סתם משהו ששמתי לב אליו...

Spread The DOOM

New member
סתם משהו ששמתי לב אליו...

בהקשר לסיפור על מייקי וגרארד....(הארוטי) השיר vampires will never hurt you נפתח בבית הראשון Sister, I'm not much a poet, but a criminal And you never had a chance Love it, or leave it, you can't understand A pretty face, but you do so carry on And on and on עכשיו תשנו את ה"sister" ל"borther" אולי קשור אולי לא :) עוד דוגמה קטנה השיר Headfirst for Halos נפתח בשתי השורות האילו Well let's go back to the middle of the day that starts it all. I can't begin to let you know just what I'm feeling, לא קשור...או שאולי כן? סתם לשתוף...או שאני רק מדמיין?

GUILTY

New member
אני חושבת שהרעיון עם האח די חמוד../images/Emo13.gif

אבל בלי קשר לסיפור האירוטי
זה פשוט נראה מתאים למצב שג'רארד היה בו ועל מאייקי שכאילו היה אמור לקבל את המצב של ג'רארד ולעזור לו....
השיר Thank You For The Venom זה שיר על מיסיונרים (שיר דת) לפי מה שג'רארד אמר...... אמרתי את זה בפורום הרישמי ואני יגיד את זה גם כאן (זה באנגלית אין כוח לתרגם). Like when he says – "Give me a reason to believe" – the nun needs to give him a reason why he needs to believe in god. Or "Preach all you want but who's gonna save me?" – She gonna tell him about god but there is no one (god) that can save him....like he don't believe. I keep a gun on the book you gave me" – I think the "book" is the Bible. "I'm just the way that the doctor made me…" is like - the way god made me

EnchantedS

New member
אבל מה עם על כל שאר המשפטים?

כל ה love is the red the rose on your coffin door black is the kiss the touch of a serpent son וכל זה? צריך לשים את השיר הזה בפינת הניתוחים מתישהו....

l u d

New member
זה גם נראה קשור לדת

כלומר כל הקטלוים ואלה מושפעים מהיהדות ואומרים שהפגנת אהבה עוד תהרוג אותך או שהקטע של שחור וגוטיות היא חטא. באמת צריכים לשים את זה בפינת ניתוחים

קרניjack

New member
רעיון נחמד

אני כ"כ אוהבת קשרים ופרשנויות, ואני לא חושבץת שיש דבר כזה אחד ונכון, הכל אפשרי

למעלה