סתם משהו, עשה אותי קצת רגשני...
ת תומס וולדון New member 5/6/03 #3 אבל אבל אתמול שמתי שורה מהשיר במרחב הלסבי בנענע וכן, זה מרגש מבחינה רגשנית שכזו, נוזלית. ופיטר פן. לאנרדםלאנרדםלאקוהרנטיבכלל.
אבל אבל אתמול שמתי שורה מהשיר במרחב הלסבי בנענע וכן, זה מרגש מבחינה רגשנית שכזו, נוזלית. ופיטר פן. לאנרדםלאנרדםלאקוהרנטיבכלל.
D DarlingAdam New member 5/6/03 #6 לא עניין של "מצליח", אני לא מנסה לישון מה שכן, אני אנסה להיכנס לצ'אט. תאחלי לי בהצלחה, ואם אני אצליח, נוכל לערוך צ'אט, כל מי מאיתנו שער/ה
לא עניין של "מצליח", אני לא מנסה לישון מה שכן, אני אנסה להיכנס לצ'אט. תאחלי לי בהצלחה, ואם אני אצליח, נוכל לערוך צ'אט, כל מי מאיתנו שער/ה
ת תומס וולדון New member 5/6/03 #8 לא מגניב כל כך. שם קצת. כנראה שברחתי לכאן. וכשכתבתי את ההודעה מאוד לא זרם לי לכתוב "פורום לסביות בנענע", הרגיש לי תקוע, אז מצאתי ביטוי חלופי. לא לצחוק עליי. (וגם מצטרף למה שקלארנס אמר לך בהודעה אחרת, על השתתפותך שם)
לא מגניב כל כך. שם קצת. כנראה שברחתי לכאן. וכשכתבתי את ההודעה מאוד לא זרם לי לכתוב "פורום לסביות בנענע", הרגיש לי תקוע, אז מצאתי ביטוי חלופי. לא לצחוק עליי. (וגם מצטרף למה שקלארנס אמר לך בהודעה אחרת, על השתתפותך שם)
ק קלארנס New member 5/6/03 #9 פיטר פן הבוי האולטימטיבי גיבור הילדות הנערץ שלי. גבל באובססיה. תסביך שמיוחס להומואים שרוצים להשאר צעירים יפים ונחשקים לעולם. ילדים אבודים. סקסי.
פיטר פן הבוי האולטימטיבי גיבור הילדות הנערץ שלי. גבל באובססיה. תסביך שמיוחס להומואים שרוצים להשאר צעירים יפים ונחשקים לעולם. ילדים אבודים. סקסי.