סתם משהו...

תמרי35

New member
סתם משהו...

בראיון שהיה עם עובדיה חממה ( זה ששר את אנא בכוח"..) - הוא אמר שהוא מתכנן לפנות למאיר ואביתר לעבוד איתם יחד.. נחכה ונראה מה ייצא ..

איף

New member
וואו,

יכול להיות מעניין מאד!
אני בהחלט מצפה!

חמדמדת1

New member
אני פחות מתלהבת...

כי עובדיה חממה ( אא"כ אני טועה בגדול ואז שיקבל את התנצלותי..) רוצה ליצור עם מאיר ואביתר כנראה ( ושוב זאת הנחה שלי) בגלל שהם דתיים. אחרי שמאיר הוציא את שמע קולי ( שהוא דיסק מדהים בעיניי- אחד האהובים עליי) אני ממש מקווה שהוא ייצור לא רק בנושאים דתיים-אלא על תחומי החיים כמו פעם, רק אולי מזווית קצת שונה..אביתר הצליח לעשות את זה ממש טוב בדיסק האחרון שלו. נכון הוא שילב שירים רוחניים - אבל לאו דווקא בהכרח דתיים , וגם שירים אחרים...

odery

New member
שזפת את אלבומיו האחרונים?

מאז אנא בכח הוא הוציא עוד שניים אלבום אחד בו שרון רוטר שרה את מרבית השירים-אלבום מדהיייים לילדים לפני השינה.קול דבש,הלחנה ליגה.ממש משו שלא מוצאים היום. והאלבום שהוא הוציא השנה מכיל נדמה לי שיר אחד "תורני" אני מעריכה את היוצר הזה -הוא לא עושה כדי שישמיעו אותו-הוא חקלאי פשוט שיוצר בשביל הנשמה ציוני אוהב העם והארץ . איש מאד מיוחד (ראיינתי אותו פעם
אחד המרואיינים הנוחים והכיפיים)

חמדמדת1

New member
מודה-לא שזפתי

חלילה לא הבעתי זלזול ביצירה שלו, אני גם מאוד התרשמתי מהדיסק הראשון שלו ( ולא,לא רק מאנא בכוח) אני פשוט הבעתי את חוסר התלהבותי מזה שאולי ( ואני מדגישה אולי ) זה גורם למאיר סטיגמה של שר שירים של דתיים וזה יגרור אותו לנישה הזאת שאח"כ יהיה לו קשה לצאת ממנה. גם אני קראתי את הראיון עם עובדיה חממה והוא באמת נשמע אדם יקר מאוד ואוהב את הארץ..

odery

New member
זה לא הדיסק הראשון שלו...זה הראשון שהסכימו

להשמיע במדיניות-אם השמענו משמע זה קיים... יש לו אצלי על המדף עוד 3 לפחות.

איף

New member
הממ,

לי משום מה יש תחושה שמאיר מאד משתדל שלא להינעל על הנישה הזו של שירים מהמקורות. רואים את זה בהופעות שלו - הוא כבר בקושי מכניס שירים מ"שמע קולי" (לי באופן אישי זה קצת חסר) ומשתדל להופיע עם שירים שמדברים לכל הקהל. לא הייתי רוצה שהוא יזניח את הנישה הזו לגמרי, אני חושבת שמשהו באמצע יהיה נחמד

ms pizza

New member
ואגב ראיתי בעיתון

וגם אמא שלי ראתה בטלוויזיה שמאיר הולך להתארח השבוע בזאפה עם הברירה הטבעית. שלמה בר טען בכל תוקף שמאיר הוא מיוחד ומדהים ( אני כמובן מסכימה לגמרי!!לגמרי!!) . ואגב , משהו שגרם לי להשמין מנחת ממש - זה שאתמול הייתי בחנות והיה את אצלך בעולם - ואז המוכרת חייכה לעצמה ואמרה-אחחח אני מתה על הזמר הזה. יש לו שיר מיוחד שאני הכי אוהבת בעולם - הלילה של אתי...אבל אין הזמר הזה הוא מדהים. הייתי פעם בהופעה שלו. הוא מוכשר ברמות אני פשוט הסכמתי הרבה והתחלתי בחפירה עד כמה מאיר מדהים..נו.

למעלה