סתם סיפור בלי לקח

סתם סיפור בלי לקח

קרוב משפחה קרוב שלי מתחתן בסוף החודש עם בחורה קלפטע שאין כדוגמתא. מלבד העובדה שהיא תינוקת מפונקת ששום דבר לא טוב לה (בת יחידה מבית אמיד מאד) היא משפילה אותו שוב ושוב לעינינו שזה הורג אותי. הוא בחור עם לב זהב והיא עושה ממנו אפס, היא מספרת לכולם כמה גרוע הוא מתלבש ושהיא עומדת לשנות לו את המלתחה לחלוטין ובשבת היא ישבה וראתה תמונות מארוע משפחתי קודם , פתאום היא קמה וצעקה "איחס איחס! איך שהוא נראה פה! ועם זה אני עוד עומדת להתחתן!" (ותאמינו לי שהוא נראה מצוין אז ועכשיו) הייתי מזועזעת , אני פשוט לא יודעת מה לעשות , אני לא מסוגלת להתערב במיוחד שהוא מאוהב בה נואשות (ולכאורה גם היא) והם פשוט מתחתנים עוד שבועים וחצי! מה אתם אומרים?

רחלילי

New member
אני אומרת

בלי להכיר את הנפשות הפועלות שלא יודעת אם בשבועיים וחצי את יכולה לשנות משהו. די נראה שהבחורה מסובכת עם עצמה חבל על הזמן, ואת מאסת הדברים שיש לה נגד עצמה היא מוציאה עליו. אפשר רק לקוות שהוא עצמו מאושר איתה (לא כל מה שצורם לנו צורם לאחרים) ומוצא בה את אהבת חייו. אגב לא מעטים מהזוגות משתנים לאחר החתונה ועושים עבודה כל אחד על עצמו ולעיתים יחדיו בזוג. זהו. אל תשכחי שהבחורה ממש לפני חתונתה אולי היא קצת התחרפנה, אולי היא באה מבית שלא רק הינו אמיד אלא בית בו יש המון ביקורת ככה שהיא מתוכננת לביקורות מכל הכיוונים כמו למה נתת לבעלך להתלבש ככה וכאלה. אולי אחרי החתונה היא תצמח ותתפתח (ממש ככה) ותלמד לצבור בטחון בעצמה ותבין שהיא לא אחארית עליו ועל מלבושיו והיא תרגע. זה לוקח שנים תהליך של צמיחה אבל אולי יש תקווה. אגב אני מניחה שהוא לא סתם בחר בה כנראה שעבורו בנקודת הזמן הנוכחית היא מתאימה וזהו. ואת ענן ורוד (מזמן מזמן לא ראיתיך בפורומים), לפחות תאכלי טוב בחתונה, תרקדי תשתוללי ותהני.

Ronnie*

New member
אני מכירה זוגות כאלה...

אני לא חושבת שיש הרבה מה לעשות. אני חושבת שלפעמים אנשים מוצאים משהו שהם זקוקים לו, גם אם מהצד זה נראה נורא (כלומר, אולי הבחור הזה צריך איכשהו שיגידו לו מה לעשות וינהלו לו את החיים). לפעמים אנשים משחזרים מערכות יחסים לא טובות שהיו להם (אלוהים, איזו פסיכולוגיה בגרוש, אני הורגת את עצמי). בכל מקרה, לא נראה לי שאפשר להתערב, בטח שלא עכשיו... אפשר רק לקוות שהמצב ישתנה או לפחות שהם יהיו מאושרים כך...

זה לא בדיוק ככה

קודם כל הוא מעולם לא היה הילד הטוב ירושלים שמחליטים בשבילו. שנית, אחרי הקטע הזה של התמונות שהיא העירה על המראה שלו בגועל אמיתי הוא אמר לה בשקט: למה את עושה לי את זה? מה שאומר שכן אכפת לו , שהוא כן קצת מרגיש את הזלזול. ואגב, אני ממש לא היחידה שמסתכלת בזעזוע על ההתנהגות שלה , אין לי שום דבר אישי נגד הבחורה , אני רק רוצה שהוא יהיה מאושר!

Ronnie*

New member
את צודקת שזה נשמע רע...

אבל כנראה שיש דברים שקשה להבין אותם מבחוץ... וגם אם הוא באמת לא מאושר איתה, אולי זה שיעור שהוא צריך ללמוד לבד... אני לא יודעת, הייתי משתגעת אם שבועיים לפני החתונה מישהו קרוב היה מנסה לשכנע אותי שאני עושה טעות...

יעלי2

New member
אל לנו לשפוט אותם

יש זוגות שנראים נופת צופים ופתאום מודיעים שמתגרשים יש זוגות שנראים כמו הפכים וחיים בשקט ובשלווה יש זוגות שאחד הצדדים מתנהג לא יפה לשני (והנטיה היא שהאישה היא הגואלית) ועוד דוגמאות לרוב. אחי הגדול התחתן עם אישה כזו. לפעמים אנחנו עדין המומים ממנה (וממנו). הוא אף פעם לא עוזר מספיק, הוא לא מתלבש יפה, הוא לא בסדר, הוא ככה או אחרת. בחודש שעבר הם היו נשואים 10 שנים וזה אומר הכל. מה לעשות יש טיפוסים שנראים כנועים ובעצם אולי הם לא, ומאוד טוב להם עם בת הזוג שבחרו למרות שהיא לא הבחירה של חבריו. אז אולי הוא יעדיף להתרחק מהלא מפרגנים. כנ"ל חבר שלנו, בחור מוכשר בטירוף, נאה ומאוד מוצלח שהתחתן עם מישהי שבחברה לא אהבנו והרגשנו שהוא ממש נפל חזק. בפועל מה שקרה (ומצטרעת מראש על השלדים שאני מוציאה מהארון היום), ארבעה חודשים אחרי החתונה וחודש אחרי בדיקות שיגרתיות בצבא הוא התמוטט ומת במהלך בוחן בר-אור. אז מי נפל חזק ? בקיצור, לא תמיד אנחנו מבינים את הבחירות של היקרים לנו, לפעמים אפילו מטעמים שטחיים חיצוניים (כמו בחור חתיך ובלונדיני עם אישה מכוערת), אבל זה שגוי כי זה הטעם והבחירה שלהם. ובקיצור. כמו שאם היית מביאה הביתה חתן שלא מוצא חן בעיני הוריך והיית מאוד רוצה שיקבלו אותו, ככה אני חושבת היה רוצה החבר. נ.ב. זה שלא אמרת לו מה אתם חושבים, לא אומר שהוא לא מרגיש. כל טוב ושבת שלום.

סיפור מהחיים

שני אחים שאני מכירה אישית. אחד חבר´מן אמיתי שכולם מכירים , איש חברה , אאוטגוינג, איש מסיבות וכיף שני, חסר בטחון עצמי, רגיש ושברירי. שניהם התחתנו. השני התחתן ראשון עם בחורה נחמדה ואהודה שהפכה אותו לבעל ביטחון , רציני והוא השתלב מצוין השני התחתן עם בחורה רעה ממש , אנוכית ומשפילה עם המון ג´וקים בראש ופשוט נעלם מהשטח.. פתאום הוא כבר בכלל לא מהחבר´ה , הוא כל הזמן עסוק ועוזר בבית (חינכה אותו קשות) ולוקח את הילד איתו לכל מקום כדי שהיא תוכל לנוח ולהסתובב - מסכן אמיתי.

אולי השני דווקא החליט לשנות כיוון

ולהתרכז במשפחה ובילד? אולי זו לא אשתו ה"רעה" שגרמה לו לעשות את זה?

fila

New member
.......

קראתי , והייתי בטוחה שהסיפור מוכר לי מאיפה שהוא..... ומנסיוני, זה לא הזמן לנסות לשנות את פני הדברים. הוא חי איתה ואני מניחה שהוא יודע איך היא, אולי נוח לו עם זה. אם לא נפתחו לו העיניים עד עכשיו..זה כבר משהו אחר...

נופר 30

New member
בשבועיים וחצי אפשר לעשות הרבה

ע"ע הסיפור שלי אבל עדיין לדעתי אין לך מה להתערב בנושא הוא עשה את הבחירה שלו והוא כנראה שלם איתה אבל את צריכה להיות שם לימים קשים יותר שסביר להניח יבואו

מה עשית בשבועיים וחצי?

אני לא מכירה את הסיפור... ולענן ורוד-אני הייתי אומרת לו באותה סיטואציה שהוא נראה מקסים בתמונות ומעבירה בעדינות ביקורת של הביקורת של הארוסה (מה יש, מגיע לו לקבל מחמאות). מעבר לזה, לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות!

נופר 30

New member
סיפור ישן שכל בנות הפורום יודעות

ולא רוצה להלעות אותן שוב אבל בואי נגיד שאפשר גם לבטל חתונה בתקופה הזאת תראי את הסיפור שלי בפורום חתונות בערך לפני 10 חודשים

פשוט עולה לי בדם

אני לא מתכוונת להתערב, הזוג הזה מאוהב איש ברעהו למרות הכל. הם שכרו דירת חמישה חדרים באיזור המרכז (מה? היא תוכל בפחות?) והכי מצחיק זה שהוא שואל אותי: תגידי , תוכלי למצוא לה עבודה אצלכם? ולא יכולתי להתאפק ואמרתי: למה? היא מתכוונת לעבוד בכלל? והוא: אז מה היא תעשה כל היום? אז הצעתי שתצפה באופרות סבון (כמו שהיא הודיעה לנו כבר שהיא לא מוותרת) בקיצור, זה לא בא מתוך קנאה אבל פשוט חורה לי לראות את המסכן הזה נכנס לפח- וזו רק ההתחלה...

למעלה