סתם עיינתי לי באתר "מומה"..

חולוני

New member
סתם עיינתי לי באתר "מומה"..

ומצאתי לי טור של אחד בשם ניב הדס שבו הוא יוצא נגד רדיוהד של 2 האלבומים האחרונים.. כאן מה אתם חושבים? האם הוא צודק או סתם מזיין בשכל? והאם באמת קיד איי ואמנזיאק לא משתווים לאוקיי ולדה בנדס? או שאולי הם כן משתווים להם, ואפילו עולים עליהם?

The Wonder Boy

New member
ניב הדס..

נהנה קצת יותר מדי מכל הקטע של לרדת על להקות אחרות, בלי להגיד שום דבר באמת. כי אין בתור הזה מילה אחת של ביקורת אמיתית. הוא סתם מכסח. והוא נהנה מזה.. כמה שהוא נהנה מזה. אני דוקא מעדיפה את kid a ו-amnesiac. amnesiac הוא בעצם הפיבורט שלי. רדיוהד של שני האלבומים האחרונים תפסו כיוון שונה לגמרי, ולא כיוון רע. וזהו :)

polyethylene

New member
אוקיי, קראתי !!! ‏../images/Emo9.gif

כבודו של ניב הדס מונח במקומו. המדינה חופשית וזכותו של כל אדם היא דעה משלו, והחופש להביע אותה. אני מכבדת את דעתו של ניב מפני שגם עליי לא אהובים במיוחד כל האלבומים של רדיוהד, מבחינתי וטעמי המוסיקלי יש טובים מאוד, טובים יותר וטובים פחות. הכתבה שלו די טובה כי הוא די התעמק באלבומים ולא רק נתן האזנה שטחית וקבע עובדות המבוססות על האזנה רדודה וטוב שכך... האם הוא צודק? לשאלה הזו אין פיתרון, אני חושבת שלא, ויבואו אחרים שיחשבו שכן, ובגלל זה יש פורום, כדי להביע עמדות ולשמוע דעות ורעיונות נוספים. תודה על הלינק למאמר של ניב הדס.

polyethylene

New member
לא נשמע טוב... ../images/Emo4.gif

אני אוהבת את כל האלבומים (ואפילו מאד), אבל עם kid a ו- amnesiac, היה לי קצת יותר קשה להתחבר מהשמיעות הראשונות... בסוף הצלחתי.

The Wonder Boy

New member
דוקא לפי מה שהוא כתב

לא נראה לי שהוא באמת ישב והקשיב ל-amnesiac. הוא לא באמת התעמק בו, כמו שאמרת. אז יופי. הוא שמע אותו בלופ במשך יום שלם. אבל במשך כל היום הזה, כמו שהוא בעצמו אומר, הוא התעסק בדברים אחרים. בפעם הראשונה שבה אני שומעת דיסק - כל דיסק - אני פשוט יושבת בחדר ומקשיבה לו. לא שומעת אותו ברקע, אלא ממש מקשיבה לו. ואולי זה מה שהיה חסר לניב הדס.

january18

New member
משנה לכם ביקורות של דיסקים? כאילו,

אם מבקר ירד על איזה דיסק של להקה שאתם אוהבים, אז לא תקנו את הדיסק? כי לדעתי זה כמו סרטים, ממש לא אכפת לי מה מבקרים אומרים אלא אם כן כ-ו-ל-ם אומרים שהסרט דפוק.. רעות.

The Wonder Boy

New member
זה לא משפיע עלי..

כי למבקרים, אחרי הכל, יש טעם משלהם, ומנסיון זה בד"כ לא הטעם שלי :)

Eclipsed 0

New member
אני לא מקשיבה למבקרים.

סומכת רק על מכרים עם טעם דומה לשלי, ועל עצמי. לשמחתי, יש לי אינטרנט, ואני יכולה להוריד דוגמיות. וגם אני תמיד תמיד מקשיבה לדיסק בחדר, בשקט, משתדלת להיות כמה שיותר רגועה ואובייקטיבית שאפשר. זו הדרך הכי טובה לשמוע מוסיקה, ההנאה ממנה היא מקסימלית בצורה הזו (ניסיתי פעם להקשיב ככה לטראנסים. שמתם לב שהם מעבירים ריקנות איומה ?)

Esmena

New member
ברור. אני נקרופילית של ביקורות

מוזיקליות(וגם אחרות) . זה לא ממש יגרום לי לקנות /לצרוב דיסק או לא לקנות/לצרוב דיסק, אבל אני לוקחת דברים לתשומת ליבי. הכוונה עוזרת מאוד. ואגב,למה להגיד להקות? יש גם זמרות/ זמרים וזה לדעתי הבילתי נחשבת יותר מעניין, כי זה יותר אישי.אך כל מיקרה לגופו...

Eclipsed 0

New member
פורצת בקריאות "Yes, yes, yes"

בהחלט, הייתי קונה את Amnesiac גם אם לא היה של רדיוהד. אם שומעת אותו ואת Kid A בדיוק כמו האלבומים ה"רוקיסטיים". אני אוהבת את כל האלבומים שלהם. כל אחד מהם מיוחד ויפה בדרכו המיוחדת שלו, ואין לי פייבוריט. אני נהנית מכולם באותה מידה, כולם עשויים בצורה טובה, כולם מרגשים וסוחפים. אני לא מסכימה איתו, אבל כמו שאמרו - It´s a fre(ak)e country.

skin blues

New member
העתקתי לכאן ..

את הביקורת הכי יפה שקראתי אי-פעם. פשוט גאונית(אני גם מסכימה על כל מילה אבל זה כבר פחות רלוונטי) . הביקורת היא של אורי משגב והתפרסמה בעיתון "העיר" בסיכומי השנה הלועזית במוזיקה. רדיוהד, "AMNESIAC". "בעוד אתה נושא נאומים יפים/אני נקצץ לחתיכות/אתה מאכיל בי את האריות/במין איזון עדין/וזה מרגיש בדיוק כמו צלחות מסתובבות/ אני גר בארץ מטורללת/וזה מרגיש בדיוק כמו צלחות מסתובבות/גופותינו צפות במורד הנהר הבוצי..." הזמרת הפופולרית נטלי אימברוליה סיפרה שניסתה להאזין ל"אמניזיאק" ונרדמה באמצע.הפסופר הפופוךרי ניק הורנבי הביע גם הוא את חוסר שביעות רצונו מהכיוון החדש של רדיוהד.לא הפסקתי להאזין לאלבומה החדש של גברת אימברוליה,גם לא לקרוא את ספרו החדש של אדון הורנבי. פשוט אני מה זה עסוק , ובזמני הפנוי אני מעדיף לעשות דברים אחרים,למשל להקשיב בפעם האלף ל"אמניזיאק"-אלבום נפלא שכמותו, מאלו שרק הולכים ומשתבחים בכל האזנה נוספת.עייפתי מלנסות לשכנע אנישם קצרי רואי ורוח בגדולתה של רדיוהד ה"חדשה" והאמת שגם אין בזה צורך.הרי מה שהוגדר עם צתאם של "קיד איי" ו"אמניזיאק" כהתאבדות אומנותית ממילא משך השנה ביתר שאת מליוני מאמינים. הם מבינים היטב את מצב הדברים: בעולם מקולל, שבו גופותינו נסחפות במורד הנהר בשעה שמנהיגים רעים ממשיכים לשאת נאומים, לפחות יש לנו את רדיוהד. שמרתי את הביקורת בגלל שהיא כתובה כל כך יפה.. מקווה שתאהבו

polyethylene

New member
פשוט נפלא ../images/Emo4.gif

איזה כיף לקרוא ביקורת כזו על הבוקר, ממש נמרח לי חיוך...

למעלה