סתם משהו........

CastroGirl

New member
סתם משהו........

קניתי מוצר שהוא פשוט
, זו צללית בתפזורת של ג´ייד שאני יודעת שקיימת גם בברברה וולף, היא בכלל לא יקרה, אני קניתי גוון ורוד עם גוון זהוב, אני אישית שמה אותה בתור סומק וזה יוצא מדהים, היא קיימת במגוון צבעים ואני מתכוונת לקנות עוד צבעים. טל

נועה84

New member
ואיך זה בתור צללית לעיניים

יש לי עיניים ירוקות,זה יתאים?

Black Cat

New member
כן בהחלט

לי אישית צללית זהב המשמשת כסומק נשמעת - נשמע מזעזע ביותר. ובכלל צללית בצבע זהב...
צעקני מדי ופשוט לא יפה

היא לא ממש

התכוונה לזהב זהב, היא התכוונה שיש בה גוונים זהובים ועד שלא רואים את הצבע בעיניים אי אפשר להגיד שזה לא מתאים. אני אישית ראיתי איפורים מדהימים עם מוזהבים למינהם, כמובן שהכל תלוי בצע של המאופרת וברמת המאפר:)

MaYo0sH

New member
למההה??

מזעזע?? למה?? יש לי סומק שהוא מין חום-זהב וזה כ"כ עושה גוון יפה ללחיים!!

insomniac

New member
הצללית הזו לא משהו...

אני קניתי צללית בתשבץ של אולטרה-קרליין, זה גם לא היה יקר... אמממ עד כהמ שזכור לי זה היה בגוון של רוסים כזה... נו אתם יודעים... צהוב בהיר מגעיל כזה שעושה לכם בחילה... אני גם משתמש בה בתור סומק, ואני אשכרה נראה איתה רוסי!!! פלאי האיפור!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-

CastroGirl

New member
האמת היא ש......

האמת היא שלא ניסיתי את זה בתור צללית, אבל הרבה בנות אצלנו בקריה שמות את זה גם בתור סומק וגם בתור צללית, וזה מאוד יפה. יש לצללית אפקט מאוד יפה כמו שמאפרים באיפור מקצועי!!! ביי טל

למעלה