סתם משתפת בחווית הקניות שלנו היום

shelycat

New member
סתם משתפת בחווית הקניות שלנו היום

חזרתי זה מכבר מ"טיב טעם" בראשון לציון ומה אני אגיד ומה אומר...... פשוט חוויה של קניה, מה אין שם? איזה מבחר? איזה איכות? ואפילו המחירים שווים לכל נפש. פשוט חבל על הזמן. בכל אופן ממליצה בחום. ומה רציתי לספר לכן? בעודי מתעמקת לי בסוגי הפסטות השונות מה רואות עיני (חות מהמבחר הענק?)? פסטה צבעונית מאוד יפה אבל אמה-מה? צורה מקורית לה וקצת פאלית..... פסטה בצורה של פין מלווה בצמד אשכים (שמתם לב לשפה הנקייה שלי?) נורא שעשע אותי והצגתי אותה לאימי שלקח לה קצת יותר זמן להבין מה רואות עיניה אבל היתה משושעת מאוד, חשבתי פעם הבאה כשאצתרך להביא משהו לחברים/משפחה/אירוח כל שהוא להכין סלט פסטה קר איתה ולחלק לכולם, ושלא יגידו שאני לא שמה זין. בכל מקרה היו לאותה חברה גם פסטות בצורות יותר קונבנציוליות וגם פסטה בצורת דובונים חמודים.

Hadar p

New member
פעם חברים של ההורים שלי קנו פסטה

בצורת זין... ולאף אחד לא היה נעים לבשל ולהגיש...אין לי מושג איפה היא היום! בקיצור גימיק נחמד....

shelycat

New member
ושכחתי......

אה...ודבר נוסף ............. לחובבי הסושי(אני לא אחת מהם) ואוכל סיני ויפני, יש מדף שלם של עזרים להכנת סושי, תבלינים, כלים, אצות ושאר מוצרים אוריינטלים. למות מהמאפים ומחלקת הקונדיטוריה שלא לדבר על הגבינות והמעדנים השונים.

אוסנת123

New member
מצטרפת להמלצה!! + פדיחה משלי... ../images/Emo9.gif

זה מקום מעולה לקנות בו דברים קצת לא סטנדרטיים (אפשר גם סטנדרטיים) המקום נעים והמחירים באמת שווים לכל נפש. ואם בפדיחות פסטה עסקינן.... יקירי ואני היינו באיטליה לפני שנתיים וחצי (איך שהזמן עובר...) ורצינו להביא לכמה אנשים מתנות סימליות אז נכנסנו לחנות קטנה ומקסימה בעיירה קטנה באמצע טוסקנה וקנינו כמה חבילות פסטה דקורטיביות. אני אספתי כמה חבילות שהיו נחמדות בעיני, שילמנו וארזתי את זה. כשחזרנו לארץ פרקנו והתחלנו לחלק את החבילות לחברים ולקרובים שרצינו להביא להם. בקיצור... מסתבר שאפילו לא שמתי לב אבל אחת מחבילות הפסטה היתה באמת פסטה צבעונית בצורת אשכים (בטח דומה למה שראית) ואת זה גיליתי רק אחרי שנתתי את זה מתנה לשכנים.... לא רוצה לדבר אפילו על הפדיחה שאני סוחבת עד היום!! ואני נשבעת שלא שמתי לב!!! לא מפסיקים לצחוק עלי בבית!!! ויותר מזה - איך הוא לא שם לב???

רחלילי

New member
אפרופו סושי-איפה החנות הזו?

ממש לא מזמן שברתי את ראשי היכן מוצאים ערכה להכנת סושי לאיש האהוב שלי. אז מה יש שם שקשור לסושי? מלבד המחצלות והעלי-אצות הללו מה עוד יש שם?

shelycat

New member
................

כיוון שאנחנו לא קליינטים לסושי (או דברים שקשורים לדגים בכלל) לא התעמקתי ארוכות במדף הזה אבל הא בהחלט היה גדוש בכל מיני דברים שאין לי מושג מה הם אני מניחה שראיתי שם מחצולת,אצות ואורז(?), אולי המבינות יותר ידעו להאיר את עינייך יותר בעיניין, חוץ מזה היו שם גם המון סוגי דגים ומאכלי ים למינהם (שרימפסים/מולים/צלופח/קלאמרי ושאר דגים ודגיגים ואפילו חטיפי דגים למינהם מוכנים). בכל מקרה הסניף בראשון נמצא באזה"ת החדש ברחוב האצ"ל 18 מאחורי ה"חנה וקנה".

אוסנת123

New member
סניף נוסף

לאחרונה פתחו סניף של טיב טעם גם בנתניה - ממש מאחורי איקאה. אומרים ששם הסניף גדול בהרבה ומוצלח באותה מידה.

אוסנת123

New member
ערכת סושי

את כל אביזרי הסושי קניתי במכולת הסינית (ככה בד"כ קוראים לזה כולם...) קוראים לחנות "מזרח ומערב" והיא נמצאת בסמטאות שוק הכרמל. חנות מקסימה!!! יש בה את כל המוצרים האוטנטיים ורוכשים שם הרבה מאוד עובדים זרים שרוכשים "כמו בבית". מנהלת החנות מוכנה להסביר ולהדריך ותמיד מחלקים שם דפי מתכונים חינם. רואים שם דברים שלא רואים במקומות אחרים והמחירים זולים (רוטב סויה של קיקומן עלה לי 7 שקלים יותר זול מהמקום הזול ביותר שראיתי את זה) אני קונה שם גם חלב קוקוס, נודלס, איטריות אורז וכו´...) האביזרים לסושי קיימים שם במבחר גדול. יש כזו מכולת סינית גם ברחוב הכובשים בת"א. מומלץ בחום!!!

Hadar p

New member
איה כיף לדעת! אני בטוח אכנס לשם יש

לי ערכת סושי שהבאתי מתאילנד...ז"א מקלות, קעריות קטנות לרטבים, צלות מיוחדות ומחצלות! אני אוהבת להכין סושי אז אם אני אקנה את המוצרים שחנות "אמיתית" זה יהיה אפילו טעים יותר....! איזה כיף לדעת תודה!

אתי@

New member
גדול ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif אני רצה לשם בשבת ../images/Emo13.gif

למעלה