סתם סיפור ממש מביך ומעצבן שאני מת ל

המצאיות

New member
סתם סיפור ממש מביך ומעצבן שאני מת ל

אז ככה היום עשיתי כזאת מסיבה קטנה ככה 7 ילדים ידיד שלי שאל אם אני מסכים שהו יביא חבר מהבית ספר הקודם שלו אז אמרתי לו כן. כמובן חברה שלי באה ואחרי כמה זמן אחרי שאכלנו פיצה ושיחקנו כמה משחקים שבהם הובהר שאני חבר של אותה ילדה ושהיא אוהבת אותי... ואז שחקנו 7 דקות בגן עדן ואותו ילד חדש ממש רצה להיות עם חברה שלי ומכוון שכולם צריכים להיות עם כולם בסופו של דבר אני לא יכול לעשות כלום אחר כך הוא מבקש את הפלאפון שלה (מה אני יגיד לו...אנהי לא מרשה לך להתקשר אליה?) עד פה עוד זה שום דבר כי מה כבר קרה כל ידיד טוב עושה עד לפה אבל כשזה מגיע לקטע הזה כבר מחברים 1 ועוד 1 הוא מתחיל להתקרב אליה וללטף אותה אז בהתחלה היא כזאת מופתעת ושואלת מה הוא עושה אז הוא פשוט המשיך ללטף אותה והיא לא אמרה כלום ואם היא לא מתנגדת ומכיוון שהוא לא ממש נמרח עליה אלא רק ליטף אותה לא הייתי מסוגל להגיד כלום וזה ממש לא הגינוי שהיא אוהבת אותה כי היא לא ילדה שמתאהבת בקלות בילדים ובנוסף היא בעצמה אמרה שהיא אוהבת אותי ועכשיו אני ממש מעוצבן/נבוך ואני מרגיש עם עצמי ממש רע וזהו אשמח לשמוע תגובות אולי זהישפר את המצב רוח לשי

Anti Virus

New member
תעשה ככה.........

תשאל אותה אם היא אוהבת אותך ואם מה שהוא עשה גרם לה להרגיש משהו כלפיו ואם היא תענה לך שלא אז אתה יכול להמשיך איתה כי היא אוהבת אותך ואם היא תענה לך שזה גרם לה להרגיש משהו כלפיו אז משם אני מקווה שתמצא מה לעשות בנדון מקווה שעזרתי ואני תמיד שמח לעזור Anti Virus

המצאיות

New member
זה לא זה

היא כבר אמרה לי שהיא אוהבת אותי למרות שיכול להיות שהיא אמרה את זה רק בגלל שאנחנו חברים ופשוט לא נעים לה להגיד מה שאני כן יודע שאני הילד שהיא הכי אוהבת וכמו שאמרתי אני לא חושב שהיא אוהבת אותו כי היא בקושי מכירה אותו וגם אן כן אז אני מעדיף פרידה יפה וחלקה (למרות שזה יהיה קשה) זה לא מה שמעצבן אותי 2 דברים אחרים מעצבנים אותי 1.זה שלאותו ילד הייתה את החוצפה 2.שחברה שלי לא הגיבה וזה היה די ברור שהייתי נבוך...ננהייתי אדום וכל הזמן השפלתי מבט

Anti Virus

New member
אז ככה..............

אני לא הייתי מגיב כמוך אני במקומך הייתי אומר לילד הזה שלמרות שזה המשחק אז שלא ילטף אותה כי היא חברה ש´ך והוא היה מבין ואם הוא לא היה מבין אז אני במקומך הייתי מגרש אותו מזה הוא נוגע בחברה ש´ך לידך איזה חוצפן.

המצאיות

New member
הוא עשה את זה טוב מדי...

...בשביל שזה יראה כאילו הוא מתחיל איתה מרחוק זה נראה כאילו הוא סתם ליטף אותה כי יש לה שיער ממש יפה ונעים (מה שממש נכון) אבל כשמחברים הכל...הכל מתברר וזה פשוט קשה ככה מול כל החברים לבוא ולדבר באיזה טון מחריד לילד שבא כרגע למסיבה הראושנה שלו שלא נדבר על לסלק אפילו בריבים הכי גדולים שלנו ואפילו הותיקים ביותר לא גורשו וזה היה הורס את המסיבה כמו כלום

המצאיות

New member
תאמין לי היא יודעת

היא יודעת שאני אוהב אותה 1.העובדה שניסיתי לגרום לה להיות חברה שלי למשך שנה ובאותו זמן 3 בנות הציעו לי חברות וסירבתי בתקווה שאותה ילדה תגיד כן אומרת שאני אוהב אותה 2.אמרתי לה את זה 3.חברים וחברות שלי כבר מדרגים אהבה באופן הבא (ולפני כולם) מסמפט מחבב אוהב שרוף מת עידו (השם שלי)

clairvoyance

New member
סתם בתור אחת מהצד..

אני אמנם סתם אחת מהצד.. אבל אתה די בתוך זה.. באמת, כל הכבוד שלא עשית סצנה מכל זה, ושהתנהגת באיפוק. אבל אני חושבת שכן יכלת לפעול אחרת, ולצאת מזה גם איכשהו בסדר: 1) איך שאתה רואה שהוא מתחיל לגעת בה, לקרוא לה לעזור לך באיזה משהו (להגיש משקאות, לסדר את המטבח וכו´), ואז לבקש ממנה לדבר איתה ולהגיד לה שזה מפריע לך, ולהסביר שזה לא נעים לראות מישהו אחר ממזמז את החברה שלך. 2) אחרי זה - לדבר או עם החבר שהביא את אותו אדם, או אם היה לך אומץ - לדבר עם אותו האדם - ולהסביר לו שזה לא במקום, ושהוא אורח שלך, ושיכבד אותך, גם בתור מארח וגם בתור אדם. מכיוון שכך לא פעלת, מה שנותר לך לעשות זה .. באמת לדבר עם החברה שלך ולהסביר לה שאין לך בעייה שיהיו לה ידידים, אבל רק ידידים, ולא יזיזים, כי בכל זאת, עד כמה שאתה פתוח, אתה עדיין אוהב אותה - ונותן לה אהבה, ורוצה שהיא תחזיר לך את האהבה - ורק לך, ולא לכל מי שבא. ובכדי שאתה תסמוך עליה, אתה צריך לדעת שהיא אכן אוהבת רק אותך, ושהיא תדע ותרצה לגרש את האחרים שממזמזים אותה. אם היא לא תסכים איתך - תראה אם בכלל אתם רואים את היחסים בינכם באותה העין.. בכל אופן, בהצלחה. אגב - קרה לי דבר דומה - ש"ידידה" שלי נישקה את החבר שלי (עכשיו האקס) מולי - אותו חבר היה המום באותו הרגע - אבל לאחר כמה שניות הרחיק אותה ממנו, ודאג להבהיר לה שלא היתה לה זכות לעשות את זה. בכל אופן - יכול להיות שהחברה שלך פשוט הייתה המומה מדי בשביל לדעת מה קרה באותו הרגע.. אבל בשביל שזה לא יקרה שוב - ובשביל שתסמוך עליה - דבר איתה. ובקשר לאותו חבר של חבר.. שכח ממנו.. פשוט על תשים לב אליו - הדבר הכי חשוב זה שתסמוך על החברה שלך. מקווה שעזרתי.

המצאיות

New member
אאאאאממממ...

לא הייתי אומ אומר לעצמי כל כך כל הכבוד...הייתי צריך להגיב בקשר ל1... קצת קשה וגם קצת מביך בקשר ל2... גם זה קשה ומה אני יגיד לו כבר שמע אתה נוגע בחברה שלי וזה לא מוצא חן בעיני... אישית זה מעצבן אותי רק להגיד את זה זה נשמע כאילו חברה לי היא רכוש פרטי אני פשוט אצטרך להתגבר על הקשיים

Mushmushit

New member
הפתרון הכי פשוט וקל הוא-

לדבר איתה! פנים מול פנים או בטלפון. להעלות איכשהו את הנושא הזה ולשאול- למה לא אמרת לו משהו? היא בטוח תגיד שלא היה לה נעים... ובתור בת, זה לא בהכרח אומר שזה שהיא לא עשתה משהו שהיא מרגישה משהו. סתם לא היה לה נעים לנפנף אותו. זה ממש שטויות לדעתי. והיא אמרה שהיא אוהבת אותך אז מה הבעיה? אין בעיה. מקווה שהבנת. מושמושית.

המצאיות

New member
אני מניח שהרעיון טוב...

אני מניח שהרעיון טוב...קצת יהיה קשה לעלות את השיחה אבל הרעיון טוב בקשר לזה שהיא אוהבת אותי אני ממש שמח שהיא אוהבת אותי אבל זה לא אמור לשנות לי אם כיף לה עם פלירטוטים של ילדים אחרים

לא יפה לא יפה לא יפה ! ! ! ! !

המציאות קשה ! ! ! אני יודעת אתה צריך לומר לאותו ילד ש"התחיל" איתה או יותר נכון "נמרח" עליה. שאתה חבר שלה ! ! ! ! ! אם הוא לא יפסיק וזה ממש מעצבן אותך כמו זה אותי אז דבר עם חברה שלך בעדינות אני חוזרת בעדינות לא בריב אלה בעדינות תשאל אותה מה היא מרגישה כלפיך וכלפי "חבר" שלך. רק אל תאשים אותה בבגידה זה יגמר רע ...מה שאני לא רוצה .. מקווה שעזרתי מיכל:)

קצת מגעיל מצידי להגיד את זה עכשיו

אבל זו הסיבה שכל בן מחזיק את החברה שלו קצר, מכיוון שרוב הבנים מאוד אובססיבים בקטע שהחברה שלהם היא רק שלהם . . . . אני לא יודע מה להגיד לך, אולי הוא נתן לה משהו שהיה חסר במערכת יחסים שלכם, אולי זה היה סתם קטע רגעי או שהיא פשוט נדלקה עליו והיא לא יודעת את זה . . . . אני דיי מאשים אותך שבכלל הכנסת אותה לכל הסיפור הזה כי כשאצלנו יושבים כולם ומשחקים כאלו דברים אז זה הרבה יותר קשה, נתנו לחבר שלי להתנשק עם בן ולידידה שלי להתנשק עם מישהו אחר מול הפנים של חבר שלה !!! הם יודעים שכשהם מתחילים עם המשחקים האלה אני לא רוצה שום קשר לזה כי אני מת על חברה שלי ואני בחיים לא יעשה משהו שיגרום לה אפילו טיפת דאגה כי הקשר שלנו בנוי על אמון, אנחנו נפגשים פעם בחודש עד חודשיים ולכן צריך אמון. לכן לפי דעתי זה שהיא לא נמנעה מהמצבים האלה ושאתה הכנסת (הסכמת) לדברים האלה זו הסיבה שיש לך עכשיו כאבי לב . . . . . קרה לי ולליטל פעם מקרה דומה שמישהו מהחברים המשותפים שלנו כל הזמן נסה להתחיל אתה ולהמרח עליה והיא כל הזמן התחמקה ממנו עד שיום אחד רבנו בגלל זה והיא הבינה שזה מפריע לי והיא פשוט הפסיקה את הקשר אתו והכל נגמר . . . DJ made in israel

למעלה