סתם רעיון צולע אבל...

Yodi Paparnuk

New member
סתם רעיון צולע אבל... ../images/Emo19.gif

נכון יש את סוג המוזיקה המביך שתמיד אהבנו בעבר? (או שזו רק אני...) אז אצלי לדוגמא - שירי פופ שמכירים מדיסקים של אוספים כאלה נוראיים... מהסוג ששמים במסיבות של כיתה ה' וו', שבהן יש את הזוג שרוקד וכל השאר שפשוט בוהים בהם, עד שמישהו מציע את הרעיון של אמת או חובה ואז כולם נחרדים כשבן נותן לאיזו בת שהוא אוהב נשיקה על הלחי... אוי ואבוי אולי קצת אמרתי יותר מדי... טוב תזכרו זה לא מי שאני, זה מי שהייתי בכיתה ו'!!! וכיתה ו' זה מותר!!! אז מה החלק המוזיקלי הנסתר שלכם בעבר אותו לא גיליתם לאף אחד (ציטוט של המחנך הנשי שלי...)? נ.ב. מה רציתי לומר? טוב שכחתי חבל... יום נעים שיהיה לכם!

Princess Grace

New member
תודה שאהבת בחשאי גם את בריטני

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אני בטוחה שבכל אחד מאיתנו מסתתר, אצל אחדים עמוק עמוק ואצל אחדים עמוק עמוק עמוק, בריטני או ג'סטין קטן!! ותודו!! אני לא כי גדלתי על סקיד רואו, ואיימו להשאיר אותי מחוץ לדלת לעולמים כי פעם אחת בגיל 11 הבאתי הביתה דיסק של הי פייב. מאז אני לא מתעסקת עם האחים שלי.

ALMIGHTY

New member
נשבע בחיים שלי

לא אהבתי מוזיקה עד כיתה ח', קניתי את היטמן 10, אחריי זה את קליפורניקיישן, בלינק 182,פאפא רואץ'...ואז שמעתי פול להקות עד עכשיו.

אני עד כיתה ז' תחילת ח' ...

אהבתי את כל הפופ שהיה באופנה..אייכס ובכיתה ה' וו' אהבתי את בצ'ניי אייכס ואנ סטינק... איזה מזל שיש לי שכל עכשיו

Princess Grace

New member
אההההה, הוצאתי את זה מכם..

בעיקרון, אני שמעתי רוק אלטרנטיבי מאז שהייתי בת 6 בערך, אחי היה בן 16 אז, והיה לו פטיפון כזה, והיו לו את כל הוינילים שאתם רוצים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא היה שם תקליט בפטיפון ואז מסדר את כל העטיפות של התקליטים על השטיח בחדר שלו, והיינו בונים כל מיני דברים מלגו. כן, כן, הדבר היחיד שאני זוכרת מהילדות שלי.

DreamS_HunteR

New member
אני מודה אני מודה..

הייתי מעריץ של בריטני ספירס, ווסטליף וכל המסחר האמריקאי הזה.. נו טוב, עכשיו אני לא מתקרב אליהם, חוץ מאל אבריל..

Yodi Paparnuk

New member
חחחחח.... אני שמחה מאוד להכיר ../images/Emo19.gif

בעובדה שאני מעולם לא אהבתי בריטני!!! חחחחח..... אבל שטויות אחרות - כן... כן כן כן...

firerez

New member
חחח

תאמת שאני אהבתי כול הרבה סוגים שונים כלומר אני זוכר שאהבתי את גרין די וסאונד גרדן ואירוסמיט ואואסיס וכו' אבל גם אהבתי את מיקל גקסון וקצת מוזיקה שחורה ופופ וכאלה אבל ממש לא את בריטיני ספירס מאז השיר הראשון שלה תמיד חשבתי שהיא סתם כוסית שהביאו לשיר וגם לא סבלתי את כול להקות הבנים חוץ מאחת שהיא היתה הראשונה טייק דאט שהם היו בכלל בריטים ולא אמריקיהם כמו כול שאר הלקות אז זה פחות נחשב . ואמצע היתה לי תקופהה שבכלל לא שמעתי מוזיקה איזה שנה ומשהו (שבהם אני מודה בצער וביגון הייתי קלאבר
אבל זה נגמר מהר מאוד) אה ועוד דבר יש עוד פול שירי פופ ישנים כאלה מתחילת שנות ה90 שהם דווקא נחמדים יענו אתה שומע אותם ונזכר פעם איזה להיטים הם היו...

firerez

New member
קלאבר =

אחד שהולך למסיבות של הואסים טרנסים ומתלבש ומתנהג כמוהם נוו אתה יודע כול אלה עם המוק הקלאברי הצבעוני שלהם והפסים בצד מעל הפאות אלה אתה מכיר אני הייתי ככה רק הלכתי למיסבות האלה ואולי קצת התלבשתי ככה אבל בחיים לא היה לי תספרות כזאת ולא הייתי הומו כמוהם

למעלה