סתם מתוך סקרנות

yossnet1

New member
סתם מתוך סקרנות../images/Emo150.gif

מעניין אותי לדעת מי האמנים האהובים עליכם חוץ ממאיר?

LauraLF

New member
אמממ..

אני מאד אוהבת את פינק פלויד , ערן צור, איפה הילד....

shayless

New member
שאלה קשה

אני אוהב כמעט כל דבר שקשור למוסיקה- פתוח לכל הסגנונות אבל בעיקר אני מעדיף מוסיקה ישראלית... וגם כאן פתוח להכל...

ilovelior

New member
אני (נני55)

חושב שמי חולה על מאיר עקרונית ......אם כי לא חד משמעית הוא אדם שפתוח להרבה סגנונות מוסיקליים שוב

אוהב הכול

גם (אפילו במיוחד) את רוני והאחיות פיק. אין לי הרבה דיסקים (כך שאני לא מכיר הרבה אמנים לעומק), אבל מהדיסקים שיש לי האהובים עלי הם עמיר לב, נירונה, האוסף של טיפקס ואריאל זילבר. גם אוהב את ברי סחרוף אביב גפן וזוזהר ארגוב. במילים אחרות... הכל

עברית ?!

שלום חנוך, יזהר אשדות אריאל זילבר תמוז כוורת סנדרסון אולארצ'יק גוב מאיר\ אהוד בנאי יהודה פוליקר הם הבולטים בעברית... באנגלית זה קצת יותר מסובך

ובאנגלית

מישומה שחכתי את דיוויד ברוזה באנגלית בעיקר ישנים ביטלס רוי אורביסון לאונרד כהן מודי בלוז בוב דילן אלאן פרסן פרוג'קט פיל קולינס סטילי דן, קט סטיבנס ועוד רבים וטובים אחרים

ilovelior

New member
עברי ולועזי

יש המון אבל אם אני אקח נגיד את השורה הראשונה: עברי: ארקדי בתקופות אחרות, אביתר בנאי, כספי וזהו תכלס... רוצה להכיר יותר לעומק: אהוד בנאי, שלום חנוך, ערן צור, זילבר, ברוזה לועזי: queen, radiohead, dj shadow, pink floyd,syd barrett, מוסיקה קלאסית שומע אבל רוצה לשמוע יותר: bob dylan, bob marley, leonard cohen, סגנונות אלקטרוניים, אתניים למיניהם.

N a V e

New member
בארץ

שלום חנוך ותמוז,כוורת,יובל בנאי ומשינה,החברים של נטאשה אבל עוד הרבה אחרים(אלה המובילים) בחו"ל...פינק פלויד,הדורס,לד זפלין,קינג קרימזון,רוק מתקדם וקלאסי בעיקרון.

מי שאני הכי אוהב

בעברי אני אוהב את שלום חנוך ובלועזי את בוב דילן אך, כמובן, שאני אוהב מאד שלל אמנים אחרים, כמו: ארקדי דוכין, מיכה שטרית, דני ליטני, הנשמות הטהורות, בני אמדורסקי, יהודה פוליקר, גידי גוב (וכוורת בכלל) ועוד...... בלועזי את זפלין, קרימזון, גת'רו טול, לאונרד כהן, ג'וני מיטשל, ג'ניס ג'ופלין, דונובן, נירוונה, ג'נטל ג'אינט, קווין, פול וארט (סיימון וגרפונקל), הלהקה, אריק קלפטון, ביטלס, טום פטי ושוברי הלבבות, סמאשינג פאמפקינס, יו שתיים, ג'ואן באאז, הדלתות, לו ריד (והוולווט אנדרגראונד), ועוד..............

Poogy In A Pita

New member
בעיקר

שלום חנוך, כוורת וחבריה, פורטיס, סחרוף, פורטיסחרוף, הבנאים לדורותיהם, יוסי אלפנט, הצ'רצ'ילים ויש לי משיכה מוזרה ללהקות קצב בזמן האחרון ולהקות פרוג, פסיכדליה עברית כמו אטמוספירה אבק ושאר ירקות באנגלית אפשר להגיד שאותם הדברים הנ"ל רק לא בשפת הקודש כמו הביטלס, קרימזון, דילן, קרים ובכלל את קלפטון, זפלין, זאפה, פינק פלויד ושאר מצרכים אחח מוזיקה...

ק ו ב י 3

New member
אז ככה

שלום חנוך, אריאל זילבר, מתי כספי, אהוד בנאי, אריק איינשטיין, וכמובן מושיק עפיה.

איל1לשם

New member
ובכן....

אריק אינשטיין, הדודאים ובכלל בני אמדורסקי להרכביו השונים, להקנת הנחל אהוד בנאי , יאיר רוזנבלום

למעלה