סתם סיפור

סתם סיפור

זה מצחיק עכשיו שאני חושבת אל זה איך אני זוכרת בערך לפני 7 שנים (אולי אני טועה ) כשהיתה בטלויזיה התוכנית אברהם ויעקוב עם קובי מידן ואברי גלעד רונה היתה נגנית בם בתוכנית ואני זוכרת איך בכל סוף התחילת תוכנית שהיו מציגים את הנגנים אחד אחרי השני בשמות כל פעם שהיו אומרים ''ואל הבס רונה קינן '' אני פשוט היתי מתלהבת כי היה בא משהו עדין ומנגיב היחד והיא תמיד לבשה חלצות מגניבות עם הדפסים (עכשיו אני יודעת שזה סטייל ביג טום ) וכל שנה שהאחיות הגדולות שלי נסעו לחו''ל הייתי מבקשת מהם שאם הם רואות חולצת רונה קינן שיקנו לי כך בשמך כמה שנים רונה הפכה לסמל אופנה בעיניי של פשטות מצד אחד ומגניבות מצד אחר טום בוי כזאת ואז האחד הסיבובים שלי בת''א מצאתי את החנות גיב טום בשנקין שזה בדיוק הסיגנון שחיפשתי כל פעם היתי נכנסת לחנות מהלבת יוצאת כי זה היה לי יקר מידי אז היתי קטנה ולא היה לי תקציב בשביל זה אבל מאז עברו כמה שנים ולפני שנה כשקניתי את דיסק שלה ושמעתי אותו בלי הפסקה תוך הזדהות וחיבור למילים וללחן ותוך כדי שאני קוראת את התודות שמצורצות בדיסק היה כתוב שם את החנות שאני כל השנים קראתי להם חולצות רונה קינן זה היה ממש מצחיק איך הגלגל מסתובב בהתחלה אהבתי אותה בגלל הסגנון ועכיו בגלל המוזיקה המדהימה סליחה עם הסיפור הארוך שלי אל הבגדים עצבן מישהו בגדים זה לא העיקר זה רק סמל אבל זה בשבילי סיפור אהבה מתמשך

bזוהר

New member
יווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

ראיתי עכשיו את הוידיאו,שטליה(פוצנוש)שלחה לי פעם,שמראים את רונה כשמציגים אותה בתוכנית הזאת!!! אוקיי תקשיבו אני מתה.. איזה חמודדדדדדההההההההההההההההההההההההה יוווווווווווווווווו אתם מתים פשוט....טליה תעלי את זה, אתם מתים! כאילו, זה כולה 3 שניות, אבל היא כזאת בובובובובובוניזה שם, קטנה כזאת יו יו... חייבים לשלוח לה את זה במייספייס או משהו חח ואגב זה מזכיר לי.. שכשחזרתי מההופעה האחרונה של רונה בתמונע בדיוק כשהגעתי הבייתה שידור את הערב שהיה לזכר ענבל פרלמוטר ורונה מופיעה שם מנגנת ועושה קולות.. היא בת 18 שם, ראיתי את זה עם אחותי שהודיעה לי רשמית שהיא נהייתה לסבית מרונה או משהו כזה חחח לא יודעת אם ראיתם את זה אבל רונה מושלמת שם ברמות כואבות ממש... היא מדהימה שם כאילו..יו איך אנשים עמדו בפניה כשהיא הייתה בת 18?!

noa08128

New member
יוו זוהר זונה!

למה את לא משתפת!(תרתי משמע). את זוכרת שידבארתי איתך על זה! אמרתי לך שאני מתה לדעת איך היא נראתה שם!. לעלות ומהרררררררררר!! חזרתי ללמוד על קפקא באווירה חיובית יותר :)

bזוהר

New member
שכחתי מהוידיאו הזה בכלל, באמת

רק עכשיו כשהיא דיברה על זה נזכרתי..

http://www.sendmefile.com/00541863

נכון שאני היפראקטיבית תודה זוהר חסכת לי להעביר את זה מהקלטת וידאו הוידאו שלי מקולקל למה צריך אותו עכשיו יש dvd!! למה נזכרתי בהקלטה הזו פתאום שלחתי את זה לזוהר לפני שנה וחצי

DeepThoughts

New member
שיואו איך זה הצחיק אותי עכשיו

היא ממש ממש רזה שם... אפשר להעלות ליוטיוב או שאת מעלה? ואם יש לך עוד דברים נדירים אז בבקשה...

DeepThoughts הנה תעלי במקומי את זה ש פה

http://www.sendmefile.com/00541873 פשוט אני לי כוח לרישום ביוטוב רק שם את יכולה לכתוב שאני שקלטתי את זה

מיץ פזי

New member
היא רזה שם בצורה מפחידה...

כשהיא משנה זווית או מסתובבת היא כמעט נעלמת!

noa08128

New member
תזכירו לי בת כמה היא הייתה שם?!

3!?!?!? למען השם! היא נראית קטנה לאללה שם
חמודיזה. היא מזכירה לי שם את ידיד שלי - שהיה לו שער ארוך חח

למעלה