סתם מתוך סקרנות....

Flickerman

New member
סתם מתוך סקרנות....

איזה תוכניות אתם הכי אוהבים????? אבל ממש אוהבים? ולא רק התוכניות עכשיו, אלא כל התוכניות בכל הזמנים שלכם, שפשוט מתתם עליהן.

Flickerman

New member
התשובות לגביי...

יש את "של מי השורה הזאת בכלל" שזה כל כך קורע, ואני לא מפסיק להתגלגל על הרצפה מרוב צחוק... כמובן גם "נשואים פלוס" תוכנית קורעת... היה "שלושה בדירה אחת" וזה היה תותחי לאללה... "אריזה משפחתית" שמה שהפך אותה למוצלחת זה החנון סטיב ארקל. "היער הירוק" - הייתי מת על התוכנית הזאת כשהייתי קטן... "דרדסים" - הדרדסים הכחולים עם גרגמל המרושע וחתחתול... פעם היה את "דודו מספר לגולו" שאני ואחותי הינו מרותקים לזה
"דין-דין" ו"טוב טוב הגמד הטוב" - שני הגמדים שעוזרים ליער בצרותיו. "צבי הנינג´ה" - הירוקים שנלחמו בפשע... "פרפר נחמד" - אני לא צריך לפרט... ויש עוד מלא תוכניות... הרוב חינוכיות כי בזמני לא היתה כמעט אלימות

אני הכי אוהבת את....

שני תוכניות המצליחות והקומדיות בעולם הם: 1. דוסון קריק- חולה על התוכנית הזו עם הרבה מתח ואקשן.. גואי הזו שובבה ומשחקת עם גברים.. אני צודקת?? 2. חברים- ממש קומדיה שגורמת לי להתגלגל מצחוקים.... מי עוד אוהב כמוני??? מי שצופה כמוני גם, בטח מבין למה אני חולה על התוכניות האלה....

אני אוהב את התוכניות:

"של מי השורה הזאת בכלל" אני גם משחק את זה עם חברים שלי למשל את מישחק החפצים ואת ה3 ההם שצריך לנחש מי הם

אני אוהב את התוכניות:

"של מי השורה הזאת בכלל" אני גם משחק את זה עם חברים שלי למשל את מישחק החפצים ואת ה3 ההם שצריך לנחש מי הם אהבתי את "פינוקיו" כשהייתי קטן "מישפחה וחצי" אני גם אוהב צבי הנינג´ה גם אני אהבתי ו"טוב טוב הגמד" והשני זה לא דנידין?

למעלה