סתם נדמה לי או ש..

סתם נדמה לי או ש..

בזמן האחרון, כמה חודשים אחרונים בערך, אמטיוי מתעסקים או משקיעים קצת יותר ברוק במפעם?

זה לא בדיוק רוק...

זה סתם שירים שמתיימרים להיות רוק... יותר אלטרנטיב שכזה.. או סתם שירים מעצבנים

KM-AIR

New member
סתם נדמה לך

אם טי וי ממשיכים לטחון את 20 הקליפים שהם רואים לנכון כמצליחים. לאחרונה היו גל של שירי רוק באמת טובים (ניקלבאק ושות´) שנכנסו ל"איי ליסט" ולכן זה נראה כאילו הם משדרים יותר רוק.

לא בדיוק רוק תלוי מאד בהגדרה שלך...

אני בהחלט מחשיב את 2 החדשים של System of a down - Chop Suey!, Toxicity בתור רוק קלאסי. גם Linkin Park עושים רוק להגדרתי וכמובן כמו שמיהו הזכיר Nickelback. זה שהם באמת 20 במספר (או פחות) מעיד לרעת היוצרים. אבל רק כדי לתת לעצמי קונטרה... לא, הם לא מתרכזים רק או בעיקר ברוק. הכי חדש של בריטני, Not a girl בלה, בלה, בלה... יומיים מאז שיחרורו לאויר MTV אירופה וכבר טחנו אותו 5 פעמים בשעה. אותו כנ"ל לגבי החדש של אנריקה (הדביקה) אגלסייס (אם כי פה יש נקודות זכות לקליפ... :) ). הקיצר, כמו אני רואה את זה... תהנה מזה כל עוד זה ישנו. שטף שירי השמאלץ מאיים לפרוץ את הסכר כל רגע!!! :) :) :) ובנימה אופטימית זו נסיים.

Tom2002

New member
כן אמרת את זה.....

ואתה צודק 1000000000000%!!!! שיר מדהים שמשתייך לקליפ שיותר יפה ממנו.

צודקת...

אבל לא הייתי מגדירה אותו כמדהים סתם נחמד והקליפ? מה יפה בו בדיוק? היא תקועה על סלע עם עוד אחת מהחולצות הלא בדיוק חולצות שלה ושרה עם פרצוף של כלב אומלל. לא שהקליפים האחרים שלה יפים, אבל לפחות הריקודים יפים.

../images/Emo6.gif

על הקליפ של נלי פורטדו אפשר לדבר? סוף סוף ראיתי אותו. אפשר להבין למה אתם שונאים את השיר. האיפור שלה עוד בסדר, מה זה הספאזמס האלה (או שמא זה הריקוד???)

רק אותי זה מצחיק

שעד שסוף סוף מדברים פה על קליפים, מנהל הפורום מאיים לא לשרשר הודעות בקשר לקליפ? אותי זה מאוד מצחיק.

מי אמר שמותר לדבר פה

על קליפים ? מי ?
ההסבר להודעה שלי די פשוט - השרשור התחיל בתור שרשור על הרוק שפורח לו לאחרונה על מסכי הmtv הפך לשרשור על בריטני ולסיום ממש מגעיל הפך לשרשור על אשת התוכי. בא לכם לדבר על בריטני ? סבבה תפתחו הודעה חדשה..

למעלה