סתם עוד תהיה...

free S bee

New member
סתם עוד תהיה...

אם אנחנו הומואים, אז זה נותן לנו לגיטימציה לספר בדיחות על הומואים?

sarah

New member
כן ../images/Emo13.gif

כי מי יתלונן שאתה מתעלל במיעוט נרדף?
וזה נורא כייף...
מנסיון. אני מאוד מאוד אוהבת לרדת על נשים, טבעונים, ממושקפים, אמריקאים, אממ... בריטני ספירס (לא) דיסלקטים וכו´
באעבה, שרה

the beast 15

New member
חחחח.....

חחחח משהו הצחיק אותי בהודעה שלך אני גם טבעוני גם ממשוקף גם אמריקאי ודי דיסלקט

sarah

New member
האאא

מצאתי נפש תאומה
האם אתה ביסקסואל? האם אתה אוהב לישון? האם אתה אממממ...אוהב לשתות מים? האם אתה אוהב צבע ורוד? האם אתה אוהב את פינק פלוויד? תודה ושלום

שיט ../images/Emo6.gif

וכל פעם שכמעט ירדתי על אמריקאים בנוכחותך, השתקתי מיד את עצמי וחשבתי: "שיט! כוסעמוק! היא כזוווו.." בכל אופן. אני גם חושבת שליהודים יש לגיטימציה לא רק לצחוק על עצמם אלא גם לספר בדיחות שואה! בכלל, בדיחות שואה זה דבר נפלא.. זה בכלל לא דבר נוראי. מה רע בלהמתיק את הגלולה המרה (או משהו כזה) בעזרת קצת הומור שחור? לדעתי זה יכול לעשות רק טוב לאנשים שנפגעו מהשואה, כלומר - אמנם רק לסוג מאוד מאוד מסויים של אנשים, כאלה שאוהבים הומור שחור אבזה ממש מצויין בשבילם! ולדעתי זה נורא עוזר להתגבר על דברים.. לא שאני יודעת מניסיון אבל נווווו זה נראה ככה, וזהו. הומור שחור זה טוב! וליהודים מותר לספר בדיחות שואה.

one EISH

New member
הרבה זמן לא שמעתי שטוית כאלה!!!

שהומואים ירדו על עצמם זה אחלה , לרדת על אמריקאים מילא אבל זה שליהודים(או כל אחד אחר) יש זכות לספר בידחות שואה זה הדבר הכי מפגר ששמעתי כבר המון זמן!!!!!!! השואה היא אסון אדיר ולדעתי אסור לצחוק על כאב של אנשים אחרים (ורבים) כמו שאת לא היית רוצה שיספרו בדיחות על מה שמציק לך! לכל דבר יש גבול!!!!!!!!

magicgirl

New member
מה עדיף??

שתצחק על עצמך ? או שתבכה ? magic_girl She makes me feel so ill at ease My heart is really on its knees But I keep a poker face so well That even mother couldn’t tell.

alililili

New member
hhheeeyyy! don´t say things like th

דבר ראשון: כמובן שזה נותן לנו לגיטימציה! אם לנו, אז למי יהיה? זה כמו שתשאלי אם לסומאלים יש לגיטימציה לצח... טוב נו, דוגמה לא טובה. זה כמו שתשאלי אם לניצולי שוא... טוב נו, אני אשתוק. דבר שני: אני לא רוצה לראות עוד פעם משהו בסגנון "עדיף לצחוק על זה מלבכות". אין סיבה לבכות, להיפך... ולפי המשאל, רוב האנשים פה די מרוצים מהנטיה המינית שלהם...

free S bee

New member
כן, זה גם מה שאני חשבתי,

אבל מצד שני, אם אתה קשיש בבית אבות, ואתה מספר בדיחות שואה, יש קשישים אחרים שיכולים להפגע מזה. כן, גם לדעתי זה מאוד עוזר להתמודד עם בעיות, וזה נחמד ומצחיק. נ.ב זה לא יהיה קטנוני מדי מצידי לציין שאני בן, נכון?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ילד קטנוני!

ילד היפראקטיבי! שמישהו יתן לו ריטליןןןןןן
(בעע... היה לי יום מעוות,) הומור שחור שולת!!

resputin

New member
אפרופו דברים שיפגעו בניצולי שואה..

המשפט הבא: מהשלא הורג אותך, מחשל אותך מרושע, הא? ופילו עליתי על זה בלי כוונה...:-S

למעלה