סתם סקר: איפה החתן קנה בגדים??? ומה הוא קנה: חליפה ממש, מכנס וחולצה, עם או בלי עניבה???
א אתי@ New member 15/8/01 #1 סתם סקר: איפה החתן קנה בגדים??? ומה הוא קנה: חליפה ממש, מכנס וחולצה, עם או בלי עניבה???
ת תמרה* New member 15/8/01 #2 ירוני החמוד לבש לבן מכנס לבןוחולצה לבנה , ווסט אדום ממשי פראי ועניבה מאותו הבד וג´קט ארוך לבן הכל מבית דורין פרנקפורט
ירוני החמוד לבש לבן מכנס לבןוחולצה לבנה , ווסט אדום ממשי פראי ועניבה מאותו הבד וג´קט ארוך לבן הכל מבית דורין פרנקפורט
ה הילית* New member 15/8/01 #4 החתן שלי לא קנה חליפה קנינו מכנסיים בצבע קרם בגולף חולצה כחולה ברשת מקומית ועניבה גם שם. נעליים כנראה נקנה היום בקיץ ובגן נראה לי ממש סבל ללבוש ז´קט וגם הוא לא רצה.
החתן שלי לא קנה חליפה קנינו מכנסיים בצבע קרם בגולף חולצה כחולה ברשת מקומית ועניבה גם שם. נעליים כנראה נקנה היום בקיץ ובגן נראה לי ממש סבל ללבוש ז´קט וגם הוא לא רצה.
ש *שיר New member 15/8/01 #8 זו היתה אמורה להיות כמובן שאלה ../images/Emo35.gif בשביל לראות אם החתנים ילבשו אותם מכנסיים
ש *שיר New member 15/8/01 #5 החתן שלי... קנה מכנסיים בצבע חאקי בגולף (+ חגורה של פול אנד בר), וחולצה לבנה עם שרוול קצר בקסטרו-מן. בלי עניבה (צהריים, חם...) השילוב בסה"כ אולי פשוט אבל יפה וחגיגי.
החתן שלי... קנה מכנסיים בצבע חאקי בגולף (+ חגורה של פול אנד בר), וחולצה לבנה עם שרוול קצר בקסטרו-מן. בלי עניבה (צהריים, חם...) השילוב בסה"כ אולי פשוט אבל יפה וחגיגי.
S sariteran New member 16/8/01 #11 גם ערן קנה בדורון אשכנזי ... מכנס פשתן בז´, חולצה בצבע שמנת ווסט ארוג בכמה צבעים (הצבע השולט - בורדו).
גם ערן קנה בדורון אשכנזי ... מכנס פשתן בז´, חולצה בצבע שמנת ווסט ארוג בכמה צבעים (הצבע השולט - בורדו).