סתם משתף

Talg123

New member
סתם משתף

אני בן 23 ואת האמת עברה שנה ומשהו מהפעם האחרונה שהייתי בקשר רציני, מאז אני יכול להגיד שלא היה לי כל קשר ממשי עם מישהי
אני גם לא כלכך מצליח אני ניסיתי כבר שלוש פעמיים להציע לבחורות שמצאו חן בעייני לצאת איתי וקיבלתי סירוב למרות שמתוך שלושת הבנות שתיי בנות כן נמשכו אליי
וכן רצו אותי מתישהו באיזשהו תקופה.
והמחשבה הזאת של "בחיים אני לא אמצא מישהי ולא אתחתן" כל הזמן עוברת לי בראש.
אני מפחד שפשוט אני לא אצליח יותר עם בנות ואני אשאר לבד וזה מצחיק כי אני חשבתי על להתחתן בסביבות גיל 27-28 וכמו שזה נראה זה רחוק מאוד מהמציאות.
אני נורא אוהב מערכות יחסים זה כיף וזה עדיף מלהיות לבד כל הזמן(למרות כל הקיטורים והמריבות וכל זה).

האמת שאני לא נראה רע כלכך ועוד יותר בכנות אני יכול להגיד שפעם גם חשבתי שאני חתיך מאוד
אבל פשוט ביגלל כל המצב של התקופה האחרונה הביטחון קצת ירוד :] בכל מקרה סתם רציתי לשתף לא יודע מה אפשר לעשות עם המידע הזה חחח

EdisonGirl

New member
לפחות שים תמונה, שנראה מה אתה שווה

אני צוחקת כמובן. אם תכננת (לא שזה משהו שממש אפשר לתכנן. ראה ערך: אני...) להתחתן בגיל 27-28, אז מה הלחץ? אתה חושב שאתה צריך להיות עם מישהי בקשר 4-5 שנים לפני שתתחתנו?!

EdisonGirl

New member
נורמה חברתית ולא הכרח המציאות

לצורך העניין, אתה יכול גם להיפגש עם מישהי שבוע אחד ולהחליט להתחתן איתה. זו סתם נורמה. השאלה אם באמת תמצא מישהי שתאהב ותרצה לבנות איתה חיים. 3 שנים של היכרות מבטיחה לך שההחלטה תהיה נכונה? לא בהכרח. אפילו בהכרח שלא. ואם אתה חושב אחרי 3 שנים שאתה מכיר אותה מספיק בשביל לרצות אותה, זה הרגע שבו איבדת אותה. אף אחת לא רוצה להרגיש מובנת מאליה.

בקיצור ובפשטות, תפסיק להיות מודאג.

butterfly54

New member
יהיה בסדר

אני חושבת שאתה נלחץ לחינם. יש עוד הרבה זמן עד שתגיע לגיל הזה ועד אז יהיו לך עוד הרבה הזדמנויות. אתה פשוט צריך להתאזר בסבלנות עד שהמתאימה תופיעה
שיהיה בהצלחה

חבוב, אתה בן 23, לא 53.

לי היה קשר אחד ויחיד בחיי, הוא נגמר לפני... מלא זמן.
להגיד לך שאני לא בבאסה מזה? אני בבאסה.
להגיד לך שאני נלחצת? לא נלחצת. למה? כי אני כולה בת 22, וסביר להניח שיש מכוערות ממני בעולם ומבוגרות ממני בעולם שמצאו זוגיות, אז אני לא מיואשת לגמרי.

תזרום עם העניין, אל תעסיק את עצמך ואל תהפוך את זה למרכז חייך, אחרת גם אם תהיה הזדמנות ממש טובה פשוט לא תראה אותה.

snappa

New member
אתה לחוץ על כלום

אני כבר שנה וחצי לבד, לא יוצאת ליותר מדי דייטים (אני טיפה בררנית), וכמה שאני רוצה זוגיות-אני מבינה שזה עניין של זמן עד שבאמת אני אמצא את "הבחור הנכון".
זה הכל עניין של זמן. אין דבר כזה "בחיים אני לא אמצא מישהי" ובלה בלה בלה.. זה שטויות. לכל אחד יש את מי שמתאימה לו-והוא גם מוצא אותה בסופו של דבר.
וסתם מחשבה-יכול להיות שכשאתה מכיר מישהי שמוצאת חן בעיניך אתה מראה שאתה רוצה יותר מדי, קצת "לוחץ"-אני אישית נרתעת מזה, ואני מניחה שאני לא היחידה. תחייך, תזרום עם זה, אל תהיה "כבד" מדי, שמור על ראש פתוח. ואל תפתח ציפיות לגבי שום דבר-בסוף תופתע לטובה.

doughnuts

New member
תחכה עוד כמה שנים ותהיה רווק מבוקש

קח את הזמן בכדי להנות מהחיים ולשפר פרמטרים חשובים למציאת זוגיות בהמשך. אתה יודע, דברים כמו מעמד חברתי, מראה חיצוני, תכונות אישיות רצויות חברתית, יכולות בינאישיות, מיומנות מינית וכדומה. משהו שהבנתי מחיי הקצרים - אף פעם אל תציע את עצמך לנשים שלא מעוניינות בך וביחסים איתך.

ldgirl

New member
אל תדאג

דבר ראשון... כן אתה חתיך :) אל תזלזל בעצמך ושלא ירד לך הביטחון כי אין על מה... מה זה 3 בנות מתוך מיליוני הבנות שיש בעולם... אחוז קטנטן ולא חשוב. הן לא רצו אבל ככל שתנסה יותר יהיה לך יותר סיכוי לקבל "כן".
אין לך סיבה להילחץ ולדעתי גם אין טעם לחשוב על חתונה בגיל 23 (עד כמה שזה חמוד בעיני שאתה גבר וחושב על זה
).
מבטיחה לך שאם תפסיק לחשוב על זה כל כך הרבה, פשוט תזרום ותכיר בנות בכל מיני סיטואציות, זה יבוא לבד.

בהצלחה! :)

bigirl22

New member
היי,

אתה נראה טוב :) תאמין בעצמך ותחשוב חיובי.. דברים יסתדרו מאליהם אחרי הכל מה שצריך לקרות קורה לא?! :]
מבינה שזה מחרבן את המצב רוח (גם לי זה עולה מידי פעם , המזל שאין לי יותר מידי זמן לחשוב על זה)

Talg123

New member
כן אני מאמין

אני מאמין בכל העניין של "הכל מלמעלה" וכל זה אני גם מאמין תמיד שהכל לטובה אבל בכל זאת אני
לא יכול להפסיק לחשוב על זה בעיקר כי זה משהו שאני דיי מאוד רוצה(מוזר אבל כן)

Relaborat

New member
איזו הרצאה שהעבירו אצלנו לא מזמן

זו הייתה הרצאה על אושר (דיי מעניינת), ובין השאר הוא ציין את הסטטיסטיקה הזו. אני סומך על הבחור.

למעלה