סתם מתרגזת לכם בפורום קצת..
אני קוראת את כל ההודעות/סקרים/טענות בקשר לגודל כן/לא קובע ו.. אני רוצה למחות כאן לפני כל העולם וחמותו! אני נשבעת לכם שהטבע דפוק איפשהו.. הנשים המתרחבות אחרי כמה וכמה לידות דורשות בכל תוקף שהמה-שמו של הבעל יתרחב ויגדל בהתאם! ככה אנחנו הופכות מ"שביל צנוע וצר מידות" לאוטוסטרדה-שישה-נתיבים עם איזו חיפושית שנת 65 שמקרטעת בבדידות מזהרת לבדה באוטוסטרדה???זה פייר זה???
נשבעת לכם אם פעם המוטו היה "הגודל לא קובע" ושות´ זה.. נו.. אתם יודעים.. קצת כן משנה לנשים שהאינסטלציה שלהן כבר לא הדוקה כפי שהיתה פעם.. ולמה???? למה דווקא שהנשים בשיאן ורוצות אתכם 4-5 פעמים בלילה (או שנעשה את זה צנוע יותר).. שהפעם השניה לא תהייה אחרי יומיים בערך
, דווקא אתם "הולכים לנו ברברס" ואנחנו עושות היכרות עמוקה עם הגב הנוחר שלכם במקום עם "מרכז העניינים"??? אוףףף. סתם. הוצאתי את העצבים בהודעה הזו
בסביבות גיל 40 אנחנו צריכות אתכם בני/"בעלי" 18. וזהו. פסי (ממש לא מצפה לתגובות על ההתפרצות..
)
אני קוראת את כל ההודעות/סקרים/טענות בקשר לגודל כן/לא קובע ו.. אני רוצה למחות כאן לפני כל העולם וחמותו! אני נשבעת לכם שהטבע דפוק איפשהו.. הנשים המתרחבות אחרי כמה וכמה לידות דורשות בכל תוקף שהמה-שמו של הבעל יתרחב ויגדל בהתאם! ככה אנחנו הופכות מ"שביל צנוע וצר מידות" לאוטוסטרדה-שישה-נתיבים עם איזו חיפושית שנת 65 שמקרטעת בבדידות מזהרת לבדה באוטוסטרדה???זה פייר זה???