סתם משתף...

billc

New member
סתם משתף...

קיבלתי אימל מהאקסית האחרונה שלי יום לפני כיפור... (היה משעשע שהיא ידעה על כיפור..היא נוצריה) בכל מקרה בימים האחרונים התכתבנו באימלים... היה לנו לא רע ביחד..אבל זה לא הגיע לרמות שרצית שזה יגיע.. ואם הזמן גם המשיכה דעכה.. ולכן אחרי תקופה של בדיקה החלטתי לסיים.. ניסיתי לסיים יפה (ופחות או יותר זה הסתיים יפה) מאז (בערך 3 חדשים) לא ממש נכנסתי לקשר חדש...(לא ממשי התאמצתי) בקיצר אני קצת בודד
לא יודע למה אחרי 3 חדשים היא החליטה לשלוח לי EMAIL אולי היא רצתה לסלוח לי לפני כיפור

על מה שעזבת אותה .אבל בכול זאת

זה נחמד שלמרות שנפרדים היא מנסה לרכך זאת במשהו משעשע . אז הסיום יהיה יותר מתוק ויפה...

א ו ט י

New member
מקסים אבל...

גם אני מקבלת טלפונים פתאומיים מהאקס ולמדתי שאסור לנו לתת לבדידות לעוור אותנו. לא סתם אנחנו לא איתם יותר - הייתה סיבה והיא בטוח לא חלפה לה, אז אל תיפול לגעגוע ואל תתן לה לסובב לך את הטחול. בודד? תתקשר אלי!

billc

New member
../images/Emo2.gif תביא את הכתף ומספר טלפון

ואני שופך עלייך הכל

דפלה

New member
בודדה טריה..

גם אני קיבלתי מסר (טלפוני) מהאקס הטרי (שבועיים כמעט) לפני כיפור, במקרה שלו אני צריכה לסלוח.. אבל עכשיו זה בסדר. בקיצור נפרדנו מהסיבות הנכונות והגיונית כדאי שהצב ישאר ככה, אבל זה עצווווב.... :( דווקא בחגים... זה טוב כי שנה חדשה מתחילה נקי עם התחלות חדשות.. אבל בינתיים אכן בודד לי ! מזדהה איתך :) נ.ב שלא תחשוב לעשות שטויות בגלל הבדידות ובגלל זה שהיא יצרה קשר, זה שהיחסים לא היו רעים זו לא סיבה לחזור לקשר - אל תתפשר תמצא יחסים טובים מאד !

למעלה