סתם נעים להיזכר...

סתם נעים להיזכר... ../images/Emo168.gif

ראיתי היום במקרה ביוטיוב (זה מה שקורה כשמשעמם במשרד) את הביצוע של אביב לשיר "שומקום" בתוכנית של דן שילון נראה לי נעים להיזכר באביב המרדן..הילד פרא שלא סופר אף אחד..שמשתין על כולם (בקשת רחבה) ויודע להוציא זעם של אלפים במילים שלו... אותו אביב שמתחיל שיר כמו "שומקום" עם גיטרה מודגשת שמבטאת כאב..שהתוף מכה קצובות לקצב פעימות הלבבות שחרדים לגורלה של מדינה... (לא אהבתי כל כך שעשו קלוז אפ על הדתי ההוא (אין לי מושג מיהו) כשאביב צורח "האבא מזיין ת'בת הוא גמר כשהיא צרחה".. סתם מניפולציה לראות מה התגובה שלו וחבל...) אבל הביצוע יפה.... נעים להיזכר...

ולחשוב שבזמן שאביב הופיע שם...

אני עוד הייתי חרדי (לא מהמחנה של בניזרי) אבל לא פחות גרוע מזה... :p

SleepsheeP

New member
אוח, נכון

בדיוק אתמול ראיתי גם את הביצוע הזה ועוד כמה קליפים שלו ביוטיוב וזה העלה בי חיוך אני שלי, חדשה פה

האיפור, הלבוש, השיער, הצרחות, המרדנות

זה הכל מסיכה!!! זה לא באמת היה הוא... הוא תכנן את זה טוב טוב כדי להיות מיוחד. כדי למשוך אליו קהל. הרבה אנשים אהבו אותו - דווקא בגלל הפרובוקציות החיצוניות, האיפור, הלבוש.. השוני הזה.. אבל זה לא באמת הוא.

קיץ ענבים חמוצים...

אם לא טוב לך הדרך של אביב...השיטה שלו...האיפור...והמסיכה... לך/לכי לפורום "בריטני ספירס" ואל תנפח/י לנו את המוח... דיייייייייייייייייייייייייי

אתה מעיר ומבקר שולל ורוטן...

ועדיין נמצא בפורום... לא טוב לך לךךךךךךךךךךךךךךך לא ביקשנו שתבוא לפה... אנחנו אוהבים ככה את אביב וזהו...מי שלא טוב שיתנדףףףףףףף

מי שמעיר ומבקר זה אתה.

על כל דבר שאני כותב ואומר יש לך דבר רע להגיד. ואני אשמח לדעת מיזה "בקשנו"

גיטריסט..

מה לעשות אבל הוא צודק.. קיץ צודק.. קבלו אותו כמו שהוא! הוא צריך להיות מאושר לא אתם, אתם לא קולטים את זה? אתם מתנהגים כמו תינוקות שצריך לרצות אבל אתם לא מבינים שהוא חושב שזאת הדרך הנכונה בשבילו לעכשיו! אם הוא מאושר אז שימשיך ככה..

ודרך אגב..

אביב בעצמו בסרט "אביב" של תומר היימן אמר שהאיפור וכל מה שהוא עושה זה כדי להפריד בין האביב האמיתי לאביב ששר נגד ההורים וכל זה.... ככה שזה בדיוק הענין שלו...להיות לא מי שהוא...אלא מחופש...

למעלה