סתם משו..

NiKi†a

New member
סתם משו..../images/Emo3.gif

יש לי חדר חדש ואני מחפשת רעיונות לציורים על הקיר...מישו פעם צייר משו יפה והוא יכול להראות לי או לתת לי רעיונות
תודה

אמיר חן

New member
לי יש רעיון שאני שומר אותו להזדמנות

מיוחדת. זה לא בדיוק ציור אבל די מגניב (לדעתי). לוקחים מספר בלונים , ממלאים כל בלון בצבע אחר (לא יותר מדי ולא מעט מדי) ופשוט זורקים את הבלונים על הקיר הלבן. מקבלים פיצוצי צבע די מדליקים.

אני ציירתי פאזל על הקיר

לקחתי חתיכת פאזל פינתי והגדלתי אותה לגודל הרצוי ציירתי עם עפרון על הקיר וכל פעם סיבבתי את החתיכה לכיוון אחר כדי שיווצרו צורות שונות. עשיתי רק פינה אחת של החדר, כך שחלק מהפאזל צוייר כאילו נפל או זז מהמקום. עוד רעיון - אפשר להשתמש בשבלונות שניתן לרכוש בחנויות ההובי ולהדפיס על הקיר.

MAYA20

New member
אני דווקא אהבתי מאוד

ראיתי כמה חדרים שפשוט צבעו קיר אחד או שנים בצבע בהיר (כמובן שצריך לבחור צבע טוב) וזה פשוט משנה את החדר לגמרי זה מחיה אותו, מוסיף אור ואווירה, וגם החדר נשאר מסודר. אגב רעיונות יצרתיים, כשהיתי בת משהועשרה היו לי כמה חוברות של נשנאל ג'יאוגרפיק, וכיסיתי את כל, אבל כל הקירות בחדר בתמונות משם, לא בחדר אפילו קטע קטן לבן.... <דווקא היה נחמד אז, היום כנראה היתי משתגעת מזה>

תתחדשי!!../images/Emo20.gif

קיר אחד בצבע עדין תמיד יכול להוסיף אווירה נעימה, אני רוצה לשפץ את כל החדר בחופש, וגם לסייד, אז סתם שיעמם לי וציירתי טינקרבל קטנה מעל החלון העתקתי את זה מפה, וזה בגודל של משהו כמו 20 או 50 ס"מ, וזה רק לבנתיים. את יכולה להכנס לפורום דיסני ולשאול מי מצייר על קירות כי יש שמה בחור מאוד מוכשר שמצייר אני פשוט לא זוכרת את השם אבל הם בטח ידעו בהצלחה בכל מקרה!!

למעלה