סתם סיפור נחמד.................

שקדי

New member
סתם סיפור נחמד................. ../images/Emo15.gif

השבוע הייתי אורח מתבונן בכנס של משפחת קושניר לדורותיה המון סיפורים שמעתי נהניתי ותיעדתי אחד קטן סתם כזה אבל המתעד חלק מרוח התקפה אביא לפניכם כעת: אחת מבנות המשפחה נחמה קושניר חיה בקיבוצנו ויום אחד באו שתי ילדות מבנות המשפחה להתארח לכמה ימים בתום הביקור נסעה איתם נחמה באוטובוס חזרה לפ´´ת הנסיעה באותם ימים מאצלנו לפ´´ת ארכה כמה שעות במהלך הנסיעה חשו הבנות ונחמה לחץ בשלפוחית וביקשו לעצור ונענו הן ירדו בצד הדרך לבין השיחים ואז נחמה הוציאה מכיסה מטפחות קשרה לעצמה ולהן את העיניים ואז כרעו פשפשו במעשיהן הרוו את האדמה הורידו את כיסוי העיניים וחזרו לאוטובוס בשלום...........

ואחר כך

המציאו את בת היענה? חחחח לא רוצה ללגלג אבל מבינה את ההרגשה היטב. לפני כעשרים שנה עשיתי טיול בדרום אמריקה ונסעתי על כבישים בחקרי ובתורי את הארצות לא היה דבר נוח כזה שקוראים לו מקומות מנוחה בצד הדרך והטבע היתה האופציה היחידה אז מה עושים באמצע הדרך? כשהשלפוחית כבר מתפוצצת? המוח טובע במחשבות על מים? ותיכף העיניים נוזלות ולא מדמעות אלא מהמפלס העולה? אי אפשר לומר: איפה אפשר למצוא כאן שרותים? כי אין. אז אחרי נסיונות להסביר לנהג שצריך דחוף לעצור הוא עוצר בצד הדרך במקום שכל מה שיש שם זה שיח קטן כל כך קטן קטנטן פיצי פיצ פיצפון בקיצור לא מסתיר כמעט כלום וכל זה על הכביש הראשי מצפון פרו לדרומה מה עושים? מה? יש פתרונות? איין הולכים אל השיח אומרים: שיהנו הפרואנים וזהו. עושים את מה שאין ברירה אלא לעשותו. וממשיכים בנסיעה עד הפעם הבאה. ואין, אומרת לכם רשמית שאין כאן למידה מהסיטואציה כל פעם החוויה קשה מחדש

magy

New member
צ´יצ´ולינה, לא הייתי אף פעם

לכן, כשאני מגיעה למצב הזה...........קודם כל, עדיף בטבע....ולא באיזה מקום מחוריין........גם לנעליים מגיע כבוד........ כשאני מתיישבת בטבע........קצת באוויר......קצת כורעת..... אני חוששת שלא יטעה בדרך....איזה נחש.......... ואין צורך להמשיך.... ולהסביר......ממה אני חוששת..... גם צרצר.......לא בא לי....... ושרשורים.......לא עפים....... רגע, זה פורום סקס אחר??????? אוי סליחה.......... סתתתתתתתתתתתתתתתתתתם סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הפנקס פתוח .....והיד רושמת........ ומי אמר את זה?????????????????????

שקדי

New member
זה שאמר את זה....................

התחתן בגיל שבעים בערך עם מזקירתו הצעירה ואז רצו בדיחות שכל מלאי העמילן אזל בירושלים שטרם הויאגרה וזמן לא ארוך אחרי זה הוא נפטר פתאומית מהתקף לב מכיוון שהתקשורת לא היתה אז כ´´כ חושפנית לא התברר לנו די צורכו האם הוא נמצא אזוק או לא...................

magy

New member
וכעת משפצים את ביתו שנהרס עם

השנים........בעלות של עשרות מיליונים....... כתבה לפני שבוע.....ואתמול......... ביתם ההרוס של ראשי ממשלות העבר..... בבריטניה, או ארהב הברית של אמריקה..... לא היו נותנים לשירותים ציבוריים של מפורסם.......להתחרבש..... אם רק היה משתין בו פעם אחת בחייו..... אצלנו, נוצרי העתיד.......בלי יחס אל העבר......... ביתם של מקימי המדינה...........הופך לבית השאנטי למסוממים...... אפילו במחנה שאטי לא רואים בית כזה...... בושההההההההההההההההההההההההההההה

עיניים

New member
מקום בטבע,,,,

מה שהזכרת לי בסיפורך, פנטזיה
)) חייבת לשתף אתכם ! |כוכב| לפני מספר שנים, באחד המופעים הגדולים שהתקיימו בפארק הירקון, הצטרפה חברה שלי לכמה זוגות שהלכו לצפות בהופעה. בתום המופע, ושלפוחיתה כבר עומדת להתפקע, והיא נסחפת בזרם האנשים לכיוון היציאה, גילתה שיח שבוך בקצה הדרך. היא לא חשבה פעמיים,,, פרשה מהקבוצה, ונכנסה אל תוך השיח שעמד לצד הדרך, והתמקמה בין ענפיו השבוכים,,, "השיח השבוך הזה, נשלח לי משמיים" חשבה לעצמה... בעודה כורעת בין ענפיו ועושה את צרכיה, חשה פתאום בזרמי מים חמים הניתזים עליה מלמעלה,,, שלושה גברברים צעירים, עמדו מעברו השני של השיח, עינהם העצומות מופנות בתודה אל האל הכל יכול, על המיסתור שניקרה בדרכם, בעוד הם מטילים את מימיהם אל תוך השיח הסבוך,,,, איזו תמונה !!!! למות !!!
)))))))))))

magy

New member
גם את הרסת אותי.........

תיכף תגיע המשטרה .....השכנים מתלוננים על רעשים כבדים מהבית שלי..... לשבת מול מסך ולצחוק..........זה יותר גרוע מאשר לשבת מול מסך.....ולאו......................ן כי השכנים שומעים את הצחוקים.............

זהבוש

New member
עיניים את גדולה מהחיים ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif :-

אני כרגע יושבת מול המסך ומתגלגלת מצחוק אני רק חושבת מה אישי היקר חושב עלי האם ירדתי מהפסים לגמרי .

למעלה