סתם קטע שמעצבן אותי....

סתם קטע שמעצבן אותי....

קלטתי פה כמה בנות שאשכרה לא מבינות כלום מהחיים שלהן. עושות אורגיות על ימין ועל שמאל , מדברות במומחיות על מציצות...ובלה בלה בלה הקטע שהן פאקן בנות 14-15 , ולא רק שלדעתי הן בכלל לא אמורות להזדיין בגיל הזה הן גם עושות מלא שטויות. אז תרשו לי להגיד לכן..... אין לכן מושג מה זה סקס.... ואני גיליתי להפתעתי...שכל הזמן אני לומדת משהו חדש... וזה מדהים שבגיל 16 חשבתי שאני יודעת הכל...אבל התברר לי שלא ידעתי כלום...ואני יודעת שבעוד כמה שנים אני ארגיש ככה גם בקשר לגיל הנוכחי שלי... אז רק רציתי להגיד לכן , קחו את זה לאט ואל תעשו שטויות. נ"ב...אני במחזור אז אני סתם במצברוח קרבי...

זה כל כך נכון../images/Emo70.gif

יש את כל החיים כדי לעשות את זה
מה נסגר איתם

SYCHO

New member
גם אני אומרת את זה

ילדות יש רק קצת נצלו את זה בהליות ילדים ולעשות שטויות שררק ילדים מסוגלים...יש לכם את כל החיים לעשות את זה....גם לי...:) האב פאן!

טינקר2ל

New member
אוי פשוט תגידו "בת אל" וזהו...

שקוף שאני אחת מה"בנות" האלו....למרות שזה ממש אבל ממש אבל ממש ממש ממש ממש לא נכון

חחחחחח

אבל את לא מבינה מה שאת עושה ישפיע על כל החיים
את הההמשך נעשה באי סי קיו...

EverMan

New member
זה לא רק את חמודה ../images/Emo9.gif

היה לנו ויכוח כזה גם בצ'ט אתמול ... השאלה שעלתה שם היא : "מי אתה שתטיף לי מוסר שאתה גדול ממני רק בשנתיים/שלוש?" "למה לך מותר ולי אסור?" האם בגיל 14-15 אנחנו מרגישים שאנחנו יודעים הכל (ובתור אדם שעבר את הגיל הזה - אנחנו בהחלט חושבים שאנחנו יודעים הכל - אבל אנחנו לא) ? ואם כן - זה אומר שאנחנו לא צריכים לחכות לשום דבר כי "אנחנו בוגרים" ?

רותמיקה

New member
ענבר, עם מי הויכוח היה?

דווקא נשמעת לי ילדה חמודה..(זאתי שהויכוח היה איתה
)

ני3ו3ות

New member
תראי, תשמעי../images/Emo47.gif

אני חושבת שאת טועה. התבגרות זה דבר אינדוודואלי אני יכולה לעבור בגיל 17 לדוג' משהו שאת חווה רק בגיל 19 אז זו טעות לבוא ולומר שהבנאדם מדבר שטויות ולא מבין כלום מהחיים שלו. בחייאת תנו לחיות, בלי להעביר ביקורת. יש אנשים שחיים בצורה שונה, אז מה.. נקטול אותם? לא, ננסה לקבל, ולהבין. זו סתם שינאת חינם וכעס לא מוצדק.

אני בעצם מנסה להגיד

שגם אם נראה לנו שאנחנו יודעים הכל, אנחנו בעצם לא יודעים כלום ושכדאי לחשוב פעמיים לפני שעושים שטויות

רותמיקה

New member
../images/Emo45.gif

אני לגמרי מסכימה איתך, אני גם בת 15 וסקס מלא נשמע לי רחוק, ניסיתי פעם אחת אוראלי עם חבר שלי שהוא היה איתי מעל חצי שנה וזהו, אני באמת צעירה עדיין... אורגיות? קאם און! יש לך את כל החיים לפניך.. את בטוח תתחרתי!

notorious KIM

New member
אני לא שוללת את כל מה שאת אומרת

אפילו מסכימה חלקית. אבל סתם כדי להעניק לך נקודת מבט נוספת.. למה זה מעצבן אותך? למה זה מפריע לך? פוגע בך? אין שום סיבה בעולם שיעצבן אותך. מי את שתחליטי מה הן יודעות על החיים ו/או מה הן יודעות על הסקס? על סמך ההכרות העמוקה שלך איתן? אז מה שבעצם מעצבן אותך זה שהן מתיימרות להיות מבינות גדולות בסקס? אני בטוחה שגם הן מתעצבנות מזה שאת מתיימרת להיות מבינה גדולה בחיים שלהן. אני אישית לא חושבת שזה ממקומי לשפוט אותן ולהחליט אם הן עושות טעות (למרות שכמובן יש לי דעה אבל פשוט לא לי, לא כאן להביע) בכל אופן תרדו מזה - תפסיקו להחליט בשביל אחרות אם הן שרמוטות או לא, מבינות או לא היחידה שצריכה לעשות את החשבונות האלה זו היא בעצמה לבדה בשבילה ולא אף אחד אחר מכם.

למעלה