סתם רוצה................

shoteret

New member
סתם רוצה................

לבשתי לבנים סקסיים מהממים חזייה שחורה עם כתפיות כולה תחרה ותחתון טאנגה שלא משאיר הרבה מקום לתהייה מעל שימלה ארוכה שחורה וצמודה ושסע בצד שגילה רגל מאוד ארוכה וחטובה שיערי הבלונדיני הארוך גולש על גבי החשוף ועיני הירוקות בורקות מתשוקה גדולה לרגלי נעלתי נעלי עקב חדות ובידי אחזתי תיק ערב שחור מול המראה עמדתי והבטתי בבואה שהשתקפה ותיכף ידעתי באותה שניה שבידי העוצמה פשוט יצאתי לבדוק עיניינים וכל שרציתי זה לבדוק ת`תגובה של הבנים נו גם אני רוצה לפעמים סתם לקבל חיזורים וחיוכים תנחשו איך התנהלו העיניינים???? שוטרת

וואו, שוטרת

אם הייתי נראית כמוך גם אני הייתי בודקת אבל בעצם אם הייתי נראית כמוך הייתי יודעת בוודאות מה תהיה תגובתם ובדיקתך מיותרת נשים כמוך רק חיוכים וחיזורים נשים כמוך לנו צרות גורמות כי איבדנו את משיכתנו, על ידכן אבל הסירי דאגה מליבך המדהים לך יש בעיה אחרת - את התוכן אינם רואים כי לגופך נפשם יוצאת ומוכים הם בסנוורים

shoteret

New member
לאלמנה הכחולה

גם אם נראית כך או אחרת הרי תמיד אני אישה ולתגובה מחכה ובטח זה לא אומר שהחזות היא התכונה היחידה יש עוד הנמצא למשל השכלה תואר בוגרת במיכללה ידועה אך השורה התחתונה למה לא להיות גם יפה מי אמר שזה רע? ועוד דבר אין אישה מכוערת יש אישה לא מטופחת שלא דואגת לעצמה שוטרת

לשוטרת המדהימה

חס ושלום תגובתי היתה מפרגנת לעילא ולעילא ונהפוכו - מראש הנחתי שהתוכן רב רק כשהחזות מרשימה, קשה להם - למזילי הריר - לראותו אינני מכוערת, ואינני מדהימה סתם אישה אחת זקנה (לא ממש, רק ביחס אליך...) ותגובות לכולנו נעימות גם לפשוטות וגם ליפות ותארים יש לי שניים אך מה עניין להם לאוניברסיטאיים לרגליים או לשדיים?? לחיוכים ומחמאות ובינתיים מקווה שרבים מהם את קוצרת ונהניית בלי סוף, את, השוטרת באהבה בלי די האלמנה

shoteret

New member
לאלמנה הכחולה

תודה יקירתי על המחמאה חשבתי שאת כועסת עלי ולא מבינה ואני מעריצה שלך אבל באמת אוהבת כל הודעה של האלמנה הכחולה ושמחה נורא שאת כאן דיירת קבועה ועוד יותר שאת חברה אז אם פגעתי עימך הסליחה אלמנה כחולה את נפלאה נוריתי

DIZEL X

New member
HEY YOU H-)

היי את מדהימה שוטרת היי אותי את מחרמנת לא יפה להתעלל אפילו וירטואלית.............

shoteret

New member
הבטחת......

היי סקסי, הבטחת שתספר לי על עצמך ועדיין לא קראתי ולא יודעת מי אתה אז קדימה למלאכה אני כאן מחכה נוריתי

DIZEL X

New member
ס ת ם ....................

רומנטיקן וציניקן ראש כחול - סתם חרמן פנטזן ראליסטי שלא אשמע מיסטי!!! כן עוצר בעצור נותן לזקנה לעבור זה נשמע מעט בומבסטי אני לא עשוי מפלסטיק מכור לחדשות-מבוקר עד ערב מעשן סיגריות בשרשרת וכשנותן לזקנה לעבור מתעמק בחזה של צעירה -שגם עוברת וגם שוטף את העיניים ברגליים ובמותניים וחוזר שוב לשדיים וכשעצרה אותי אתמול שוטרת לביקורת בדרכים נזכרתי בך ס ת ם - ברבורים ואם יש לך עוד שאלות אני פה מוכן לענות

shoteret

New member
לדיזל

רומנטיקן ציניקן סתם חרמן שכחת להוסיף חרזן והאמת מה שעושה לי את זה זו החריזה הנפלאה מלאכה שאתה ממש בקיא בה אולי תאמר לי למשל בן כמה אתה? או איך נראה? כן דברים יותר פיקנטיים מרגשים מרטיטים את מי מעניין זקנה שחוצה כבישים שוטרת

DIZEL X

New member
לשוטרת

1.78 נאה 45 בדרך(נובמבר) לא מומחה לאינטרנט מתפלח בין השניים(הבנים) ונבעט באחוריים הם שולטים על המחשב כשהם באים אני מתחפף!!!!!!!!!!! ואיך אצלך ומה גילך ועד כמה חטוב גופך???? אני מתנצל על חוצפתי העלובה לשאול אשה ממש חוצפה שוב מתנצל נו טוב סליחה!!!!!!!!

DIZEL X

New member
כועסת???

אין תשובה לא רוצה????? נעלבת??? לא נורא...... אני מביט אל השמיים רואה בים סירה יש שתיים חושב שטויות סתם... בינתיים אמצה תשובה ..................... אפילו שתיים

למעלה