סתם רגע שהעלה בי חיוך אתמול

mishel s

New member
סתם רגע שהעלה בי חיוך אתמול

הייתי ברכבת, בלילה, חזרה לכוך שלי בטוקיו.בתחנה מסויימת עלו שני אנשי משכורת מבוגרים, שניהם עם שיער לבן, שניהם לבושים לעבודה.אחרי כמה תחנות, אחד מהם ירד.רק אחד.הוא קד לשני לפני שירד, והשני קד לו חזרה.הוא יצא מהרכבת ועמד על הרציף, מביט על השני דרך החלון.שניהם הביטו אחד על השני ושוב זה שהיה בחוץ קד.שוב זה שהיה בפנים קד בישיבה.הבחור בחוץ סיים את הקידה ועמד.לא הלך לשום מקום, עמד וחיכה.הרכבת משום מה, לקח לה קצת זמן עד שהתחילה לזוז.הבחור בחוץ קד שוב.הבחור בפנים קד חזרה שוב.עבר עוד קצת זמן והרכבת התחילה לזוז סוף סוף.הבחור בחוץ קד קידה אחרונה עמוקה שוב...והבחור בפנים השיב לו הנהון קידה בראש/חלק גוף עליון תוך כדי ישיבה.אני די בטוח שהבחור שהיה בחוץ היה מתחת לבחור בפנים ב"דרגה".לי היה פשוט משעשע לראות את כל החילופי גינונים האלו.לא היה מוזר או לא ברור או משהו, סתם שיעשע אותי לראות שהוא מחכה עד שהרכבת תתחיל לזוז כדי לקוד פעם אחרונה.שלא יהיה מצב שהוא קד ואז הולך ראשון.

herouth

New member
בטח גם כשהוא מדבר איתו בטלפון הוא קד.

jonbaum

New member
חוק בסיס ב-miokuri

שאתה לא הולך לשום מקום עד שהאדם שאתה אומר לו שלום נעלם לתוך האפלה.

Tenguy

New member
ראיתי את זה כל כך הרבה פעמים... ראית פעם התנצלות?

יש קידות הרבה יותר דרמטיות... פעם כשעברתי ברחוב teramachi בקיוטו, ראיתי אדם לבוש חליפה קד שכל הגוף שלו צמוד למדרכה אל מול דלתות אוטומטיות של חברה כלשהי...
זאת היתה ממש השפלה עצמית בפומבי הכי גדולה שראיתי בחיי .... כל כך מדהים שלא העזתי אפילו לצלם אותו

semuelf

New member
מתעללים אחד בשני

ליד הבית שלנו ביפן היתה מספרה. ולפעמים העובדים היו מתעללים בעובדים החדשים. (כנראה)
זורקים אותם החוצה, והחדש היה צריך להתחנן שיתנו לו להכנס חזרה. עם זחילה על הרצפה, דמעות וצעקות. כך, באמצע הרחוב.
זה היה... מכמיר לב.

jonbaum

New member
גם אומרים תודה בצורה דרמטית

למשל בתחנות דלק.
מתדלקים את האוטו, משלמים ומתחילים לנסוע.
כשהאוטו כבר בחצי הדרך ליוקוהמה הבחורצ'יק בתחנה עדיין צועק
ありがとうございました

mishel s

New member
טוב את זה גם אפשר לראות בכל סופר

אנשים משלמים ולוקחים את הדברים שלהם והולכים
אבל הקופאית עדיין חייבת לסיים את כל המשפטים שלה.
ありがとうございます。
またおこしてください
אז כמבן פנות לקונה הבא עם
お待たせしました

רזאי

New member
הכי מיוחד בעיני, גננות מתנצלות.

מגיעה לקחת את הילדים מהגן. בשער מחכות לי 3 גננות. שתיים שאחראיות על הפעוט שלי, ואחת מההנהלה. שלושתן קדות כמעט עד הרצפה, ומבקשות סליחה ברגשות הכנעה עמוקים. הייתי בטוחה שהילד שלי פתח את הראש, או לפחות שבר יד. בסוף חיפוש קדחתני על גופו, גילה שריטה קטנה על המרפק.
בפעם הראשונה שזה קרה, הייתי ממש מבוהלת. בפעמים הבאות כבר לא התרגשתי.

למעלה