סתם סקר באיזה פורומים אתם עוד גולשים????
L lions queen New member 18/5/05 #3 ../images/Emo187.gifנמנממ... פורום סוסים פורום ר"צ- רוכבים צעירים (כן, גם סוסים ) פורום זב"ח- זכויות בעלי חיים פורום ניסוייפ (סתם לפעמים) וקומונות למיניהן..
../images/Emo187.gifנמנממ... פורום סוסים פורום ר"צ- רוכבים צעירים (כן, גם סוסים ) פורום זב"ח- זכויות בעלי חיים פורום ניסוייפ (סתם לפעמים) וקומונות למיניהן..
L lions queen New member 18/5/05 #7 ../images/Emo187.gifוואלה גם את בזב"ח?? חח יש כמה כמה דפוקים אבל זה פורום חמוד...
L lions queen New member 18/5/05 #8 ../images/Emo187.gifמי מטומטמת מי?! רותם, זה היה משורשר אלייך.. חחח
C cobainos New member 18/5/05 #9 אני במקומך הייתי מחכה עם זה לצבא כי אז הטיפול הפסיכולוגי\פסיכיאטרי על חשבון הצבא
L lions queen New member 18/5/05 #12 ../images/Emo187.gifחחחחח לא.. אף טמבל שחושב שהוא מגניב לא יתפוס עליי טרמפ
L lions queen New member 20/5/05 #27 ../images/Emo187.gifחח מה..?../images/Emo2.gif למה..?../images/Emo12.gif הם באמת טמבלים.. חלקם לפחות...
../images/Emo187.gifחח מה..?../images/Emo2.gif למה..?../images/Emo12.gif הם באמת טמבלים.. חלקם לפחות...
ס סוסה פראית New member 18/5/05 #11 חח ניצן את בפיצול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif
ד דובשנִית New member 19/5/05 #18 חחחחחח ניצן ../images/Emo6.gif האממ... אני לא לגמרי שם כאילו קוראת חלק מההודעות הראשיות אבל לא מגיבה וכאלה בדר"כ
חחחחחח ניצן ../images/Emo6.gif האממ... אני לא לגמרי שם כאילו קוראת חלק מההודעות הראשיות אבל לא מגיבה וכאלה בדר"כ
L lions queen New member 19/5/05 #19 ../images/Emo187.gifרציני חלק מהם דפוקים ברמות.. לא ראית את כל הריב שהיה לי ולפורום שלי (סוסים) איתם על הרכיבה..??
../images/Emo187.gifרציני חלק מהם דפוקים ברמות.. לא ראית את כל הריב שהיה לי ולפורום שלי (סוסים) איתם על הרכיבה..??
ד דובשנִית New member 19/5/05 #21 יש שם כל פעם ריבים כאלה אני כבר לא זוכרת מי מה מו וגם אין לי כוח אליהם ד"א, איך הייתה לך הבגרות?