סתם רוצה לדבר על המצב!!!
תראו חשבתי המון, ואמרתי לעצמי,,,כול המלחמות האלה בעולם למה? והגעתי למסכנה, ניקח דוגמא את הערבים והיהודים. היהודים מנסים לעביר מסר לערבים, הערבים מנסים לעביר מסר ליהודים. (ושלא נדבר על זה ששניהם רוצים להעביר את אותו המסר רק בסטייל שונה) היהודים חושבים אם הם לא יחשבו כמנו, נלחם בהם עד שיחשבו בדיוק כמונו. והערבים מנסים לעשות את אותו הדבר בדיוק (ושוב פעם רק הדרכים שונות) וזה מה שיוצר את המלחמה ואתם יודעים מה אחד המנעים של היהודים והערבים האגו שלהם. (ולצורך העניין המחשתי את התאוריה שלי דרך הדוגמא הזו.) אבל האנשים פה ושם עוד לא הצליחו להבין שהמלחמות האלה הם פסה
מזמן. האנשים חיבים להבין שלמען שלום אמיתי צריך לוותר (שמולנאית בנשמה) בכדי שיהיה טוב לכולם, בכדי שיהיה שקט. ושכול אחד יחשוב מה שבא לו ואיך שבא לו. ושוב פעם המלחמות האלה,,,,פסה פסה פסה אבל מזמן. אנחנו דור של אהבה, ולא של מלחמה. טוב עד אכשיו דיברתי על המצב בגדול, אכשיו קצת ביותר קטן שזה על החיים ביום יום שזה הכי גדול.... ויש לי כמה שאלות אם מישהו בכלל מגיע לפורום המת הזה חחחחחחחחחחחחח
1-האם המלחמות האלה מגיעות גם אלינו לחיינו? 2-ואם כן, יש דרך אחרת חוץ מלתקן את עצמכה?(וששני הצדדים יהיו מנצחים
) 3-ניראה לכם שמתישהו יגמרו המלחמות ההזיות והמפגרות האלה? 4-ניראה לכם שאנשים פה יפסיקו לשחק אותה טובים ויתחילו באמת להיות טובים בינהם לבין עצמם.. טוב מה יצא מכול ההודעה הזו מלא שטיות כרגיל חחחחחחחחחחחחחחחחח הספקתם להכיר אותי לא ?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ערב נפלא לכככככככולם גם לכם
תראו חשבתי המון, ואמרתי לעצמי,,,כול המלחמות האלה בעולם למה? והגעתי למסכנה, ניקח דוגמא את הערבים והיהודים. היהודים מנסים לעביר מסר לערבים, הערבים מנסים לעביר מסר ליהודים. (ושלא נדבר על זה ששניהם רוצים להעביר את אותו המסר רק בסטייל שונה) היהודים חושבים אם הם לא יחשבו כמנו, נלחם בהם עד שיחשבו בדיוק כמונו. והערבים מנסים לעשות את אותו הדבר בדיוק (ושוב פעם רק הדרכים שונות) וזה מה שיוצר את המלחמה ואתם יודעים מה אחד המנעים של היהודים והערבים האגו שלהם. (ולצורך העניין המחשתי את התאוריה שלי דרך הדוגמא הזו.) אבל האנשים פה ושם עוד לא הצליחו להבין שהמלחמות האלה הם פסה