סתם עידכונים><

סתם עידכונים><

וול, אחרי שיטוט קצרצר בפורום הרשמי גיליתי כמה דברים חדשים@!# אז ככה:
מגזין עם שער של ברט שכנראה מדבר על מה שקרה עם כימיקל רומאנס, ברנדן, דיסק וכל הדברים שהגיוני שהוא ידבר עליהם.. לא הייתי בטוחה אם זה חדש או לא כי הוא עם שיער שחור שם ולא כתוב תאריך, אבל מסתבר שפשוט התמונות ישנות אם הבנתי נכון, שיהיה! לא נראה לי הגיוני שפתאום הוא יפתח את הפה על הנושאים האלו, וציטוט קצת פרובוקטיבי מידי על השער.. נקרא אח"כP:
בדיוידי יש גירסא של דקה וחצי של הנדסום אוקוורד אז כן, הם מנסים לשבור איזה שיא או פשוט נוראנורא לעצבן אותנו! אני רוצה את הדיוידי הזה כבר!!!1
ישמצב שלדיסק החדש או לאיזה שיר ממנו יקראו my pesticide [מדביר החרקים שלי, לפי באבלון
] אני חושבת שזה דווקא דיי מגניב לא? חע חפרתי. THE END

whatascene

New member
סעמק!

ידעתי ששכחתי משהו בסנטר... עולם הירחונים!!!!!!!!! אעעעעעעעעעעע טוב, שבוע הבא.. עוד שבועיים או משהו.. נו שויין =\

אני יכולה לבדוק:)

אני ממילא כל שישי שם.. עולם הירחונים הוא הדוכן שליד פול אנד בר כן? שבוע שעבר הייתי שם והמוכר היה חדש והיה נראה כאילו הוא לא יודע מה הוא עושה שם בכללXD בכל מקרה גם הייתי גם בשני אבל הכל מבולגן שם כי שינו את החנות אז היה קשה לחפש והייתי חייבת לזוז לאוטובוס.. נראה מחר

whatascene

New member
ויש גם את החנות, ליד בודי שופ

פשוט אחרי הדוכן את עולה למעלה וימינה (פשוט.. בכיוון שעולה חח) אם את רואה משהו מעניין תזמיני כמה עותקים שיהיו

נו כן, זה השני

הייתי בשניהם היום ואין שום דבר בכלל של AP קאראנג [בעצם, אף פעם לא ראיתי אותם שם] ויש כמה של מטאל אדג' שהם אמורים להופיע באחרון אבל כולם שם ישנים יותר..

whatascene

New member
ככה

AP ראיתי הרבה פעמים וגם קניתי. בקשר לקרנג.. הם טוענים שלפעמים מגיע, אם יש עודפים או משהו כזה, אבל זה לא עיתון שמגיע קבוע או בהזמנה. פעם היו להם כמה וקניתי, אבל הם לא ממש מביאים אותו. בכל זאת, AP אפשר וכדאי לברר אם יש להם או אם הם יכולים להביא כי זה משהו שכן מגיע, כנל למטאל אדג' וגם בלאנט אולי יש, אני לא בטוחה.

חח שישי הבא!

אה והתכוונתי שאף פעם לא ראיתי את דה יוזד בקאראנג, לא את העיתונים האלו בחנות. לא הסברתי את עצמי נכון

whatascene

New member
רגע.. זה אומר שיש עכשיו קרנג בסנטר?

אולי אני אקפוץ השבוע..

whatascene

New member
זה אחלה עיתון

ובטח יוצא יותר זול.. בסנטר יש רק פה ושם, פעם בשנה בערך

nesta girl

New member
אני לא רואה כלום בעיניים!!!

זה פאקינג פיצי!אבל אחרי שקראתי זה נשמע ממש הזוי שברט יגיד לעיתונאי "רק בגלל שאתה המראיין אני אספר לך בדיוק מה קרה" ובכלל יפליל לחלוטין את רק את קווין בקטע של ברנדן ליודעת..זה אמור להיות מגזין אמין לא?

whatascene

New member
הוא הפליל את קווין?

טוב קווין בעצמו דיבר בDVD יאללה... משונים אלה..

whatascene

New member
ואחרי שהוצאתי לעצמי את העיניים

עם הכתבה............. ברט הזה הוא באמת משהו.. אני לא יודעת אבל איזה משהו עדיין. יכול באמת להיות שעיקר העניין היה בין קווין לברנדן, אנערף.. אבל הוא גם אמר שהדיסק החדש הוא כאילו כולו של קווין וברט.. איפה ג'פה?

nesta girl

New member
מה לא מובן?

מה???? אני לא מבינה!! ושמתי לב עכשיו שבכתבה ברט עונה על שאלתך (בערך..)

למעלה