סתם קיטור

l1zard

New member
סתם קיטור ../images/Emo9.gif

אוף!!!! יש לי החל ממחר קורסים.. עד סוף השבוע הבא..... אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולמה זה רק ממחר? כי ההנהלה המטומטמת של הביצפר שלי שכחה להודיע לי.. נחמד מצידם הא? ועכשיו אני בלאט תקועה בבית במקום להיות איפשהו ולהנות לי :( ומחר אני צריכה לקום ב-6!!!! :((((( אוף! אוף! אוף!!! ועוד אני אהיה עם החדשים האלה.. אוף!!! וכנראה אין שם אף אחד שאני מכירה.. אוף!!!!!!!! אוף! אוף! אוף!!! הנחמה היחידה שלי שזה בתל אביב ואני אוכל לעשות שם משו אחרי הלימודים.... אני מקווה............................ אוף! אוף! אוף! לא רוצה :(

bariska

New member
לא נורא

תחשבי שזה בסה"כ עד סוף השבוע הבא..יעבור מהר בסה"כ ובאמת חבל שאין שם אפאחד שאת מכירה..אבל זה בכלל לא רע להכיר אנשים חדשים..אני אוהב
אבל למה ב6 בבוקר לעזעזל.. אין כלב בחוץ בשעות האלה..

lisa sh

New member
עזוב אותך שטויות...

שמעי.. אמרת שזה בתל אביב, סבבה , תהני מזה.. לכי לים, אולי תקבעי עם כמה חברים שיבואו לפגוש אותך ותלכו לעשות איזה משהו נחמד (לראות סרט, לאכול ....כאלה) חוץ זה מה זה הקורסים האלו??של מה? ואמרת שזה רק עד השבוע הבא.. זה ממש שטויות.. תחשבי כמה זה שבועיים לעומת כל החופש שעוד מצפה לך... גוד לאק בכל אופן...
לאב יא

l1zard

New member
אהה!!!!

חיחיחיחיחי.. :)) חוץ מהעובדה שישנתי היום רק 3 שעות דווקא היה סבבבה :))))) שני ידידים שלי משבח עוברים לביצפר שלי אז זה יופי טופי :)) היה מצחיק.. :)))) ו.. כל החדשים הם אמממ.. איך להגיד? חנונים כאלה.. (כמו רוב האנשים בביצפר שלי אבל חפיף..) חוץ מילדה אחת נחמדה.. :)))) אז זה בסידר :)))) מעניין לי ללמוד מתמטיקה.. חחחחחחחחחחחחחחח.... not! אבל חפיף.. :)) אני אעבור את זה בסבבי :)))

את לא תאמיני..

אבל הלוואי שהייתי יכולה לחזור ללמוד בבית ספר.. מוזר הא? מסיימים את החרא הזה ואז רוצים לחזור.. את בטח לא מבינה אותי.. וכן, קורסים בקיץ יכול להיות מבאס, אבל לפחות לא תשבי בבית לבד ותשעממי. אחרי הקורס תצאי עם אנשים ותהני...

l1zard

New member
חח.. אני בכלל לא שפויה.. :)

כמה זמן אני בחופשה? שבוע וחצי? שבועיים? כן משו כזה.. וזה כבר היה חסר לי... כן כן.. התגעגעתי לביצפר שלי.. שזה בכלל ביצפר מעפן.... ואני מבינה אותך.. אני די פוחדת מהרגע הזה שיגיע...

עצה

תעשי יותר בשכל ממני, ולפחות תתכני את הזמן אחרי הלימודים- זה יתן לך הרבה. כי יש לי עכשיו שנה של... כלום! וזה מבאס..

למעלה