סתם סקאץ' חדש...
A acab123 New member 24/5/07 #6 אני מודע לקטע עם הNK ותפרט קצת יותר בבקשה..לא הבנתי.. ויש לי סקיצה מלפני חודש... שהסקיצה הזאת היא נסיון לשיפור שלה... תגידו מה אתם אומרים שם על הקיי.. (הסקיצה עצמה לא משו.. אבל סתכלו על האס ואקיי שם..
אני מודע לקטע עם הNK ותפרט קצת יותר בבקשה..לא הבנתי.. ויש לי סקיצה מלפני חודש... שהסקיצה הזאת היא נסיון לשיפור שלה... תגידו מה אתם אומרים שם על הקיי.. (הסקיצה עצמה לא משו.. אבל סתכלו על האס ואקיי שם..
A acab123 New member 24/5/07 #9 bump bump אני יצבע ויעלה שוב בינתיים איך זה? וזה לא קמטים! זה מחיקות >< אויי והבאנג די חלש \: אני ישפר ויעלה ..
bump bump אני יצבע ויעלה שוב בינתיים איך זה? וזה לא קמטים! זה מחיקות >< אויי והבאנג די חלש \: אני ישפר ויעלה ..
A acab123 New member 24/5/07 #11 הראשון? הנה עוד משו שעשיתי היום לאיזה מישו... לא גמור אבל איך זה לבינתיים? (התלת מימד ילך שמאל ויחסה את הרווחים שנמצאים שם)
הראשון? הנה עוד משו שעשיתי היום לאיזה מישו... לא גמור אבל איך זה לבינתיים? (התלת מימד ילך שמאל ויחסה את הרווחים שנמצאים שם)
ש שטעטל New member 27/5/07 #15 היי, סליחה על ההפרעה אבל גראפיטי לא אמור להיות "פריסטייל"? חשבתי שחוסר דיוק דווקא מקובל...