סתם קפצתי לבקר ומצאתי

שארקית

New member
סתם קפצתי לבקר ומצאתי../images/Emo7.gif

שפורום צח"מ הפך לחדר צ'ט לא מעניין במיוחד. שחר, תודיע לי בבקשה במסר פרטי מתי הפורום הזה חוזר להיות פורום מלא סיכומים וקולוניידים וסקירות מעניינות. עד אז לא נראה לי שווה לבקר כאן. ביי בינתים.

SupeRonit

New member
למה ככה../images/Emo35.gif

תמיד שאנשים צוחקים וטוב להם על הנשמה חייב לבוא ה
ולהרוס?!?!
אפשר להנות משני העולמות
-גם זה שאת מעדיפה קיים, אז למה לא לקבל בסבלנות וסובלנות את השני

SupeRonit

New member
../images/Emo51.gif

העיקר שהקפצת את ההודעה כיבאמת חיפשתי אותה

אין בעד מה חמודה...../images/Emo70.gif

הנה הקפצתי אותה שוב... וגם סתם שמתי תמונה...

Charmed24

New member
מה זאת אומרת../images/Emo35.gif

זה לא רק שחר אחראי על סיכומים קולוניידים וסקירות מעניינות גם את יקירתי מוזמנת לכתוב לנו סקירות מעניינות, וכך גם שאר אנשי הפורום שחר משקיע הרבה בפורום הזה, ובתור אחת שנהנת ממנו, מה שכתבת זה ממש כפיות-טובה

python 4

New member
זה אופיו של פורום.

אני לא מסכים איתך שזה חדר צ'ט, אין פה הודעות בסגנון "שלום אנשים מה שלומכם" "טוב תודה איך האישה". כן? אבל הודעות על הפרק היומי או למשל מי יותר חתיך - בילי או ההוא מה שמו - אלו הדיונים שבדרך כלל עושים בפורומים כאלה. זה שיש לנו אנשים כמו שחר וצ'רמינג שאוהבים לעשות סיכומים ארוכים זה ערך מוסף ולא מחוייב המציאות.

junny

New member
חבל..

אין ספק שאופי הפורום השתנה רבות בשבוע האחרון, אני עוקבת אחריו ממש מהשלב ששחר קיבל את ניהלו והיו רשומים רק 5 משתתפים לפורום. אין ספק שהוא גדל בבת אחת- וזה תודות לכם שגרמתם לאנשים לרצות לקחת חלק בו (ואני מתכוונת לים כחול, פיית הפרחים, דון12, פייתון, צ'ארמי וסליחה אם שכחתי מישהו) ואומנם אני לא ממש מורגשת בפורום הזה אבל אני בהחלט מרגישה את השינוי. תראי אנשים פשוט לוקחים את הסדרה הזו בקלילות ומרשים לעצמם לצחוק גם על הסדרה וגם על עצמם. אם מה שמעוניין אותך זה הסיכומי פרקים, הספויילרים והסקרים את פשוט תמצאי אותם בין ההודעות של פיתון וצ'ארמי מזילים ריר על בילי פיליס וג'יל. יש חלקים שאני פחות נהנית מהם אבל יש הרבה חלקים בפורום שאני מאוד אוהבת, אבל אני לא מרשה לעצמי לכעוס על אף אחד כי אני לא תורמת לפורום הזה כלום. את יכולה לעזוב- לדעתי את מפסידה פורום נפלא!!

junny מותק.....אין עלייך!

לצערי אני מוצאת את עצמי קוראת יותר מאשר כותבת (ולא תמיד יש לי את הזמן לקרוא) כך שאני לא רואה את עצמי תורמת משהו לפורום חוץ מהנאה צרופה מכל מה שכל אחד כותב כאן, ובטח! לא רואה את עצמי כמבקרת של מישהו. אני יודעת שבכל פורום גם אם הוא מתמקד בנושא אחד יש מצב של עליות ומורדות, כמה כבר אפשר לחדש? כמה אפשר לרענן? על מה אפשר לדבר אם בפרקים עצמם עובר בנו פיהוק אחד ארוך? (הפרק של אתמול היה כזה) כך שאני יכולה להבין שבפרק כזה משעמם מוצאים לפחות את ה"שיא" שאפשר לדבר עליו, ואתמול השיא של הפרק היה "מלקולם ההורס" ו"השינוי שחל בבילי מפרק לפרק"... לדעתי יש אפשרות ואפילו צורך להעביר ביקורת, אבל צריך לדעת גם באיזו דרך להעביר את הביקורת הזו. שאלה לפני סיום..מה קורה עם המפגש המדובר?...ירד מהפרק? ולסיום...כדברייך junny הפורום הזה באמת נפלא.

ים כחול

New member
הפורום ניפלאאאאא בעיניי ../images/Emo24.gif

יש כאן בחורים\ות מבריקים\ות שנונים\ת משקיעים\ות ציניים\יות משעשעים\ת ולא מפרטת שמות של כולם כדי לא לשכוח אף אחד\ת .. אני מאד נהנית
ומי שהחמאתי לו\ה בעבר כבר יודע\ת זאת . פורום ברמה

אני מסכים עם כל מילה ../images/Emo45.gif

ובנוסף, לדעתי זה נחמד שלפעמים סוטים קצת מנושאים. אנחנו לא רובוטים, אין כאן "תכנית עבודה" מוגדרת. לפעמים יוצא שמדברים על נושאים פחות מהותיים שקשורים ל"צעירים", לצד נושאים כן חשובים (ובינינו, מי אנחנו שנקבע מה חשוב ומה לא? יכול להיות שמה שבעיניי חשוב לא חשוב בעינייך, ולהיפך). וכן, לפעמים יוצאות הודעות מעטות שלא ממש קשורות ל"צעירים", אבל זה רק מגבש את חברי הפורום ונותן אווירה יותר טובה לדעתי. כל עוד לא נפתח שרשור במיוחד למטרת אוף שכזו, וזה מנוצל בין לבין ההודעות הרציניות, אני לא רואה סיבה להפסיק עם זה.

למעלה