סתם. משו שאמרו לי..(וקשור לאיפור)

*hadas*

New member
סתם. משו שאמרו לי..(וקשור לאיפור)../images/Emo166.gif

אוקיי אז ככה... נתאר לכן (או אולי לכם
) את המצב ילדה שלא עושה גבות, לא מתאפרת ותאמת לא נראת כ"כ טוב
אמרה לי ככה באמצע החיים.. "את איפרת את עצמך
" *אז אני חושבת לעצמי בלב איזה שאלה מפגרת* ועונה לה "כן" אז היא אומרת לי אז את לא יודעת להתאפר..
ואני כזה מה
כן כי אני כן יודעת להתאפר... ועכשיו כל השבוע האחרון אני עסוקה בלבדוק אם אני יודעת להתאפר.. ותמיד אומרים לי שכן.. אווף
אז איזה צללית הכי מתאימה לעיינים כחולות-ירוקות (טורקיז אפשר להגיד...) מחכה לעצות...אני חושבת..

MaYo0sH

New member
הדס ../images/Emo24.gif

טוב, נראה לי שהיא די מקנאה בך..כאילו אחת שלא עושה גבות, לא מתאפרת ולא נראית כל כך טוב כמו שאת אומרת אומרת כאלה דברים, לא הייתי סומכת על המילה שלה. בכלל, גם אני חושבת שאני מתאפרת יפה, ופעם אחד מישהו אמר לי שלא, אבל כולם אומרים לי שכן אז אני פשוט לא שמה על אף אחד, כי אם אני אוהבת איך שאני מתאפרת אז מי שאני אשים ??? בכל אופן, צללית סגולה זה ה-דבר לעינים כחולות

*hadas*

New member
I KNOW ../images/Emo70.gif

אני מתה על השילוב של צללית סגולה ועיפרון שחור זה מה-זה יפה
ומאיה תודה על הדעה...

Zoey Z

New member
הדס....

ברור שאת יודעת להתאפר!!! ותגלי לי...מי זאת הייתה?!

שטויות את לא חייבת להתייחס....

אם את אוהבת את איך שאת מתאפרת אז אין לך סיבה להקשיב למישהי אחת שאומרת לך שאת לא יודעת להתאפר... אם כולם אומרים לך שאת יודעת להתאפר אז סבבה... אל תתייחסי אלייה יכול להיות שהיא סתם מקנאה בך... רעות

בקשר לזה ! תגידו!

איזה צללית מתאימה למישהי שיש לה עיניים בצבע חום ירוק?

Springy

New member
לי יש עיניים חומות-ירוקות

הצבעים שאני הכי אוהבת הם גוונים של חום - הם משתלבים לי הכי יפה בפנים ומתאימים בלי קשר למה שאני לובשת. אני אוהבת גם לשלב צבעי שנהב וזית. צלליות לבנות מבליטות את הירוק שבעין, אבל אני אוהבת אותן רק עם בגדים בהירים. בצלליות ירוקות, ורודות וסגולות אני משתמשת רק עם בגדים מתאימים.

ליאן.

New member
הכי טוב יהיה לשאול אותה

מה לדעתה את לא עושה נכון ואיך היא מציעה לך להתאפר ואז להגיד לה תודה על ההצעה ולסגור עניין. אם היא אכן מקנאה בך כפי שאמרה רעות, את יכולה לנסות להיות נחמדה, להציע לה איזה מייק אובר ולראות איך היא תגיב.. מה דעתך ?

shiraz2

New member
חמודה....

כמה זה מעצבן שעד שיש לך ביטחון ואת יודעת שאת כן מתאפרת יפה.. מישהו בא ומוריד לך אותו. אני מכירה את זה ואני אומרת לך מנסיון- יש אנשים שמקנאים!!! או שזה פשוט לא לטעמם ומה זה צריך להיות אכפת לנו? העיקר שאנחנו מרוצות מהדרך שבה אנחנו מתאפרות. אז חמודה, אני בטוחה שאת מתאפרת מדהים, אל תקשיבי לאנשים במיוחד שאמרת שהיא ממש לא מבינה באיפור וכאלה. תמשיכי כמו שאת, העיקר שאת תהיי מרוצה מעצמך!!!! וכל האחרים... יכולים לקפוץ לנו....
אוהבת, שירז

יופי לך!

קיבלת תשובות מצויינות. בכל מקרה אני תמיד בעד שחור!!!! עיפרון ומסקרה וזהו!!!!

למעלה