סתם סקר קטן..חחח

Mrs James

New member
סתם סקר קטן..חחח

האם אתם אוהבים כלבים ואם כן אז איזה סוג במיוחד? הנה שלי!! צ'או צ'או

bariska

New member
איזה חמוד../images/Emo9.gif

אני אוהב כלבים אבל כשהם רחוק מימני.. וכל הסוגים חוץ מפודלים..הם עושים לי בחילה

Lara F

New member
חחח.. כמוני בדיוק...

אני שונאת כלבים קטנים...חיחיחי... הם בדר"כ כאלה טיפשים... סוג אהוב....אהמממ לברדור, רועה גרמני,
-אבת תכלס הכי עדיף, כשהם רחוקים...חחח...

Evil Gremlin

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif

לי יש רוטווליר בבית אבל אני מעדיף דוגים אבל נראה לי שהסוג האהוב עלי הוא "אסקי סיבירי" PC עבדתי שנתיים בחנות לבעלי חיים!!!

bariska

New member
רוטווליר../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif

זהר שהוא לא יוכל אותך בטעות

bariska

New member
נו אז מה

שמעתי על מקרה שאדם גידל כלב מהסוג הזה והוא הכעיס את הכלב או משו..והכלב פשוט הרג אותו..

Evil Gremlin

New member
שמעתי על מקרה...

שבן אדם לקח מזלג ותקע לעצמו בעין... זה ל אומר שזה יקרה לי.. ואם כן אז כבר יהיה מאוחר מדי..

vk3

New member
רועה גרמני גרררררררר ../images/Emo70.gif

משוגע על כלבים בכלל...

Angel lips

New member
לי יש את הרועה הגרמני הכי מתוק

בעולם :) אני אסרוק תמונה שלו ואראה בקרוב :)

vk3

New member
יאאאאאאא ואיך לא ידעתי על כך ../images/Emo35.gif

נו, נו, נו הראי כבר

Angel lips

New member
קיריל חוזר יום חמישי הוא יסרוק לי

יש לי תכלב וגם תגורים שלו קטנים שמנים כאלה חייבת להראות לך חכה לחמישי הכי יפים בעולם

ethanguy

New member
Russian (Black) Terrier

הכלב הכי קטלני בעולם... לדודים שלי יש כזה ברוסיה כתור חיית מחמד אני דיי אוהב חתולים :)

the freaky girl

New member
אני גם..

מעדיפה חתולים..
וגם יש לי אחד כזה בבית.. קוראים לו "אפרסק" ("פרסיק"), הוא פרסי אפור וחמוד, בעל עיניים חומות, חטוב, פנוי..
אוהבת לישון, לאכול, להתבטל, לשחק כשהוא לא עצלן.. וכמובן הוא מחוסן וחוסר פרעושים..
הוא לא ביקורתי ועושה מה שאומרים לו, הוא אף פעם לא יגיד שאת "שמנה".. חתול החלומות של כל חתולה? נ.ב. אני אפרסם תמונה אח"כ, אם אתם רוצים..

Sheep From Hell

New member
בטח!!!

אני מטורפת על כלבים!!!!! בעיקר כלבים כלבים!! כמו הכלבה המדהימה שלי...! טרייר מעורב בפודל.. אבל היא נראת כמו הכל חוץ מכלב... היא נראה כמו סנאי, סוסון(גבנונון..חח סתם..) שועל... קיצור הדבר הכי יפה בעולם!!!!

למעלה