סתם מתפרץ ...

King of pain

New member
סתם מתפרץ ...

מכירים את זה שהכל ממש מצויין ... החיים זורמים במסלול הטוב ביותר ... הכל מסתדר כמו שתמיד רצית ... אתה בריא וטוב לב ... מלא חברים מסביב ... משפחה גדולה ... כולם אוהבים אותך ומעריכים אותך ... אין שום סיבה לדאגה ... כיף לקום בבוקר ... אבל בסופו של יום ... כשאתה יושב עם הסיגריה במרפסת לפני השינה ... אז הכאב של הלבד נהיה כמעט פיזי ... לך לך כאב אכזר ...

Y A E LY

New member
בודאי שאנחנו מכירים...

מכירים את הרגעים שבהם הכי נראה שבעולם שאתה מוקף באנשים שאוהבים אותך, שטוב לך, אבל בבפנים את ה כל כך לבד שזה נורא....... מכירים את הימים האלו שהכאב נהיה פיזי ותמיד מנים לגרש את הכאב. קינג, אנחנו פה בשבילך- לנסות ולו במקצת להקל. קצת לעזור לךלגרש את הכאב- אנחנו פה שלך ובשבילך להזכיר לך שגם כשקשה אתה לא לבד!

ה מוזה

New member
לאיש השקיעות .......

כאב של הנפש הוא מעל ומעבר לכל כאב פיזי ... הלבד הזה זוחל לנו לנשמה ובמהלך היום הוא ככה רדום וישן .. אך הוא מתעורר לו בכל עצמתו תמיד..בשקט של הלילה .. כשכל החברים ישנים ...המשפחה .. ורק צרצר אחד נשאר לו ער (אולי לארח חברה) .. כששיר עצוב ורומנטי שכזה ברקע,ירח עגול משתקף לו בחלון ..מאיר מעט מהכינרת .. ובתוך כל השקט ,הדממה הפסטורלית הזו ...מתעורר לו הלבד וכואב כואב כל כך ..עד שבאמת בא לצעוק .. "די" ! אבל לגרש את הלבד ..מילה או צעקה לא תוכל , פה באמת ..כבר מתבקש לו מעשה .. כן , מכירים את זה ..ועוד איך מכירים .. לילה
טוב ...איש השקיעות . "מה אני מבקש לי? לא הרבה את זה כל מה שיש לי, בסביבה בין הצער לאושר, מחפש לי טיפת אהבה מה שאני מבקשת זה דומה לפעמים מתכנסת, ושונאת לפעמים מסתפקת בלנשק לך ת´דמעה ככה זה כשיש שניים, מסתבר זה תמיד פעמיים, לדבר זה נותן לי ת´כוח להתגבר גם על מאה מכות ככה זה כשיש שניים, זה הרבה זה תמיד פעמיים, לדבר לא זה לא בשמיים, זה מה שגורם לי לבכות אל תבכי לא הפעם, אל תבכי לא אחזיק מעמד מול ים הבכי ואם בא לך לזוז קצת תרקדי אני פה בסביבה שים לי יד על פני זה שוב מזכיר איך נישקת אותי פעם מול העיר נעורינו היו אז מתוקים כי היתה שם אהבה ככה זה כשיש שניים, מסתבר זה תמיד פעמיים, לדבר זה נותן לי ת´כוח להתגבר גם על מאה מכות ככה זה כשיש שניים, זה הרבה זה תמיד פעמיים, לדבר לא זה לא בשמיים, זה מה שגורם לי לבכות" כן ... מכירים את זה ...מכירה את זה .. שלוח לך חיבוק של הלב ממני .. אני מקווה שבבוקר השמש תזרח ..והלבד שלך יכאב פחות..

למעלה