סתם סקר קטנטן על הבוקר.

נוריתהה

New member
סתם סקר קטנטן על הבוקר.

כולנו רוצים שהבלוגים שלנו יחשפו. כולנו רוצים שיבואו ויקראו בבלוג שלנו. ואנחנו עושים הרבה מאמצים כדי שזה יקרה. אבל לפעמים, אנו עושים דווקא את הדבר ההפוך. במקום ש"נפתה" את הקוא לבוא אלינו לבלוג אנו דוחים אותו. לדוגמא - אני לא אכנס לבלוג, אם למשל כאן, ב "מה כדאי לקרוא" יהיה כתוב "יאללה, יאללה, כנסו כבר" או "דחוףףףףףףףףףףףףףף כנסו " או "חיחיחיחיחי" או כותרת פרובוקטיבית (שלא חסרות כאן) "אני חושב שאני פדופיל" או "החברה שלי הרגיזה אותי , אז פוצצתי אותה במכות" או "בן זונה מי שלא נכנס לפוסט". ומה קורה אתכם?

wranger

New member
למה הכוונה ב"מה כדאי לקרוא"?

אני לא חושב שרשומות שהומלצו על ידי תפוז יקבלו כותרת טיזרית שמנוסחת בצורה עילגת כמו שהדגמת. מצד שני, כן יש סיכוי לכותרות פרובוקטיביות. כנ"ל לגבי רשומות שהומלצו על ידי גולשים - הן הרי עוברות סינון מסוים על ידי עורכי התוכן של הבלוגיה, ולכן כותרות עילגות, לדעתי, לא אמורות לעבור את הסינון הזה, בעוד שכותרות פרובוקטיביות דווקא כן. בכל מקרה, כן אפשר למצוא רשומות בעלות כותרות כאלה בקובית העדכונים האחרונים, ושם, באופן אישי, אני לא אכנס לעולם לרשומות מהסוג הראשון ואצטרך להיות ממש-ממש-ממש משועמם כדי להיכנס לכאלה מהסוג השני (ואז כנראה אברח מהן במהירות ואתהה על מה לעזאזל חשבתי).

נוריתהה

New member
טל

מה כדאי לקרוא - הכוונה כאן כאן בבלוגיה כאשר אנשים ממליצים על עצמם. לא היה בכוונתי לעורכי תפוז כאשר הם משנים כותרת. דוגמית מהבוקר לאורית15 "חחח מומלץ מומלץץ!! אוהבתת :)" שום דבר לא יאלץ או יגרור אותי, להכנס לרשומה כזאת. ואם מאד אשתעמם (ואני הרי מכורה לקריאה) אעדיף לקרוא מה שכתוב על תוית של קטשופ. לאיזה פוסטים אתה עוד לא תכנס, מה עוד ירתיע אותך?

wranger

New member
אנשים נוטים להמעיט בערכן של תויות קטשופ

הבנתי למה התכוונת ב"מה כדאי לקרוא", וכמוני כמוך בעניין הזה. וקשה לי לציין קריטריונים לאיזה פוסטים אני לא אכנס - פשוט כי יש כל כך הרבה מה לקרוא, וכל כך מעט זמן, אז יוצא שיותר קל לציין קריטריונים לאיזה פוסטים אני כן אכנס: כאלה שהכותרת שלהם מסקרנת, מושכת אותי להיכנס פנימה, או אקטואליות, או כל דבר שיכתבו הבלוגרים שאני מנוי עליהם.

בהקשר משני לנושא שהלכת עליו, בהקשר משני לנושא

בקשר להכפלת האותיות ולז'רגון הכללי שקיים רק באינטרנט - זה דווקא נושא מעניין לחקור אותו. מן סלנג אינטרנטי שכזה. דרך אגב, החבר'ה הצעירים הם אלה שמובילים את שינויי השפה. כאשר מהגרים, אשר מדברים שפות שונות, נמצאים ביחד בסביבה משותפת וצריכים לתקשר, הם עושים זאת בשפה עילגת שנקראת פיג'ן. הילדים שלהם הם כבר אלה שיוצרים משפות הפיג'ן שפות עם תחביר לכל דבר וכך נוצרת שפה שלמה חדשה, מה שנקרא השפות הקריאוליות. , בקשר להכפלת האותיות ולז'רגון הכללי שקיים רק באינטרנט - זה דווקא נושא מעניין לחקור אותו. מן סלנג אינטרנטי שכזה. דרך אגב, החבר'ה הצעירים הם אלה שמובילים את שינויי השפה. כאשר מהגרים, אשר מדברים שפות שונות, נמצאים ביחד בסביבה משותפת וצריכים לתקשר, הם עושים זאת בשפה עילגת שנקראת פיג'ן. הילדים שלהם הם כבר אלה שיוצרים משפות הפיג'ן שפות עם תחביר לכל דבר וכך נוצרת שפה שלמה חדשה, מה שנקרא השפות הקריאוליות.

נוריתהה

New member
תראי חתולה

בעיני יש הבדל בין שולתתתתתת!!!11 שהשתרש והפך להיות לגיטימי ובין דחוףףףףףףףףף יאללההההההההההה בואווווווווו בעיני הכפלת האותיות שוות לצעקות וצרחות בדיבור.

יתכן

תרבות האי-תרבות שפשתה בקרבנו? בכל מקרה, זה יפה לראות את ההבדל בין השפה המדוברת לכתובה. אנחנו חיים בעידן מעניין, שבו נכנס האינטרנט לשימוש נרחב. לא שאני אוהבת את התופעות האלה ואני בהחלט לא בעדן, אבל הן כנראה לא ניתנות לעצירה. ילדים, את יודעת...

דנטל

New member
אלה לא ימשכו אותי

אבל גם ככה מעטים הדברים שכן מושכים אותי להכנס אליהם. כלומר, גם כותרות לא עלגות צריכות "להתאמץ" בשביל שלא אתעצל ואקליק עליהן. נטו בגלל העצלנות. מה שכן - מלה שבאופן חריג מבריחה אותי היא "כנסו" במקום הכנסו. זו מלה שיש לי כל כך הרבה אנטי אליה, כך שגם אם מדובר בכותרת שתכיל את המלה דנטל, הסיכוי די נמוך שאקליק על זה.

נוריתהה

New member
עוד מילה "מאמי"

יש לי אלרגיה למילה הזו. מובן גם עילגות בעברית תבריח אותי כמו למשל "אני ירצה שתבואו". בבבברררר

דנטל

New member
אה, טוב, בזה אני עושה הפרדה

מאמי כשזה כתוב מזעזע אותי. מאמי כשזה בדיבור בטונציה ערסית שאומר ערסון שחום ורצוי לא גבוה... damn
. אני ירצה זה מהסוג שמסמר שערותי.

suki da yo

New member
תשמעי

אותיות כפולות (גם שולללטטתתת!!!!! זה מטופש. אלא אם זה מתוך ירידה עצמית בבירור) ושגיאות דקדוק מבריחות אותי, ובכלל כותרות ברמת התחכום של מורל בקייטנה לא עושות לי את זה. מעבר לזה? בתקופה האחרונה אני קוראת מעט מאוד, אפילו לא את כל המנויים שלי, אז אני לא ממש יכולה לשים את האצבע על מה כן או לא גורם לי להיכנס. עניין של מצב רוח, בעיקר, אני מניחה.

אני מסכימה אתך ../images/Emo45.gif

הדבר היחיד שיגרום לי להכנס לרשומה, הוא כותרת מעניינת. לא פרובוקטיבית, מעניינת. פוסט טוב הוא הפרסומת הכי טובה כשלעצמה. וכל ה"כנסווווו" למיניהם מרתיעים לדעתי, כי הם מרמזים שהכפלת האותיות והשפה הדלה והלא קריאה יאפיינו גם את הפוסט.

למעלה