סתם רוצה לפרוק.

TheWhiteTigris

New member
סתם רוצה לפרוק.

שיגעה אותי. גרמה לי לרדת מהפסים כבר. התחילה איתי, והזמינה אותי לצאת. סבבה, הסכמתי. היססתי קצת, אבל חפיף, מה רע. דווקא מצאה חן בעיניי. יצאנו פעם אחת. הלך דווקא טוב. אפילו בסוף... תשלימו לבד. הייתי במצב רוח מצויין. הייתה כימיה נהדרת בנינו. יום אחרי זה, התחלתי לחטוף את שרשרת הוירוסים. למרות זאת, הבהרתי לה שאני כן רוצה לצאת איתה וזאת לא רק דרך להתחמק ממנה. סבבה, חיכינו וחיכינו, יום, יומיים, שבוע, שבועיים, הוירוסים ממשיכים לתקוף אותי ואני לא מבריא. אחרי שבועים וחצי מודיעה לי: "יש לי שיחה חשובה איתך". סבבה. פתחתי איי סי, דיברנו. "תשמע, אני לא ממש נעולה על זה שנצא שוב." "מ`סתומרת? אמרתי לך שאני לא מנסה לייבש אותך, אני באת חולה! מה את רוצה שאני אעשה?" "תראה, זה לא בקטע הזה, להיפך הבנתי שאתה כן רוצה לצאת איתי שוב. הקטע שאני לא יודעת אם אני בעצמי רוצה לצאת שוב." "מה? אבל חשבתי שהולך בנינו משהו! את ממש נתת לי תחושה שהולך ממש טוב!" "כן, אבל לא יודעת... אני מתוסבכת... אתה ממש נהדר, ואני מרגישה קצת דפוקה שאני מוותרת על אחד כמוך... מצד אחד, אני רוצה שנהיה ביחד, מצד שני יש לי הרבה ספקות, ואני לא ממש רוצה... חשבתי אולי אני אצא עוד פעם אחת איתך, אני אראה מה... אבל לא חשבתי שזה ימתח כל כך הרבה זמן בגלל המחלות שלך... בכל אופן, אני רוצה שנשאר ידידים". "אני לא יודע, נראה" "אתה כועס. אמרנו שנהיה ידידים אם זה לא ילך, ואני רוצה שנשאר ידידים!!" *זה בקצרה. הפירוט המורחב ישאר חסוי.* לכי תזדייני. אני לא מבין, מה לעזאזל... כלומר - למה לעזאזל את מתחילה עם מישהו אם את יודעת שאת לא בטוחה לגבי זה?! שתי אפשרויות: 1) היא באמת מתוסבכת - ואז עדיף לי להתרחק ממנה, כי מנסיון שלי, אנשים מתוסבכים גם מסוכנים (לא בהכרח פיזית) 2) אני סתם הייתי מטרה, וזה שיצאנו, בעצם היא השיגה את המטרה שלה ו"איבדה עניין". ואז זה באמת מגעיל. כלומר - קצת אנושיות. לא סתם יש את הביטוי: "אל תעשה לחברך את השנוא עליך". קצת כבוד לבן אדם! לא יודע מה לעשת איתה. היא מתעקשת שנשאר ידידים. לי בא לזרוק אותה שתהיה אוכל לתנינים.

Dr Liri

New member
אוקיי אז ככה

אוקיי תראה, קודם כל אני מאוד מבינה את התיסכול שלך, זה קרה לכולנו הסיפור הזה או אחת הגירסאות שלו (או לפחות כמעט לכולנו). באמת קל להזדהות איתך, זה אף פעם לא נעים ולפעמים גם כואב. ובמיוחד לאגו. אבל, בקשר לשאלה שלך:" למה לעזאזל את מתחילה עם מישהו אם את יודעת שאת לא בטוחה לגבי זה?!" -למה כל פעם שאתה מתחיל עם מישהי אתה רוצה אותה גם אחרי שאתם יוצאים? מותר לכל אחד לשנות את דעתו וזה קורה כל הזמן, אנשים משנים את דעתם. בדרך כלל מתחילים עם מישהו על בסיס משיכה פיזית- חיצונית,ולא כי מכירים, נכון? אז מה מפתיע בזה שדברים משתנים אחרי שמכירים, לפעמים אחרי שבועיים לפעמים אחרי חודשיים, ומה לעשות לפעמים גם אחרי פגישה או שתיים, זה טבעי וזה אנושי. לפחות היא הייתה הוגנת והייתה כנה איתך לאורך כל הדרך. היא רצתה אותך אז התחילה איתך, ואחרי זה כשהיא הרגישה ש"זה לא זה" הייתה מספיק הוגנת בשביל לעדכן אותך, מה שכידוע לא כולם טורחים לעשות. שוב, זה באסה, אבל תשתדל לקחת את זה בקלות. אם אתה לא רוצה שתהיו ידידים, תגיד לה את זה בפעם הבאה שתיצור איתך קשר. בינתיים, פשוט תעבור הלאה, עד העונג הבא... בהצלחה

TheWhiteTigris

New member
העיניין הוא

שכמו שכתבתי - היא הביעה מש התלהבות מאיך שזה זרם. היה לי כל כך ברור שיש בנינו כימיה מצויינת. ואז פתאום זה. זה כמו להפיל פצצה במשקל טון...

Dr Liri

New member
לצערי כל../images/Emo10.gif

שאני יכולה הוא להזדהות עם הכאב והתסכול. מי מאיתנו לא היה שם?
(מאושר המניאק שלא היה שם
) העניין שזה קשה מאוד לפעמים אבל אתה יודע, ככה זה בחיים.
תאר לך מצב שבו הייתם ממשיכים לצאת אבל אחרי כמה דייטים אתה היית מרגיש שהיא לא בשבילך למרות שבהתחלה חשבת שהיא מדהימה- הרי זה גם תרחיש שהיה יכול להתקיים... לא? ברור שכן. אנחנו מתלהבים ממישהו לפני שממש מכירים,כי מה לעשות לוקח זמן להכיר. ואז מתחילים לצאת, לפעמים לא בטוחים שזה זה, לפעמים בטוחים שזה לא זה. יש כאלה שנותנים יותר צ'אנסים יש כאלה שנותנים פחות. ככה זה. ואם אתה עוד נופל על אחת שכנה איתך ולא סתם מסננת או נעלמת, זה גם משהו לברך עליו. אז לסיכום, ברור שזה קשה אני יודעת! באמת..., אבל תשתדל לא לאכול את הלב בגלל זה, כנראה שאיפשהו מחכה לך מישהי אחרת שכן מתאימה לך. אתה עוד צעיר... שים את זה מאחוריך ותמשיך הלאה. (שוב) בהצלחה

מיטללל

New member
תנינים?

עזוב. איפה תמצא עכשיו תנינים?
האמת? באמת מתוסבכת. נשמע כאילו היא באמת לא יודעת מה היא רוצה ממך. ומעצמה. - ולאו דווקא כי היא החליטה שהיא לאו דווקא מעונינית. זה בסדר. זה לגיטימי. לפעמים מגיעים למסקנה הזו גם אחרי 3 או 7 פגישות או נישואים של 12 שנה.. אלא בגלל ש"היא רוצה.. אבל היא לא בטוחה בזה.. והיא דפוקה.. והוא טוב מדי בשבילה.. אבל יש לה ספקות.. אבל היא רוצה..." - ובאמת, יש להיזהר מהטיפוס. אם אתה באמת לא מעוניין, במקומך, פשוט הייתי אומרת, שיש לי מספיק ידידים, שלום ותודה. אבל אם אתה כן מרגיש משהו, אולי שווה לתת איזשהי הזדמנות לידידות הזו... ולראות לאיפה תזרמו.. אתה יכול לשים את האצבע על למה נפגעת? בגלל האגו? בגלל שהתחלת להרגיש משהו?.....

TheWhiteTigris

New member
ה"פגיעה"

זה בגלל שבהתחלה לא הכי הייתי בטוח, והיא שכנעה אותי והכל. אז הסכמתי לנסות, ונכנסתי לקטע - ופתאום היא לא בטוחה. מה שכן, דיברתי איתה (עכשיו אני בריא סוף סוף) אנחנו ניפגש שוב, ונראה מה...

TheWhiteTigris

New member
בסוף לא.

אין לי כוח לשטויות שלה והיא לא רוצה. אז סיכמנו שפשוט לא נצא שוב וזהו.

magenta73

New member
אולי, פשוט...

נאבד המומנטום. ואין כאן אשמים. לא אתה ולא היא. זה שהיא מתעקשת שתשארו ידידים זה באמת נחמד מצידה, אבל לטנגו צריך שניים. אם אתה לא רוצה אז לא צריך. תגיד שלום שלום וזהו.

למעלה