סתם רע לי... ארוך....

• פותח הנושא noa9
  • פורסם בתאריך

noa9

New member
סתם רע לי... ארוך....

יש לנו ילדה מקסימה בת 9 חודשים. לאחרונה אמא שלי וחמותי אמרו לי שאני צריכה לתת לה להתנסות בכל מיני טעמים ואכילת אוכל מוצק. התחלתי לתת לה אוכל מגוון, כמו: כוס שוקו (במקום בקבוק סימילק), חביתה וגבינה בארוחת ערב וכו'. היום נתתי לה גם כמה כפיות של גלידה. ולמה אני מספרת את זה? לא! לא! התבלבלתי בפורום. סיפרתי לבעלי על זה בערב. והתגובה שלו הייתה שאם אני אמשיך ככה יהיה לה מבנה גוף שמן כמו של אמא שלה. נורא נורא נעלבתי. אני אחרי לידה 9.5 חודשים בגובה 160 ס"מ ושקלת 65 ק"ג. אני יודעת שיש לי עודפים (בעיקר התיישב לי השומן בזרועות
. זהו סתם רציתי לשתף אתכם...

תלמדי לענות...

לפעמים אפשר לענות ב"לשון חדה" כמו שבעלך אמר לך, משהו כמו: "מעניין, לא ידעתי עד עכשיו מה היא קיבלה ממני.. לפחות זה" ואפשר גם לרדת עליו קצת. לפעמים אפשר לשחק אותה נעלבת: "דוקא חשבתי שאתה מעריך את המאמץ שאני משקיעה בהתעמלות גם אם לא סיימתי לגמרי לעבוד על זה..." ולפעמים אפשר להטיח: "אתה לא מבין כלום בדיאטות, אם יכול להיות מצב של גבר בהריון, אז אתה בהריון של ממוטה. לי לפחות יש סיבה למה אני שמנה (מהלידה)" אגב, את יכולה גם להעביר את הכדור למגרש שלו:"מעניין, אמא שלך גם יעצה לי לתת לתינוקת אוכל כזה, סימן שהיא השתמשה באותה שיטה גם עליך, אז מה - גם אתה שמן כמו אמא שלך? ולסיום - אם בא לך, קחי את ההערה הצינית והלא אתית הזו של בעלך, "תקלפי" ממנה את מה שלא צריך, ותעשי תרגילים לשרירי הזרועות... לפחות תראי לו שאת משתדלת...

imash

New member
ממממ

לא דיבור נקי
באמת מעליב
דברי איתו....תגידי לו שזה לא לעניין......(לפעמים צריך להסביר להם גם דברים כאלה)

חן123

New member
מתלבטת מה לענות

למרות שהתגובה של הבעל לא לעניין בגדול די נחרדתי מהרעיון של לתת לילדה בת 9 חודשים שוקו. למה זה טוב? זה גם להרגיל לשתיה ממותקת, גם חלב ניגר שזה ממש לא מציאה, גם שוקו שעושה בלאגן בבטן. זה טוב להרגיל לטעמים אבל למה ללכת על שוקו וגלידה??? לגבי הבעל, אפשר להגיד בעדינות שנעלבת למרות שכאמור אני מסכימה עם השורה התחתונה גם אם לא עם הדרך

קלריסה

New member
זה ארוך זה?

חכי עד שתשמעי את רשימת העלבונות שלי
פרה-פרה (זו בדיחה): 1. שאימא שלך וחמותך ימעיטו בעצות לוחצות זה כבר יהיה טוב. 2. שוקו וגלידה? - ובכן, מעיין כבר אמרה יפה לפניי. 3. ותגובה לחתיך שלך - אפשר להיות צינית, אפשר לקחת זאת כביקורת בונה, אני הייתי בוכה, אז לא מציעה לך לקחת דוגמה.

למעלה