מיכי 10
Member
הכנתי ביום שישי עוף בלימון, לפי מתכון של קובי בר, שאני מכינה כבר שנים. לכן אני לא צריכה להסתכל במתכון, מה גם שהעברתי כבר לפני כמה שנים את הספר לבתי הצעירה.
אז הרעיון הכללי במתכון של קובי בר, הוא לבשל בסיר רוטב של: שמן, מיץ לימון, מעט מים, הרבה כורכום ואפשר גם מעט פלפל לבן או שחור. להוסיף את חלקי העוף ומים, להרתיח, להנמיך את האש ולבשל עד שהעוף מוכן.
אני מוסיפה תמיד הרבה פרוסות לימון בקליפה.
הפעם, הוספתי גם רבעי תפוחי אדמה (לימון כבוש עם שום, שמן ופפריקה חריפה שכבשתי בעצמי. סתם, כי רציתי שזה ייגמר).
ועוד הוספתי סלרי גבעולים ותחתיות ארטישוק קפואות.
הכל ביחד - מעדן!
מיכל.
אז הרעיון הכללי במתכון של קובי בר, הוא לבשל בסיר רוטב של: שמן, מיץ לימון, מעט מים, הרבה כורכום ואפשר גם מעט פלפל לבן או שחור. להוסיף את חלקי העוף ומים, להרתיח, להנמיך את האש ולבשל עד שהעוף מוכן.
אני מוסיפה תמיד הרבה פרוסות לימון בקליפה.
הפעם, הוספתי גם רבעי תפוחי אדמה (לימון כבוש עם שום, שמן ופפריקה חריפה שכבשתי בעצמי. סתם, כי רציתי שזה ייגמר).
ועוד הוספתי סלרי גבעולים ותחתיות ארטישוק קפואות.
הכל ביחד - מעדן!
מיכל.