך אני (כפי שכתבת בתגובתך לקסנדרה) שתכתבי על רגעים של אושר ושימלאו חייך ברגעים כאלה אבל רוצה גם שתדעי שאנחנו פה לצידך גם לרגעים אחרים ענבל

למעלה