סתם עידכונים
(מתוך שיעמום אישי)

ShadowiT

New member
סתם עידכונים../images/Emo13.gif (מתוך שיעמום אישי)

טוב אז לפני חצי שעה ככה חזרתי מהופעה של שייגעצ בנתניה. דבר ראשון אני חייבת לציין שהייתה אחלה הופעה, ואני ממש נהנתי. עכשיו, אתם בטח שואלים איך שייגעצ קשור למוניקה? אז ככה: שייגעצ הערב אירחו את שחר בהופעה שלהם, שחר שר את: 180, גשם חזק, עירומים, ורד ממני וגם שירים של שייגעצ, והסולן של שייגעצ שר (הוא ניסה, פשוט שכח את מילים) שירים של שחר ומוניקה. בכל מקרההההההההההה אחרי ההופעה דיברתי עם שחר, שאלתי אותו מה קורה עם הדיסק של פיטר.. הוא אמר שמתדקם ושהיום(יום שלישי) הייתה ההופעה הבכורה שלו. ואז ישר עניתי "מה?! איפה?" ואז הוא אמר בבארבי.. ואז אמרתי אה הוא חימם את הבליינים? אז הוא אמר לי כן. אז אמרתי לעצמי "אז מה אני עושה פה?" אז הוא ענה לי "זה בסדר גם אני לא יודע מה אני עושה פה" חחח איזה חמוד
ושאלתי אותו מה קורה עם כל השירים החדשים שאני שומעת שהוא שר בהופעות שלו.. אז הוא אמר שיש לו מלא שירים חדשים.. אז יש מצב לעוד דיסק
וזהו, חופש מהנה שיהיה לכוללללללללללללללללכם
אההה ושייגעצ 100% ברוק עצמאות..
לפחות זה מה שהם אמרו

ShadowiT

New member
ואני לא../images/Emo4.gif

אה, ואיך שכחתי? פגשתי שם את מיכל (שם משתמש זמני)

יפה ששכחת! ../images/Emo7.gif

סתאאאם. אבל שחר היה מזה מגעיל אתמול. נראה לי, כמה שזה ישמע ילדותי, שזה בגלל שהוא מזה התבאס שלהופעה שלו בנתניה באו בקושי 20 איש ואילו בשייגעצ היה מפוצץ. וכמו שכבר אמרו פה, גם ככה זה די מוזר ששחר היה אורח של שייגעצ... מה לעשות, בנתניה יש אנשים מוזרים. אבל זאת עדיין לא סיבה לעשות לאנשים פרצופים! איזה ילד! והבסיסט של שייגעצ נתן לי תמספר שלו אם אני ארצה ללמוד. (הייתי לומדת על באס עד לא מזמן אבל הפסקתי כי מזה לא הבנתי תתיאוריה של זה כך שכרגע המגבר והבאס סתם יושבים אצלי בחדר ומתחילים להעלות אבק). ולסיום, חוויה מוזרה ביותר הממחישה עד כמה אנשים בנתניה "מכירים" את מוניקה סקס: באמצע ההופעה שחר עלה לבמה ושר את 180 וגשם חזק וחברה שלי לא הבינה למה הוא שר את זה ושאלה "זה לא שירים של מוניקה סקס?" לא הבנתי מה היא רוצה וגם לא יכולתי בדיוק לנסות להבין כי היה רעש(אחרי הכל הופעה...) ואז בדרך הביתה היא שאלה אותי "מה אז כל הופעה של מוניקה סקס שחר בא לשירלהם את שני השירים האלה?!" אני אישית נכנסתי להלם טוטאלי והתחלתי להסביר לה מי זה בעצם שחר... ותבינו שהילדה היתה שנה שעברה בהופעה של מוניקה! יהיה טוב...

ShadowiT

New member
ייאאא מיכל, יש לך במקרה את האימייל

שלו.. חח הוא נתן לי ונאבד
הוא רצה שנארגן איזה רשימה של כל מי שהיה שם.. חח הוא התלהב מקהל

לא אבל

מישהי שם ארגנה ואם אני אקבל אני אודיע לך (למרות שלא נראה לי שהם ישלחו, גם בהופעה אחת של שחר בכפס לקחו אימיילים ואני מזה התלהבתי ובסוף לא שלחו כלום...) ויש לי קצת תמונות אבל עדיין לא קיבלתי אותן. אנשים יש לי מחר מגן בפסיכלוגיה!!! ונשאר לי עוד מלא ללמוד!! דיסוננס קוגניטיבי! קונפורמיזם! ביייייייייייייייייייייי!

MiToOsH

New member
שחר הפיק לשייגעצ את הדיסק ../images/Emo104.gif

או משהו כזה. רק שברוב הפעמים הם מחממים אותו ולא מאחרים אותו o_O אה כן, הסולן של שייעצ זה יובל מנדלסון ובכללי שייגעצ להקה טובה :)

ShadowiT

New member
אממ יש בפילם.. חח אבל צילמו

שם גם עם מצלמה דיגיטלתי, אני אנסה להשיג את התמונות

למעלה