סתם משהו שמעניין אותי

Shark Alarm

New member
סתם משהו שמעניין אותי ../images/Emo26.gif

עכשיו, כשיש חופש, ואתם יכולים לעשות מה שבא לכם עד יום שני, שאז חוזרים ללימודים- האם תבלו יום אחד בסופרלנד
או שתוותרו על התענוג
אם תוותרו למה
(1) כי זה בראשון- רוצים לבלות במקומות אחרים (2) כי חרשנו את המקום הזה כבר יותר מדי (3) אין מה לעשות שם יותר מדי, שירחיבו את המקום (4) אחר, אני אפרט בתגובה יום טוב...

חןשסק

New member
4. אחר

המקום משעמם. חוץ מהקומבה, ספינת הפיראטים והאינדיאנים האלו אין מה לעשות שם. בנוסף לכך שהמקום חרוש וגם עבדתי שם ואני כבר לא יכולה לסבול את המקום...

האמת הסופרלנד יקר לדעתי

יותר מידי וכך גם הלונהפארק, אני חושבת על משפחה עם 3 ילדים למשל שרוצה לעשות שם יום כייף לילדים זה ימבה כסף!!! . אני עד היום הלכתי כמה פעמים עם אחיינים שלי ובדר"כ אני קונה כרטיסים מוזלים מכל מיני מקומות. מעבר לזה יש עוד סיבה שהם קצת עיצבנו אותי. שבוע לפני החתונה שלי התקשרתי אליהם וביקשתי להגיע ביום החתונה להצטלם שם , ומה הם אומרים לי?? אין בעיה רק אתם צריכים קנות כרטיסים במחיר רגיל. יעני 2 כרטייסים לי ולבעלי וגם אחד לצלם. זה לא נראה לכם דפוק??? מה אני מתכוונת לעלות על מתקנים??. כמה שניסיתי להסביר לא הלך. ויתרתי על הרעיון כמובן וכתבתי מכתב למנהל ולא זכיתי לתגובה....

gesus

New member
מה רצית,שישלמו לך על זה?

את נכנסת,מצטלמת לך שם על המתקנים,אולי גם עוצרת את ההפעלה הרציפה שלהם ועוד מצפה לא לשם מחיר רגיל? מי שבא לסופרלנד לא נשאל אם הוא מתכוון לעלות או לא לעלות על המתקנים ולפי זה הוא משלם.הסופרלנד זה לא שוק רמלה-לוד,זה עסק פרטי שאמור להרוויח כסף. את מזכירה לי אנשים ששומעים את המחירים של הפיצות אצלנו ושואלים למה כל כך יקר,אז אני אומר להם שחבל שלא הזמינו אתמול,כי היה לנו מבצע שנתנו את הפיצות בחינם.

סליחה אבל לא ביקשתי שיפסיקו

את המתקנים עבורי, לא ביקשתי לעלות על מתקנים , בקיצור מה שרציתי זה סה"כ להיכנס על הבעל לעתיד לבושים כחתן כלה ולהצטלם על רקע המתקנים . אתה יודע מה אם היו אומרים לי לשלם על כרטיס אחד למשל - ניחא.... אבל לשלם מחיר מלא כפול 3 לדעתי זה מוגזם!!!! . ומה הקשר לפיצות זה בכלל לא שקור ולא מקום להשוואה.

gesus

New member
או קיי,אין בעיה

אבל נכנסת,זכותם לבקש ממך תשלום.לא מתאים לך? לכי לעשות בוק בגן העיר. ההשוואה לפיצות היא דוגמא לאופי הישראלי של "מגיע לי..." ו-"למה אני צריך לשלם על זה...?" אם כבר נכנסנו לעניין הצילומים האלו של חתן-כלה במקומות אקזוטיים,אולי תוכלי להסביר לי למה עושים את זה? הרי יש צילומים מהחתונה עצמה. יכול להיות שהצלם אומר לעצמו משהו כמו "אני רואה את החיים המשותפים שלהם כמו לונה פארק,בהתחלה זה ירגש,אבל בסוף הם ימצאו את עצמם מקיאים בעדנית,אז הסופרלנד יהיה מושלם"

gesus

New member
מי זה הסטודיו הזה שצילם אותכם?

עכשיו אני רואה שהיית צריכה לקנות 3 כרטיסים,כלומר הצלם רצה לארגן לעצמו בנוסף ליום צילומים,גם יום כיף על חשבונכם.

מה שחמור כאן לדעתי (ונפוץ בארצנו)

זו לא הדרישה שתשלמי עבור שלושה כרטיסים כי מה לעשות- זכותם. אלא חוסר התגובה מצד ההנהלה. בן אדם טרח וכתב מכתב, מן הראוי שיזכה לתגובה. גם אם המנהל נורא עסוק בטוח היה יכול למצוא איזו מזכירה עם יותר מידי זמן פנוי לסוליטר שתענה בשמו. בקיצור,לנהוג בנדיבות זו באמת בקשה גדולה מבעל עסק אבל נימוס זה המינימום.

לא, בגלל שאתה לא מדבר בכלל

לעניין. הצלם רצה לעשות יום כייף על חשבוננו....חחחחח...מאיפה הבאת את זה??? למה הוא הציע את הרעיון?? למה הוא באמת היה הולך לעמוד בתור ולעלות למתקן בזמן שהוא אמור לצלם אותנו??? הצחקת אותי באמת!!! ואני אפילו לא יודעת למה אני טורחת להסביר את עצמי כ"כ

gesus

New member
גם אני לא מבין למה את טורחת

לא ברור לך שאני צוחק (איתך כן,לא עלייך).אולי נעשה מזה סקר: האם הקטע על הצלם היה בצחוק או ברצינות? ברצינות,ג'יזוס לא צוחק בעינינים של קודש בצחוק,גיזוס ביום חופש מעבודת הקודש שלו,מכניס חיים לפורום למי אכפת בכלל,שוב פעם מנהלת הפורום לא הבינה בדיחה,מה יהיה איתה? תתנחמי לפחות בתמיכה של מיקי,גם זה משהו בימינו...

NoWords

New member
שילוב

בעיקר 2. אבל אני גם די פחדנית אז זה לא שאני עולה שם על הכל.

Shark Alarm

New member
אם כבר סופרלנד ../images/Emo26.gif

כתבה שהתפרסמה ב- Ynet על הסופרלנד, והפסקת חשמל... למי שיקרא: אני גר במערב (לא חשוב איפה) ואצלי לא הייתה בכלל הפסקת חשמל, אפילו לא לרגע... ולכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3078267,00.html

אני חושבת שזה לא פעם ראשונה

הפסקת החשמל בסופרלנד נגמרה במהומה בילוי החג של מאות אנשים, בעיקר צעירים, בסופרלנד בראשון לציון נפסק כאשר נותק הזרם. הפסקת החשמל הארוכה עצרה את המתקנים. המונים צבאו על משרדי פארק השעשועים וזעקו "את הכסף". כשלא נענו, שברו חלונות של חנות ובזזו מזכרות ובובות. כוח משטרה גדול הוזעק למקום ועצר מספר חשודים .... מתוך YNET

cobainos

New member
4../images/Emo70.gif

הסופרלנד מעאאפןןןן.הייתי שם פחות מחודש אחרי שחזרתי מספרד(שם הייתי בפארק מטורף מדהים וענק) והוא פשוט נראה כ"כ עלוב ומוזנח מלמעלה(חוץ משני מתקנים נחמדים)

למעלה