סתם משו שחשבתי עליו...

The Flash

New member
סתם משו שחשבתי עליו...

מאחר שאנחנו עיר ה"רוק עצמאות" וזאת אחת הסיבות היחידות שאפלפי בני נוער נוהרים לכאן מכל הארץ בכל שנה....אז חשבתי...מי אתם הייתם מביאים לרוק עצמאות? עכשיו זה דמיוני לגמרי אז מצידי אתם יכולים להביא את הביטלס אני האמת חשבתי על הרעיון אבל לא בדיוק על מי אני אביא....הממממ כנראה את queen MSI smashmouth tenacious D disturbed a perfect circle ואולי את ג'אסטין להיות במקום רוני :)

dilan angel

New member
קודם כל NO DOUBT

חולה עליהם
פשוט מעולים
למרות שהם לא הכי רוק בעולם.. אמממ... מארון 5 אמריקן ריג'קטס גוד שארלוט אירוסמית' לני קרביץ קורטני לאב גארבג'

cobainos

New member
ממממ אני אביא את...

נירוונה(אם הם היו בחיים) מטאליקה(של פעם,לא של היום) "הדלתות"(אם ג'ים מוריסון לא היה ז"ל) אופספרינג רובי וויליאמס פרל ג'אם ו...הביטלס
ואם רוצם גם עצמאות הייתי מחזיר את ברי לאמפי
יוני בלוך(שהופיע רק בחיפה כוורת
שלום חנוך משינה עברי לידר(עוד פעם) נינט..סתם לא.

רק ישראלים

שילה פרבר, נקמת הטרקטור, איזבו, קורין אלאל, רונית שחר, 951, אבנר מלכה, שלמה ארצי, בילי לוי, יזהר אשדות, אייסקרים, רוקפור, טרי פויזן, וולצ'רס, צ'ארלי מגירה, הפלטינה, הג'ינג'יות, אסף אמדורסקי, דן תורן, רביעיית מסנר, מוניקה סקס והלהקה של אחי הקטן ששכחתי איך קוראים להם.

Maorah

New member
חיחי, אנחנו כבר היינו שם :)

אבל חכו לשנה הבאה...

חןשסק

New member
אני...

Offspring Ah-ha (לא משנה שהם לא הכי קשורים) ביטלס- ללא ספק מטאליקה (למרות שאני שומעת רק כמה שירים שלהם) וישראלים: ברי- כמובן! יוני בלוך משינההה עברי לידר כנסיית בשכל

מסטולית

New member
../images/Emo6.gif

שלי: אני מעדיפה אומנים ישראליים כי זה יום עצמאות אבל חפיף... הנה: אביב גפן והתעויוט בוטן מתוק בקרקס איפה הילד <ז"ל
> המכשפות <כנ"ל> מוניקה סקס שייגעצ <האהבה הפרטית שלי
> והיתי מביאה גם את היהודים... אני לא אוהבת אותם אבל זה בשביל שחברה שלי תהיה מאושרת
ולא ישראליים: the offspring Nirvana כמובן Lenny Kravitz Arowsmith

SupeRonit

New member
גם אני חולה על שייגעצ

וזה בערך המוזיקה היחידה הישראלית-העכשוית שאני שומעת "ניו-יורק רפיח" "עושה ב*איבר בגוף שיוצא מהכתף*" "פרח נתתי לנורית" "ראש הממשלה" (ונראה לי ששכחתי עוד שיר או שניים שאני אוהבת)

Negative one

New member
את ברי סחרוף שיופיע כל הערב

הוא כל כך חסר שם.אם היה בא לשם השנה בטוח שהייתי קונה כרטיס. וגם הופעות איחוד של כל הלהקות הגדולות מתחילת התשעים:איפה הילד,מופע הארנבות של ד"ר קספר,משינה,זקני צפת (אוח...הימים שמאור כהן היה איש טוב...),קוקו בלוף והיתושים,החברים של נטשה. והייתי מביא גם את שב"ק ס' לאיחוד,ואת הפוסי של לוסי שהם להקה ענקית. ואם מחו"ל,אז צריך להחזיר יותר מדי להקות לחיים: נירוונה,סאונדגארדן,אליס אין צ'יינס,סטון טמפל פיילוטס,פרל ג'ם,רייג' אגיינסאט דה משין,קורן,סייפרס היל,אופספרינג,סיסטם אוף א דאון, וקלטתם בערך את הקטע המוזיקלי שלי אני חושב :)

Mapisto

New member
כל מי שהיא אמרה

מוזיקה טובה (חוץ מKorn ) אז הייתי מביא גם את יוני בלוך ותיסלם, ודה דורז, אופת', דרים וכמובן MUSE מחו"ל

cobainos

New member
כןןן!!כמעט כל מי שאמרתם

אופת'!חשבתי שאף אחד לא יבין מי אלה אז לא כתבתי אותם...כל מי שכתבת מצויין וגם זאת שמעליך...חוץ מכמה שהייתי מוותר עליהם("הפוסי של לוסי הם להקה ענקית"-אוי ואבוי...)

למעלה