סתם רעיון למשחקון קטן

netmaster1

New member
סתם רעיון למשחקון קטן

בגלל שהשנה מחזות הזמר בארץ בסימן תנו לקהל להצביע באסאמס על התפקידים הראשיים במחזמר או שפשוט ניתן אותם ליהודה ונינט(ע"ע יוסף) חשבתי על משחק קטן וחמוד שבטח כבר עשינו כמה פעמים ושכחתי ממנו לגמרי נתחיל עם איזהשהוא מחזמר וכל אחד יגיד את מי הוא היה מלהק לתפקיד, אפשר להצביע עד 5 פעמים מכל אמצעי הצבעה:p הייתי ממליץ להתחיל עם סוויני טוד כי מחמישי הבא הוא נוחת עם התער שלו בארצנו הקטנה. להזכירכם התפקידים הראשיים שם הם סוויני טוד/בנג'מין ברקר גברת לובי'ץ אנתוני ג'ואנה פיראלי טוביאס השופט הבידל שאין לי מושג עד היום מה פירוש המילה הזאת והקבצנית. היחידי שאני זוכר ששיחק בהפקה שעלתה בארץ בזמנו הוא רוג'ר בארט ששיחק את טוביאס והיום מככב בברודווי. אבל את מי אתם הייתם מלהקים? רק עוד דיון כדי להחיות את הקהילה...

trilliane

Well-known member
מנהל
אף פעם לא התלהבתי מהדיונים האלה

אני יודעת שכאן בפורום מכירים גם שחקנים צעירים ואלמונים יותר (ושעבור רובנו המתמודדים ב"גריז" לא כ"כ אלמוניים...) ועדיין. בסופו של דבר אתה מוגבל לשחקנים ולזמרים שאתה כבר מכיר. אני בעד אודישנים כמו גריז, רק בלי תחרות ריאליטי ובלי מסרונים. יושבים אנשי מקצוע, עושים אודישנים, בוחרים את מי שנראה להם הכי מתאים, בלי קשר לשם שלו וכמה פעמים הזכירו אותו במדורי הרכילות. כשאני יוצאת מהבית למחזמר, אני הולכת לראות הצגה, לא מפורסמים על הבמה.

netmaster1

New member
בדיוק ההזדמנות להגיד מי את חושבת

שמתאים לתפקיד בגלל שהוא מתאים לו ולא בגלל שהוא זכה בריאלטי

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא מרגישה שאני מכירה מספיק שחקנים

זה מה שאני מנסה לומר. כלומר, אני לא רוצה לצמצם מראש את הליהוק שלי רק לאנשים שאני מעלה בדעתי, או מכירה בשם. ברור שזה סתם משחק בפורום וכו', אבל זו הנקודה. בזמנו כשהיו משחקים אותו כאן, תמיד חזרו על עצמם אותם שמות שוב ושוב. חלקם שחקני מחזות זמר פעילים כאן, חלקם שחקני בית צבי בולטים, אבל אותם שמות, כאילו עולם התיאטרון כולו נשען רק על חני נחמיאס, ששי קשת, ועוד 8 בוגרי בית צבי. איך שלא יהיה, את סוויני טוד אני (עוד) לא מכירה.

netmaster1

New member
אם תרצי אני אשלח לך וידאו של זה העיקר שלא

תהרסי את המחזמר בצפייה בסרט בתור אינדקציה למחזמר. ובסדר קיבלתי, אולי זה לא היה המשחק הכי טוב אבל צריך להחיות כאן את העניינים קצת מת פה בזמן האחרון.

trilliane

Well-known member
מנהל
הסרט לא יהיה טוב?

כלומר, בתור מחזמר; אני מניחה שמעריצי טים ברטון יהנו בכל מקרה... ולא התכוונתי לרפות את ידיך, הרעיון להחיות את הפורום הוא ללא ספק מבורך, ואני מאמינה שגם בטח יהיו משת"פים, ולא רק משביתי שמחות כמוני... אני אישית מעדיפה דיונים על פני משחקים... כרגע מעניין אותי למשל לדבר על גריז, אבל אני לא בטוחה שזה נושא שיתקבל כאן בשמחה, היתה לי תחושה של הסתייגות מסוימת מהתכנית.

netmaster1

New member
הוא יהיה מעולה לכל מי שלא ראה את ההצגה

כמו בכל סרט מחזמר ואם כבר מנצל"שים את הדיון לדבר על גריז ואין בעיה לדבר על זה בפורום(גו זלצמן!) לי יש המון הסתייגות ממנה בגלל דברים קטנים שההפקה עושה שמעצבנים אותי כמו למשל פתיחת הקווים בתחילת התוכנית ולא בסוף שלה זה לא מובן לי ובכלל זה תחרות פופלריות אחת גדולה כמו כל ריאלטי וזה טיפה חבל

nirbateman

New member
איך אפשר לקבל מידע על ההפקה מ-83'?

אני רק יודע שאת סוויני גילם אלברט כהן הענק, ואת גברת לאבט גילמה תיקי דיין.

nirbateman

New member
עדכון...

את השופט גילם אלי גורנשטיין. רק זה גורם לי להצטער שאין כל זכר להפקה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא בטוחה שזה נכון

"שיקאגו" למשל מדהים בפני עצמו, גם בלי ההשוואה להצגה, כיוון שהוא פשוט עשוי מעולה. אמנם רנה זלווגר היתה ותישאר לעד ליהוק מצער מאד בעיני, אבל כל השאר מקסים, ויש סצינות וביצועים שאני מעדיפה מהסרט. הביצוע הקולי ובפרט הריקוד של Cell Block Tango פשוט מהמם. ב-DVD שקניתי יש גרסה מלאה שלו (כלומר, רק הצילומים של הריקוד, בלי העריכה המשולבת של חיי בית הסוהר) ואני מוצאת את עצמי צופה בו שוב, ושוב ושוב... (והכניסו לשם כמה זויות צילום לתמונה אחת, זה פשוט תענוג לצפות בזה. אה, וקתרין מדהימה, ורואים אותה רוקדת ממש עם כל הרקדניות, עד הסוף).

BroadwayBaby511

New member
מה?!?!

רוג'ר בארט שיחק את טובי בארץ?!?! מה?!!??! למה?!?!?! או שלא הבנתי נכון...?

netmaster1

New member
כן כן

ואכן לא השכילו בארץ להקליט את ההצגה באסה לכולנו. לפני חודשיים ראיתי את יאנג פרנקנשטיין ובסוף המופע דיברתי איתו על זה. אבל אני בטוח שיהודה בתפקיד יוסף יהיה לא פחות טוב:p

nirbateman

New member
זה לא שהם לא השכילו...

הקאמרי החליט לתעד את ההצגות שלו רק מ-1986 כשמלחמת הפורמטים הסתיימה עם ניצחון לVHS,שהוזיל את המחירים. ההקלטות נעשו עם מצלמת וידאו רגילה ואיכות ההקלטה סובלת מכך. מה שכואב זה שאין כל זכר להצגה. אפילו לא תקליט עם הלהיטים.

tommy walker

New member
אגב...

יהודה לא יהיה בתפקיד יוסף. הרעיון ירד כמה ימים אחרי שהוא עלה. עכשיו האופציה היא הראל סקעת.

pazer

New member
השמועות

השמועות אומרות שהציעו לסקעת להשתתף במחזמר כלשהו בלונדון, לא זוכר איזה שם אמרו אז. ודבר שני, רצו לקחת את גלעד שמואלי ליוסף עם ההוא מבנות פסיה (שכחתי את השם)

דווקא את סקעת אני יכולה לדמיין בתור יוסף.

יש לו את הקול ואת הלוק. (שמתם לב ש"קול" ו"לוק" זה אותו דבר רק בהפוך?...
). אבל גלעד שמואלי אופציה עדיפה. ממש בכיתי ממנו ב"דלת סיגרו עלי" בבית צבי.

tommy walker

New member
לגבי גלעד שמואלי

עד לפני חודש בערך, כשהקאמרי היו אמורים להעלות את זה, אז הוא היה אמור לשחק את יוסף. כידוע לכולנו (או שלא לכולנו) מישהו פישל בקאמרי ובמקום לקנות את הזכויות ל"יוסף וכתונת הפסים המשגעת" הם קנו את הזכויות לאיזה מחזה בשם "יוסף". לאחר מכן הבימה קפצו על המציאה וקנו הם את הזכויות למחזמר ואז התחילו השמועות לגבי מי הם רוצים ללהק. כאמור, בהתחלה זה היה אמור להיות יהודה לוי אבל אחרי כמה ימים זה ירד מהפרק כי הלו"ז של יהודה לוי צפוף מדי בזמן הקרוב. אח"כ הציעו להראל סקעת. נחיה ונראה מה יהיה בהמשך :)

למעלה