סתם עוד מכתב על אהבה...

joyjoy

New member
סתם עוד מכתב על אהבה...

עוד מעט יבוא החורף ויפגוש אותי שונה מלפני שנה עוד מעט הגשם ישטוף את הדמעות והרחובות יוצפו בזכרונות.... היה לי חלום ליל חורף והוא התגשם לי בדמותך... היו לי הרבה חורפים לפניך שהייתי רגילה ללבד ואפילו מצאתי בו את הדברים הטובים כי בכל רע יש טוב ובכל טוב יש רע... אבל החורף הזה לא יהיה אותו דבר , אני רוצה לברוח מכאן רק שאין לי לאן... הכאב בתוכי איתי ילך לכל מקום..... זה עצוב מצחיק כזה איך שאני מבטיחה לעצמי שוב ושוב שאני לא אכתוב לך יותר כי אני חייבת פשוט חייבת לשחרר וכמעט הצלחתי ניתקתי כל חוט מקשר בינינו ואפילו המרחק משתף פעולה והבנתי ושיכנעתי גם אותך שאין לנו חלק בחיים אחד של השניה כי אי אפשר עוד להעמיד פנים אחרי שהאמת נאמרה. שאני כן ואתה לא. זה עצוב מצחיק כזה איך שככל שאתה רחוק יותר כך אני מרגישה יותר ויותר שהחיים שלי לא יהיו אותו הדבר.הזכרונות היו עושים לי לחייך, עכשיו הם עושים לי כאב בלב, כי אין לי תקווה שזה יקרה שוב, אומרים שאם אתה רואה משהו בעיני רוחך אז הוא יקרה.. אם תאמיני זה יקרה..אם תאמיני.. אבל משהו בי מסרב לתת לזה לקרות שוב, ואני לא משלה את עצמי זה הרי לא יקרה אם אני לא אתן לי לזה לקרות , אז זה בעצם לא יקרה. אז במה להאמין ? ואיך שהזכרון מתעתע בנו ואני זוכרת כל כך טוב דווקא מה שרציתי לשכוח...זוכרת אהבה, אבל רק אתה שם בתמונה בראש ואני כאילו מחוץ לתמונה מביטה על עצמי מבחוץ מרגישה לא קשורה כאילו לא לי זה קרה בכלל.... כאילו זה היה טעות, טעו בכתובת כששלחו את האהבה הזאת אליי.. כמו ששכחתי שהלב שביר ונתתי אותו על מגש של תמימות.... וזה עצוב מצחיק כזה איך שכבר לא איכפת לי בכלל מכלום יותר. לפחות בכל מה שקשור אליי. לא מצליחה לשקר לעצמי שיהיה טוב, יהיה טוב...כי שום דבר כבר לא יהיה אותו דבר. שום דבר כבר לא יהיה אתה. ולמרות ששום דבר לא יהיה אתה. יש לי בלבי נחמה אחת קטנה שידעתי ואהבתי אותך. ואפילו אם היה זה רק לעונה... וגם אם לא תשמע זאת לעולם כי צריך להניח לדברים להישטף בגשם החדש שעוד מעט יבוא... אחרי החורף הזה כבר יהיו לי זכרונות אחרים מהעונה הזאת... ורק דבר אחד ישאר אותו דבר תמיד... תמיד יהיה מישהו שאוהב אותך בעולם הזה ככה בדיוק כמו שאתה. תמיד.

ה מוזה

New member
../images/Emo127.gifבכלל לא סתם -מכתב אהבה מדהים

ויש בו ניחוחות..של רוח סתיו נושבת.. של סיום עונה..של השלמה.. עולים בו ניחוחות..של חורף והסתגרות פנימית.. ויותר מכל ..עולה ניחוח של אהבה טהורה.. והגשם .. שיבוא ישטוף את כל ניחוחות העונה הקודמת.. ויביא עימו ניחוח חדש.. הרחת את הגשם הראשון?? יש לו את הריח הכי חזק מכל הגשמים.. כי האדמה כל כך צמאה אליו..משוועת לטיפות המים.. וכפי שהגשם .. מרווה אדמה כך גם תגיעה לליבך אהבה .. ואולי כל ניחוחות העבר ..יעלמו ..אבל ניחוח אחד יישאר בך תמיד "תמיד יהיה מישהו שאוהב אותך בעולם הזה ככה בדיוק כמו שאתה. תמיד" עוד סיפור אחד של אהבה לפני שסוגרים את האורות עוד סיפור אחד של אהבה שיוצאת מבין השורות עוד לחישה אחת קטנה לפני שהולכים אל הבתים זכרונות מן הפגישה הראשונה כשהצטלבו המבטים פעם את בוכה, ופעם את צוחקת מזילה דמעה, כי זה הזמן ללכת לכל האהבות יש סוף והתחלה נפרדים רק במבט, בלי לומר מילה פעם את בוכה, ופעם את צוחקת מזילה דמעה, כי זה הזמןללכת לכל האהבות יש סוף והתחלה נפרדים רק במבט, בלי לומר מילה עוד סיפור אחד של אשליה שלא ידענו אם היא תגמר אוספים בלב את כל מה שהיה פעם רע ופעם טוב יותר עוד נשיקה אחת קטנה לפני שמכבים את האש מין הרגשה כזאת, משונה שזה הסוף, אבל עוד ניפגש פעם את בוכה, ופעם את צוחקת מזילה דמעה, כי זה הזמן ללכת לכל האהבות יש סוף והתחלה נפרדים רק במבט, בלי לומר מילה פעם את בוכה, ופעם את צוחקת מזילה דמעה, כי זה הזמן ללכת לכל האהבות יש סוף והתחלה נפרדים רק במבט, בלי לומר מילה

NO A

New member
כבר יבשו עינינו מדמעות..

ופינו כבר נותר אילם מקול, מה עוד נבקש אמור מה עוד? כמעט ביקשנו לנו את הכל. את הגשם תן רק בעתו ובאביב פזר לנו פרחים ותן לה להיות שנית איתו יותר מזה אנחנו לא צריכים. קוראת אותך...שוב ושוב....והחורף כבר מגיע...והדמעות מתגלגלות.. כאילו כתבת מתוכי... יום אחד כהרגשתי שלא יכולה יותר...משהי אמרה לי עצמי עיניים, נשמי עמוק, דמיני אותו לידך, וקחי לך את הדבר שאת הכי רוצה איתך,ותני לו ללכת.. דמיון מודרך, ואני לקחתי את החיבוק. החיבוק הזה שעטף, החיבוק הזה שהביע כל כך את החיבור. החיבוק הזה שיכלתי לצלול בו והרגשתי כל כך בטוחה. החיבוק עם המגע שמלטף..מרגיע, אוהב.. ועכשיו הגיע הזמן לתת לו ללכת.... חורף...

למעלה