סתם רוצה לשמוע תגובות על...

סתם רוצה לשמוע תגובות על...

השאלה הכי נפוצה, אבל בתור אחת שמבקרת לראשונה בפורום הזה - מעניין אותי לשמוע מה דעתכם באמת על שימוש ב´סמים קלים´ (GIVE ME A BREAK - גראס, נו), ושאלה שונה לגמרי - מה דעתכם להכנסת השימוש בם לחוק. ואתם - משתמשים/לא? מי מכם שמתנגד/ת - הייתי רוצה לשמוע גם התייחסות מצידכם למצב באמסטרדם/הודו/שוויץ וכיו"ב , כמו גם למה לא? ובקשר להשפעות המצב הביטחוניֹכלכליֹסוציוֹאוקונומיֹחברתי וכ´ו...... מעניין אותי לשמוע את דעתכם. מורן.

tiger

New member
הלוואי שיהיה כאן כמו באמסטרדם

כולל רחוב החלונות האדומים.מה יש לנו מגיע לקבל רק את רחוב הפועלים האומללים בתחנה המרכזית? חוץ מיזה שאלת המון שאלות ובצורה ממש לא מסודרת ככה שקשה לענות על כל דבר,אם היית מכניסה קצת סדר בשאלות זה היה יכול רק לעזור

dod_basim

New member
אגב הולנד

זונות היא עבודה לכל דבר שם, ואפילו זונות (מקצועיות) צריכות לשלם מס הכנסה! הייתם מאמינים??

אילתושי

New member
אם היו ממסדים את הזנות

המדינה היתה מרוויחה המון כסף מהמס הכנסה! הרי לעולם ותמיד ישארו זונות ונערות ליווי וכל אלה למיניהן, (וגם למינהם), אז למה לא להכיר בזה? ככה זה יהיה נקי ובטוח, וגם נצטרך לשלם פחות מסים, ולא יהיו "שערויריות מין" כאלה מחרידות על איזו ילדה קטנה שהביאו מארץ אחרת והתעללו בה חודשיים. חשבתם על זה פעם? כי אני רק עכשיו קלטתי את זה. אילת (שלא שייכת לפורום)

זהר פלד

New member
אז ככה:

דעתי האישית: לגבי השימוש בגראס - זה לא מתאים לכל אחד, וצריך לחשוב לפני שעושים. לגבי הליגאליזציה של הקנביס ומוצריו (נו, גראס וכד´), אין לי ספק שזה יכול להיות אחד מהדברים היותר טובים שיקרו למדינה הזו.

לדעתי...

צריך לעשות שהגראס יהיה חוקי...נתחיל מזה שהוא טבעי,וזה כמו אלכוהול...שייעשו גיל מוגבל לזה(לא נראה לי שישימו על זה) בכל מקרה גראס לדעתי יכול להיות חוקי...ועדיף שכך....

למעלה