סתם מתרגזת לכם בפורום קצת..

סתם מתרגזת לכם בפורום קצת..

אני קוראת את כל ההודעות/סקרים/טענות בקשר לגודל כן/לא קובע ו.. אני רוצה למחות כאן לפני כל העולם וחמותו! אני נשבעת לכם שהטבע דפוק איפשהו.. הנשים המתרחבות אחרי כמה וכמה לידות דורשות בכל תוקף שהמה-שמו של הבעל יתרחב ויגדל בהתאם! ככה אנחנו הופכות מ"שביל צנוע וצר מידות" לאוטוסטרדה-שישה-נתיבים עם איזו חיפושית שנת 65 שמקרטעת בבדידות מזהרת לבדה באוטוסטרדה???זה פייר זה???
נשבעת לכם אם פעם המוטו היה "הגודל לא קובע" ושות´ זה.. נו.. אתם יודעים.. קצת כן משנה לנשים שהאינסטלציה שלהן כבר לא הדוקה כפי שהיתה פעם.. ולמה???? למה דווקא שהנשים בשיאן ורוצות אתכם 4-5 פעמים בלילה (או שנעשה את זה צנוע יותר).. שהפעם השניה לא תהייה אחרי יומיים בערך
, דווקא אתם "הולכים לנו ברברס" ואנחנו עושות היכרות עמוקה עם הגב הנוחר שלכם במקום עם "מרכז העניינים"??? אוףףף. סתם. הוצאתי את העצבים בהודעה הזו
בסביבות גיל 40 אנחנו צריכות אתכם בני/"בעלי" 18. וזהו. פסי (ממש לא מצפה לתגובות על ההתפרצות..
)

בקצרה אומר...

שהפורום שלנו - הוא נקודת מפגש של כולם כולל כולם - עם כל הרגשות וכל הדעות, ודעתך אמנם אינה מייצגת את הכלל אך היא חשובה כדי לראות הרבה יותר צדדים של התמונה. המשיכי להיות כזו חמודה.

כן. סליחה ../images/Emo9.gif

הקפיצים הג´ינג´ים קפצו ודיברתי ברבים. נו.. מה.. פיצול אישיות
אני יודעת שיש כאלה שלא הופכות ל..אוטוסטרדה (אני לא מדברת איתכן! אני שונאת אתכן וזהו!
) כבר נתנו לי הרצאה שלמה על כל מיני תרגילים לחיזוק שרירי הנרתיק (דחילק! כבר שלוש שנים השחלות שלי משחקות ג´ולות עם זוג כדורים סיניים made in Korea או-משהו-כזה) החל ממצמוץ עם ברכיים כפופות, ועד הידוק שרירי הישבן בזמן אכילת תפוח!! ובכל זאת.. אני יודעת שההעדפות משתנות עם השנים, אצלי זה בטוח קרה.. ולכל אלה שיש להם הרהורים לגבי "גודל כן/לא קובע".. אם זה הולך לפי הקפריזות הנשיות - תפתחו סטארט-אפ לפינים הידראוליים כאלה שנפתחים ונסגרים עם עוביים שונים על פי "דרישת הקהל" משום שבחיייייים לא תמצאו את ה"בדיוק" ההוא שיתאים לנשים! אין דבר כזה
ותודה על האירוח, איש-תחליף. אתה חמוד בעצמך.

dgrwkl1

New member
אם בגיל 40 היית נראית .....

כפי שהיית בגיל 18 ..תאמיני לי שלא היית רואה את בעלך נוחר לידך... ואני שמח שמצאתי פורום כזה.באתי לכאן בהמלצת "דר בן ציון". אני רואה כאן כמה אנשים שמוכרים לי.....נכון שלומלום?

תודה לאל!!!

שאני לא כמו שהייתי בגיל 18 ! היום אני אישה. מאוד אישה! אתה יודע מה זו אישה בגיל 40, יקירי??? כנראה שלא, אחרת לא היית מגיב כך
אז מה? דר´ בן ציון שלח אותך לכאן? כל כך התעייף??

dgrwkl1

New member
אני יודע מה זה אשה בגיל 40

אשה עם המון כבוד אשה עם המון חוכמת חיים אשה עם המון ניסיון חיים אשה בשלה אשה אוהבת ובלה ..בלה.....בלה..... אבל מה זה קשור??? אנחנו מדברים על יופי חיצוני. ועל זה דיברנו.

לא, יקירי. אתה ..

דיברת על יופי חיצוני (שבהחלט יש לי, אגב..) . אני בכלל לא נגעתי בנושא. ה.. מסקנות שלך הן מאוד חד מימדי ואולי כך א-ת-ה רואה את הנשים סביבך.. אבל , דחילק. זה ממש לא נושא לדיון בפורום הזה
בוא נרד מזה. רוצה להתווכח איתי על הנושא, בוא לפורום שלי - הוא מתאים יותר. פורום :אינטימיות - תמיכה" (362)

למעלה